• Gordianmail
    Hát ez elég hülye hozzáállás, hogy "én még nem láttam 1 apple terméket sem, tehát jól megvagyok nélküle."

1. A linux akárki akármit mond nem felhasználóbarát. Egyik disztrib sem. Vannak, amik kellemesek, de ha vmi probléma van, jöhet az órákon keresztüli olvasgatás, beletanulás.... erre egy átlagfelhasználónak sem ideje, sem energiája.

2. windows-t használtam egész eddigi életemben. Tök jó volt, de volt, amikor 2 havonta telepítettem újra, mert ha már kipróbálok 10 érdekes programot, és éppen nincs szerencsém = szét van menve a rendszer. jönnek a problémák, folyamatosan azon gondolkodsz, hogy mi lehet a baj, meg hogy francba megint ez a belassulás, meg hibaüzenet.

3. Fél éve használok egy macbook-ot. Nem akarom isteníteni ( távol áll tőlem egyes mac-hívők elszántsága), de azt kell mondanom, hogy azóta nyugodtan vagyok. Nem hal meg a rendszer, pedig telepítek, használom, mindent csinálok. No vírus, vagy egyéb kártevő. Az apple azon mondása, miszerint: "egyszerüen csak müködik" nem biztos, hogy olyan hülyeség. Mondom ezt mind3 oprendszer tipus használata után, félig amatőr fejjel.

Na ez egy APPLE-védelem volt.
    Köszönöm.