A Linux maradt állva a hackerversenyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthiszem inkább továbbiakban se térek át linuxra...
ezt hivják userr errornak. pont vége lezárva.
Nem feltörés, user error.
persze ha valaki szereti a szezont f@szomnak hivni hát tegye...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
nem én nem akarok linuxal dolgozni, a linux az aki nem akar engem.
Mi mindent tudunk és szuperokosok vagyunk bezzeg a hülye userek mindent elrontanak és egébként is ne is engedjünk meg nekik semmit meg ilyenek...
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
windows GUI-ra elég rég óta használható, linuxé elég csúnyácska volt
a linuxot használni kell, és meg kell szeretni, elsõre nyilván nehéz, én is utáltam, mert nem tudtam vele mit kezdeni
nyilván mindenki azt használja ami neki kézre áll.
Vlalki azt írta, hogy nem fog átállni photoshopról mert minek? hát .. én sem.. én szeretem a linuxot is, photoshopot pedig wondowsból használok.
Alternatívákról: sajna az tény, hogy az Adobe cuccaira nincs jó megoldás. Gimp szreintem nem tud annyit, mint ps, Premiere alternaitvat is lattam mar, de szerintem az sem tudja ugyan azt.
OOo meg sajna csúnyán jeleníti meg a MS Office prezentációt, tegnap volt vele dolgom. Viszont nagy táblákkal, sok fügvénnyel jobban bánik, azt hallotta olyantól, aki használ sok fügvényt
A Linux is jó, a windows is jó, csak másra. Linux távolról jól managelhetõ, windowsnak szuper a GUI-ja, van amit mind2 rendszeren meg lehet csinálni, van amit nem, az élet igazságtalan
ez a teszt egy marhaság volt. Persze igaza van annak hogy mindig az ember a leggyengébb láncszem. De akkor sem igazi feltörés az amikor egy 3rdparty bugos szoftverrel a usert ráveszem hogy nézzen meg egy elõre preparált oldalt.
Hogy egy másik példát mondjak, ha én bekopog valahová, a tulaj kinyitja az ajtót, én meg bemegyek a lakásba, az akkor sem minõsül az ajtó feltörésének ha a fejem tetejére állok...
én majd akkor olvasgatok szivesen ilyen teszteket, ha az lesz benne hogy fogtak egy windows szerver 2003-at rendesen felpatchelve beállítva, isa-val együtt, meg egy hasonló linuxos szervert, aztán ezeket távolról mindenféle user interakció nélkül sikerült feltörni a 0-ról indulva (tehát nem agyontelepitve mindenféle bugos szofvterrel, meg kikapcsolva minden biztonsági funkciot). Gyanitom hogy a fennti hires neves hackerek mind elvéreznének ezen a teszten, akkor is ha 3 hetük van rá. És minõ meglepõ dolog, nem is nagyon olvasni olyat hogy hasonló körülmények között sikerült volna feltörni õket ilyen teszteken, legyen az linux szerver vagy windows szerver.
Minden más csak körités, meg felfújt hiradás, ennyi erõvel azt is hozhatná az sg fõlapon hogy a függetlenség napjában sikerült egy idegen ürhajóra ismeret számitógépére virust irni és "feltölteni" rá total commanderrel, és ezzel kikapcsolni a hajó pajzsát... mindezt 2 óra alatt természetesen...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#worship>#worship>
Ki nem szarja le a Visztát?
UAC-ra visszatérve: ALAP RENDSZER, volt az érvem... azaz BE VOLT KAPCSOLVA. errõl ennyit. A rendszert pedíg nem bélyegeztem meg. Teli van buggal az tény, de át kell hidalni ki kell javítani stb... megoldható.
sirpalee:
"Ha fogsz 3 olyan embert aki ért a gépekhez nagy általánosságban"
A userek nem tartoznak ebbe a kategóriába... még mindíg kevés a ténylegesen hozzáértõ. A többit meg mint egy korábbi postomban is írtam, át fogják verni és így be fognak jutni a rendszerébe. Mindegy, hogy egy külsõ progi használatával vagy másképp. Leopard is a Safariba bukott vele, amit jelen pillanatban még nem kéne erõltetni. Bár Firefox is elkezdte valahol 😛
Az MS pedíg pont az egyik pártoltja buktatta meg szintén, azaz: ADOBE. Hogy miért pont az ameik csak MS alatt van 100%-ig támogatva? (Mac-nél nem vagyok benne biztos, de nem tenném rá a nyakamat hogy 100%-os támogatása van az Adobe felé.) Ez egy jó kérdés ;] Viszont az Apple is pont a pártoltjába bukott bele...
