dollhouse-4fc21c2c11dc3.png
  • tnm #132
    megint fantasztikus rész. erősen emlékeztet a firefly 'Out of gas' címűjére, elég sokat megtudtunk a szereplőkről, meg ez a nem linearitás is hasonló volt. amúgy, ha azt nézzük, hogy a doki néni (aki nekem továbbra is nagyon eye-candy) arcán a sebek hétről-hétre mennyit gyógyulnak, akkor Alphha akciója kb 2-3 héttel korábban lehetett ahhoz képest, ahol mi bekapcsoltunk a történetbe.
    mostani részben megint tetszett, hogy egészen új problémát hoztak fel, az eddigiekhez képest, lehet kicsit korai ezt kijelenteni, de csak képesek hétről-hétre megújulni.
    egy dolog volt egy kicsit zavaró. már két (3?) résszel ezelőtt megmondtam, hogy Topher melletti segédcsajszi lesz a kém, mert ott volt végig a lehetőség, még egyedül is hagyta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és bizony k. nagyot tévedtem is, amiért ismét csak meghajolnék JW és a többi író hatalmassága előtt, de Dominic kiválasztása kicsit légbőlkapottnak tűnik. nemrég még szívszakadva bocsánatot kért Echo-tól, azelőtt meg simán kinyírta volna, csak hogy ne veszélyeztesse a Dollhouse-t, aztán meg kiderül, hogy később pont őt programozza fel. Az se teljesen világos, hogyha az NSA rá akarja tenni a kezét a Dollhouse-ra, akkor miért ennek az FBI-osnak segített Dominic, aki pont, hogy leleplezni próbálja. Emiatt azt mondanám, hogy van még egy kém, aki másoknak dolgozik, de ez esetben meg az nem logikus, hogy miért Dominic-ot jelölik ki bűnbakként. Magyarul D. indítékait nem nagyon tisztázták, és ő maga is ide-odahajolgatott

amúgy az nagyon tetszik, hogy a végkifejlettől még mindig akár kilométerekre is lehetünk (és akár a köv. részben is lehetne már), de mégis végig dinamikus a cselekmény, nincsenek olyan "42 perc vágóképből is lehetne egy rész" típusú epizódok, mint a TSCC-ben. most nagyon tetszett pl., hogy Paul-nál ilyen hamar meglépték azt.