dollhouse-4fc21c2c11dc3.png
  • tnm #27
    nem, ez volt most a pilot. sztem amúgy ez is érződik, talán jobb lett volna, ha két rész, vagy duplarész lett volna a nyitány, de így se volt rossz. ha emlékeztek a firefly pilotjának első felében is nagyon sok idő ment el arra, hogy bemutassák a szereplőket, aztán kb a pilot felénél jutunk el addig, hogy kinyissuk a dobozt, amivel kb kiderül az átívelő szál. azt hiszem a mostani rész végén a háttal asztalon ülő félpucér férfi, meg az "alpha" is ugyanezt szolgálja. remélem 2 részben felfedésre kerülnek ezek a vonások is és gondolom a szálak sokszor fogják keresztezni egymást (pl. az ismeretlen ffi a magányos nyomozóval).

karakterek sztem rendben vannak, kedvencem a gépet kezelő srác, ahogy mindig mindenkivel olyan feltűnően kedves, hogy a legkisebb gyanút se fogják, közben meg kb ő csinál mindent. azt sajnáltam, hogy az orvos csaj sztorijából nem kaptunk szeleteket, de talán majd egy másik "napon".

E.D. -nak most egyébként egy irtó nagy lehetősége van, hogy felvillantsa színészi képességeit, lévén részenként több szerepet/személyiséget játszik majd el, egyben J.W. megalkotta a tökéletes körítést ahhoz, hogy ugyanazzal a limitált főszereplő gárdával -nem számoltam meg, de max 10 fő- bármilyen történetet eljátszassanak. így nem kell minden héten a "hét főgonoszát" legyőzni, mert lehet, hogy a következő részben, ügyvéd lesz és így mki ehhez igazodva vállal szerepet a történetben, és a köv rész egy jogi dráma. végülis a lehetőségek száma, gyakorlatilag végtelen. persze azért valószínű, hogy kell némi akció mindig, és ezért sok hasonlóság lesz az epizódokban, már ezen a részen lehetett érezni, kommerszizálást, amit elvileg a Fox hajtott végre a sztorikon. :( mindenesetre én még maradok egy pár részig.

720p-ben néztem meg, de nem volt túl sok olyan jelenet, amiben különösen élvezni lehetett volna jobb látványt, vagy az 5.1-es hangot. (nem volt sok CGI, vagy spec. effekt, vagy meztelen Dushku :D )

@ #24: tessék :D