Segítség! - csajozós problémák
  • gabo91
    Te is ismered a csajt is és a barátodat is. Ha a csajt választod akkor lesz egy jó nőd, de kitudja meddig. Lehet, hogy egy hónapig lehet sokáig. De ha ismered már eléggé akkor nem nehéz kitalálni, mi várható.
    A barátodat ugyancsancsak te ismered, hogy meynire kapná fel a vizet. Magadal kell elszámolnod, hogy menyire furtad meg őket, ha semmi közöd a szakításukhoz és ezt mindketten tudják akkor talán nincs para, de ha tettél lépéseket ez ügyben akkor jó esélyed van, hogy a barátodat elveszítheted. Föleg hogy tegnap együtt ittatok, na most ezekután pofán vigyorogni hogy a volt nőjével mászkálsz...

Ha a barátod pedig barátod és nem haverod és sosem vágott át akkor érdemes mérlegelni, hogy a csaj vagy a barátság fontosabb-e.

/Nem kellemes ha a nődet nyúlja le a haverod. volt már nekem is olyan hogy szemétláda haverom egy buliban azért kötött belém, azért csinálta a fesztivált hogy a csaj akit a bulin szedtem fel "jólenne" a másik havarunknak. csaj elküldte őket a ...ba, de aztán mivel ezek ilyen barmok a gyerek széttörte az üveget a hátamon stb. igy otthagytam őket a fenébe (utánnam jöttek, aztán kaptam egykettőt még gyomorba).

Ebből a tanulság az, hogy válogasd meg a haverjaid, és a haver szart sem ér.