• NEXUS6
    Off

Akkor elmondom miért Vicc a Wii. Szerintem.
    Amikor Amiga 500-am volt, akkor behaltam a SNES képességeitől, 256 szín, 7-es mód, meg ilyenek, naggyon dúrva volt.
    Aztán lecseréltem a számítógépet szal röhögtem konzolékon. Na erre jött a PSX generáció. Állam megint a padlón, szitkozódás, elvek feladása. Na bameg most akkor veszek már én is egy kanzolt.
    2000 környékén számítógéphez lassan visszatér. PSX emuk is jönnek ki. Erre jön a PS2 generáció. Állam megint a porban, azistenit! PS2 beszerez, de 2-3 év múlva megint szivárog vissza a PC. Új generáci konzol, lexarom, mondom én, - gondoltam.
    Képeket meglát: Motorstorm, KZ2, MassEffect, stb. Azúristenit, nekem konzol kell megint!
    Aztán kiadták a Wii specifikációit, meg megmutatták az első képeket.
    ...
    Őööö izé.
    Hát kb 10 éves szint egy PC-n, monnyuk a PS2-nél tényleg jobb, de legyünk őszinték nem ezért kell szeretni, én nem is fogom.
    Szal akár olcsó kiskonzolként befuthat - gondoltam. Így is lett, a PS2-nél tényleg jobb, az X-boxot a M$ meg már abbahagyta.

A lényeg, hogy a konzol megjelenéskor mindíg bikább volt minden másnál. Legalább is eddig.
    Ennyi.

ON