assdf#9
Már meg ne haragudjon senki de ez a verseny egy akkor kamú hogy csak na.
a lényeg itt van:
"Az első napon a hálózaton keresztül kellett bejutni a versenyzőknek a kiválasztott gépekre, ekkor azonban még senki nem járt sikerrel, pedig a verseny előtt, illetve a kijelölt időpontok között is volt lehetőség a felkészülésre."
Minden más csak mese. Jóhogy már vazze nem ültettek a gép elé valakit rendszergazdai jogosultsággal és futtatta le a format c: parancsot, aztán lehetett volna dicsekedni hogy feltörték az xy oprendszert...
Ismét csak elmondanám hogy attól hogy van egy bugos szoftver és az 1 bites felhasználó segitségével kihasználják a szoftver bugját, NEM azt jelenti hogy feltörték az adott operácios rendszert. Mert ha azt jelenti akkor én meg kijelenthetem ország világ előtt hogy bármikor képes vagyok feltörni bármelyik autot, ha az autó tulajdonosa a kérésemre ideadja a kocsija kulcsát... wtf...
(legközelebb majd úgy tesztelik a windowsok biztonságát, hogy egy fognak egy sp nélküli win xp-t, amin nincs virusirtó sem, majd rendszergazdaként letöltenek msnen egy virusos fájlt lefutattják és eldicsekednek vele hogy hallehúlja fél perc alatt sikerült megfertőzni a windowst egy virussal...)