Hát a Linuxxal naponta ökölharcot vívok, bizonyos esetekben egyelőre xarabb mint az xp, a server2003, vagy a vista, másban viszont jobb. Egy dologban viszont mindegyik megegyezik, hogy nem otthoni számítógápre való, hanem irodába, szerverre, akármire. De nem arra, hogy az egységsugarú júzer prütyköljön vele.
Volt már szerencsém OSX-hez is pár éve, akkor nem estem hanyatt tőle.
Még jó, hogy tud UNIX kódot futtatni, ha már az az eredete. Na most ettől kezdve az, amit az előbb írtam sajna erre is igaz. Lehet, hogy a legjobban ezt pofásították ki, de ha csak azt nézzük, hogy milyen erőforrás igénye van ennek is, akkor valszeg tucat számra futtat ez is olyan taszkokat, amire az ecceri júzernek semmi szüksége.
Szal a mai OS-ek több kevesebb sikerrel gyak leemulálnak egy a valójuknál sokkal egyszerűbb-primitívebb OS-t és mindezt egy eszméletlen vason.
Csak kérdem, miért nem lehet egy eccerű OS-t eccerű vasra írni!?
Ja, hogy az nem üzlet!
Kösz, nincs több kérdésem!
(Amúgy láttam már olyan OS-t, ami bútolásnál nem telepített fel minden gagyiságot, drájvert, fontot, fájlrendszert, amire neked szükséged lehet az elkövetkező évtizedben, hanem csak akkor hívta be azokat, ha tényleg használtad, de ehhez nem kellett telepíteni-újraindítani. Kb. 1/20 akkora a HW igénye, mint a mostani vasaknak, ugyan olyan használhatóság mellett!!!)