• Gerygrey
    #109
    Neked nemjó az alternatíva sem, neked PONTOSAN ugyanaz kell, ami semmiben sem különbözik, mert nem tudsz alkalmazkodni.
    Ha elolvastad volna a hozzászólásomat (és nem csak fröcsögni járnál ide a "hülyewindózfanboyok"ra) akkor láthattad volna, hogy azt írtam: ha kell, tudok alkalmazkodni és megtalálom menüben ami kell, legyen az magyar fotosop vagy gimp vagy bármi más. Ha nincs a megszokott windows-os Photoshop CS3, akkor megcsinálom mással, csak egy kicsit esetleg tovább tart és gondolkodni kell.

    De ha VAN és elérhető a megszokott rendszer amivel probléma nélkül tudok dolgozni, akkor minek keressek alternatívát? Csak hogy menő lehessek a hozzád hasonló linuxkockák szemében, és hogy jól megmondhassam a frankót, hogy igenis, létezik alternatíva? Bocs, de nekem ez nem életcél. Ha van egy kis felesleges időm, nem fogok linuxot babrálni, inkább elmegyek motorozni vagy elviszem az asszonyt Párizsba.

    Mikor fogják a windóz fanboyok megérteni, hogy tojok a ps-ükre, meg a 0 alkalmazkodóképességükre
    Majd amikor a linuxfanboyok megértik, hogy tojok az alternatívájukra. Alternatívát olyan dolgokra szoktam keresni, amiből bármilyen ok miatt nem jó a meglévő. De a win esetében szó sincs ilyesmiről, hogyha nekem tökéletesen megfelel és bevált a windowsos Photoshop, akkor mi a francnak kísérletezgessek és keresgéljek olyasmit ami talán lehet hogy majdnem olyan jó, de mindenképp alkalmazkodást igényel???