dez#93
"Szerintem annyira nincsenek messze az ilyen teljesítményű gépek. Jelenleg a PS3-ban levő cell SPU-ait jó ha felében kihasználják. Szal 3-4 SPU-val lehetne texturákat számolgatni szinte valós időben.
Azért elég dúrva lenne egy olyan online játék mint például az AssaCreed, és nem kéne semmit se telepíteni hozzá.;)))"
A Cell egy 16 magos x86 procinak felel meg matematikai számítási teljesítményben. Nem tudom, mikor lesz ez az általános a háztartásokban... Akinél meg lesz, valószínű nem erre akarja majd elpazarolni.
"Másrészt ha a szerver csak a videót küldené akkor valszeg eszméletlen laggosak lennének a játékok is"
Már említettem ezt. 2x.
"ráadásul minden egyes játékcégnek, minden egyes játékához a szervert olyan szintre kéne felfejleszteni, hogy elbírja a játékot több 10 000 vagy akár millió példányban futtatni."
Ezt is említettem, többször.
"Ma viszont ua gépet tudod használni, wowozásra, vagy COD-ra, vagy amit elindítasz, szal valakinek ki kéne fizetnie azt hogy 10X annyi hw-re lenne szükség és ez valszeg a játékok havi díjában jelentkezne, ami elég dúrva nagyságú lehetne!!!"
Egy ilyen gép kapásból a szuperszámítógépek toplistájának első helyére kerülne, és nem valószínű, hogy minden netszolgáltatónál lesz belőle egy...