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
shaken, not stirred
A betanított munkás... A gimp technikai tudásban marad el, nem abban hogy másképp vannak a gombok és billentyû kombók. Ha tudná akkor sokan rég használnák mert ingyenes, és a ps sem olcsó dolog. De egyelõre a akár a gimp, blender, vagy bármelyik képeditáló progi eléggé le van maradva. PS-re lehet próbálkoznak alternatívát nyújtani, de pl Painterre még egyik sem tudott. A Dogwaffle (vagy hogy kell írni) nem olyan rossz, de az is fizetõs progi, szóval...
Azért elismerem linux is kell pár progi miatt, pl shake 4-es igazából csak azon van, ha jól tudom nincs windozós portja, bár az alapvetõen azokra a gépekre készült (és macre), de az más tészta. Tudtommal zbrush is csak macen és winen elérhetõ (na arra próbálj alternatívát mondani ami tudja ugyanazt... a blender bbrusha egyelõre még nagyon messze áll tõle)
Sok olyan profi 2d / 3d progi van, amire alternatíva, vagy port csak mac-en van és vagy azt választják vagy a win-t. Vistától sokan amiatt húzódzkodnak, mert pár régi program (amit össze-vissza használnak) nem kompatibilis vele, de majd ha lassan verzióváltás lesz és már mûködnek rendesen át fognak térni, hidd el...
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Neked nemjó az alternatíva sem, neked PONTOSAN ugyanaz kell, ami semmiben sem különbözik, mert nem tudsz alkalmazkodni.
Mikor fogják a windóz fanboyok megérteni, hogy tojok a ps-ükre, meg a 0 alkalmazkodóképességükre(mert azt minden linux topikba be kell írni, hogy fú ez és ez nincs linuxon(vagyis nemtudják használni), és ezért szar), és úgyis fostaligának fogom tartani a vindózt amíg azon tudok bizonyos játékokkal játszani(ami nem a linux hibája, hanem az ms marketingjének, és agresszív, elõrelátó üzletpolitikájának érdeme), és el kell indítanom, hogy aztán a baromságaival fárasszon ahelyett hogy azt tudnám rajta csinálni amit szeretnék. Majd ha nem kell játékra se vindóz, lehet elhiszem a propagandát hogy de jó, bár ennek kicsi az esélye ennyi év kíndózás után 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én erre mondtam, hogy akkor mondjon konkrét programot. Nem mondott. (Te mondtál pár hasonló célú progit.)
Minden jog fenntartva!
És sehol nem állítottam azt, hogy a kettõ ugyanaz a rendszer lenne. Csak azt, hogy bizonyos programok nem válthatók ki jelenleg linuxos megoldással.
Ezek nyilván nem érintenek sok usert, de vannak akiket (például engem) igen.
Minden jog fenntartva!
A megoldás az lesz, ha majd portolják õket.
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Nem dolgozok kiadványszerkesztéssel, így nem ismerek linuxos kiadványszerkesztõt, már ha jól emlékszem, hogy az InDesign az. Talán ha emlékeim nem csalnak a Scribus az? Jah. 😊 Nem tudom mit tud az InDesign és a Scribus, elõre szólok. :C
Jah, még valami: link És dehülye vagyok, hát a LaTeX! 😊
Amúgy ha mindenképp szállkát akarsz keresni, mondok én olyat, aminek jelenlegi ismereteim szerint nincs jó linuxos alternatívája, ez pedig a Flash. :C De remélem, hogy hamarosan változik a helyzet, és akkor nem kell wint bootolnom a projektmunkámhoz. :C
Mondjuk az írtam, elõször Indesign-ra mondj használható alternatívát.
Minden jog fenntartva!
A normálisabb gyártók, ha Vistás Driverekkel is adták a laptopot, elérhetõvé teszik az XP-s cuccokat is a honlapjaikon. (ASUS, MSI, stb)
Nekem azzal van ki a tököm, hogy win nélkül nem lehet laptopot venni, na? :CCC
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
amugy tokre nem erdekel.. meg xp-t hasznalok.. es fogok is meg evekig szvsz
es a tokom kivan hogy minden uj laptop ami fasza az vistaval jon
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Sajnos nincsenek ilyen megoldások egyelõre. Ha lenne, most valószínûleg Ubuntu alól írnék (merthogy az is van a gépen).
Minden jog fenntartva!
Megint egy elvaukt Vista-ellenes. Innentõl meg... Egy ilyen nagyokos legalább azt tudhatná, hogy az UAC be van kapcsolva alapból, és ezzel érvelt volna. De persze csak a szokásos.
"Én használok amit használok szvsz, ilyenbe nem megyek bele 😉 Mindenki azon tolja ami neki jól esik és tudja úgy használni ahogy neki tetszik. Itt most nem ez a téma."
Érdekes a szemléletmódod, mivel épp elõtte bélyegezted meg a másikat.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Amúgy még mindig sok program épül be keményen a rendszerbe (azaz telepítéséhez root jog kell). Ez igaz win-re és Linux-ra is. Sajnos ritka az olyan program amelyiknek nem kell plusz jog (pl Google Erath).