Fbn Lx#100535
általában a hátamon alszom, vagy a baloldalamon. de igen, akkor történik ilyesmi, ha a hátamon fekszem :0
egyébként a fáradtságnak szerintem egy speciális fajtája kell hozzá, amit ritkán érzek.
egy olyan fajta szellemi fáradtságtól pl, ami miatt már ébren is úgy érzem, mintha álmodnék, és a valóság kamu lenne, ijesztő dolgokat éltem már meg éjszaka
sokszor volt ilyenkor, hogy elalvás utána is a szobámban maradtam, csak a mozgás megváltozott, más lett a fizika, ahogyan közlekedtem, és alig volt fény, egy eszméletlenül nyomasztó valami telepedett rá mindenre és valahol éreztem, hogy egy kamu világban vagyok, ahonnan nem tudok kitörni, de ez nem ültetődött át teljes tudatosságra, hogy felébredjek. ezt úgy éreztem egyetlen entitás uralja, ami rám les, megváltoztatott mindent, alkalmanként hagyta, hogy elhiggyem, a valóságban vagyok, aztán eltorzított rajta valamit, pl. a szüleim orrát, és gonoszul kezdtek vigyorogni. néha összetalálkoztam magával a lénnyel, leírhatatlanul nyomasztó volt, olyan, mint átélni a rosszindulatú gonoszságot nyersen
és ezzel, a rosszindulatú, gonosz entitással egy időben sokszor találkoztam, mindig a valósághoz hasonló, de rendkívül nyomasztó világban, és visszatérő volt évek után is.
nem hiszek egyébként a misztikumokban, de ezekkel a szavakkal tudtam a legjobban leírni
de elég szar, régen amikor már éjszaka éreztem, hogy rohadt álmos vagyok és már ébren olyan, mintha álmodnék, akkor tudtam, hogyha lefekszem, ez fog következni. aztán valahogyan eltűnt szerencsére, de az érzetet még mindig fel tudom idézni. brrr