296
-
Monoton #136 Fantasztikusan jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit D. mondott Echo-nak a furgonban annak még érdekes végkifejlete lehet :) -
#135 még nincs semmi hivatalos/mérvadó pletyka. én a magam részéről lelkileg fel vagyok készülve rá, hogy nem. -
#134 lehet volt már róla szó, de lusta vagyok most kikeresni.
Lesz második évad? -
Monoton #133 Kiderült, hogy a csak DVD-re rákerülő Dollhouse-epizód, az 1×13-as Epitaph One a jövőben fog játszódni, 30 évvel a sorozat után és egy állandó szereplő sem bukkan fel benne.
/sorozatjunkie/ -
#132 megint fantasztikus rész. erősen emlékeztet a firefly 'Out of gas' címűjére, elég sokat megtudtunk a szereplőkről, meg ez a nem linearitás is hasonló volt. amúgy, ha azt nézzük, hogy a doki néni (aki nekem továbbra is nagyon eye-candy) arcán a sebek hétről-hétre mennyit gyógyulnak, akkor Alphha akciója kb 2-3 héttel korábban lehetett ahhoz képest, ahol mi bekapcsoltunk a történetbe.
mostani részben megint tetszett, hogy egészen új problémát hoztak fel, az eddigiekhez képest, lehet kicsit korai ezt kijelenteni, de csak képesek hétről-hétre megújulni.
egy dolog volt egy kicsit zavaró. már két (3?) résszel ezelőtt megmondtam, hogy Topher melletti segédcsajszi lesz a kém, mert ott volt végig a lehetőség, még egyedül is hagyta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és bizony k. nagyot tévedtem is, amiért ismét csak meghajolnék JW és a többi író hatalmassága előtt, de Dominic kiválasztása kicsit légbőlkapottnak tűnik. nemrég még szívszakadva bocsánatot kért Echo-tól, azelőtt meg simán kinyírta volna, csak hogy ne veszélyeztesse a Dollhouse-t, aztán meg kiderül, hogy később pont őt programozza fel. Az se teljesen világos, hogyha az NSA rá akarja tenni a kezét a Dollhouse-ra, akkor miért ennek az FBI-osnak segített Dominic, aki pont, hogy leleplezni próbálja. Emiatt azt mondanám, hogy van még egy kém, aki másoknak dolgozik, de ez esetben meg az nem logikus, hogy miért Dominic-ot jelölik ki bűnbakként. Magyarul D. indítékait nem nagyon tisztázták, és ő maga is ide-odahajolgatott
amúgy az nagyon tetszik, hogy a végkifejlettől még mindig akár kilométerekre is lehetünk (és akár a köv. részben is lehetne már), de mégis végig dinamikus a cselekmény, nincsenek olyan "42 perc vágóképből is lehetne egy rész" típusú epizódok, mint a TSCC-ben. most nagyon tetszett pl., hogy Paul-nál ilyen hamar meglépték azt. -
Cat 02 #131 Mekkora rész már vazze!
Az a papír technika van már IRL is vajon? -
Monoton #130 :DD valóban -
#129 Én azt hiszem ugyanezt írtam le. :) -
Monoton #128 Én valahol azt olvastam, hogy a plusz resz is csak a DVD-n lesz rajta. -
#127 Egy kicsit kacifántosabb a dolog. A Fox 13 részt kért a szerződésben. De a Pilot-ot sose adták le, hanem felbontották, és a későbbi részekbe egyes részeit felhasználták. Tehát a TV-ben ténylegesen 12 rész lesz csak (jelenleg legalábbis így néz ki). A készítők ugyanakkor csináltak egy 13.-dik részt, ami a DVD kiadásban biztos benne lesz, és abban bíztak/bíznak, hogy a Fox is leadja.
A DVD/BR verzió július 28.-án kerül ki, a következő részekkel:
1.: "Ghost"
2.: "The Target"
3.: "Stage Fright"
4.: "Gray Hour"
5.: "True Believer"
6.: "Man on the Street"
7.: "Echoes"
8.: "Needs"
9.: "A Spy in the House"
10.:"Haunted"
11.:"Briar Rose"
12.:"Omega"
13.:"Epitaph One" (a plusz rész)
"Echo" (a le nem vetített pilot) -
#126 megint jó volt a dollhouse, 6. meg 9. részt bátran ajánlom mindenkinek -
Monoton #125 Állítólag csak 12 részes lesz az évad a tervezett 13 helyett. -
#124 -
#123 igen, és sztem kijelenthető, hogy ez tényleg egy igen egyedi és legfőképpen jó sorozat lett, sztem. (a kezdeti bizonytalankodás után) -
#122 8.rész szerintem nagyon jóra sikeredett;) tetszett ez a szabadnapot nekik cucc:D:D -
Monoton #121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Sierra, November az FBI-os szomszédja. Egyébként szerintem a parókás jelenet egy küldetésből van. -
#120 Őrá lőttek, meg neki volt parókája. -
Monoton #119 Ezt miből, gondolod? Ő is Aktív, nemhiszem hogy ő lenne. -
#118 Ja, az is jó lesz, de szerintem a mostaninál nem lesz jobb :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!November a kém? -
Monoton #117 Kov. resz is jonak igerkezik a promo-t megnezve. -
#116 Szerintem a mostani részek közül mindegyik rész jobb mint az előző :D Meg még a 2. tetszett :) -
#115 hát nekem nagyon tetszett, az egésznek a felépítése nagyon egyedi volt és külön örülök, hogy az utóbbi 3 rész abszolút nem egy kaptafára épült.
rész végi számot itt megtaláltam. [letöltésre] -
Cat 02 #114 Ennek a résznek max a vége volt a jó, a telefonüzi, meg amikor aludni mennek. -
#113 áh, hihetetlen. úgy látom*, hogy kaszát fog kapni, pedig a mai rész is zseniális volt. külön kiemelném a zenét a végén.
*értsd: már előre látom, ahogy a fox a sok f*szkodás után nem meglepetésre alacsony számok miatt bejelenti, hogy nem rendeli be a 2. évadot; nem pedig, hogy valahol láttam a hírt, hogy nem lesz berendelve. -
#112 7.rész üt, elég vicces részre sikeredett:D a főnökasszonyon(nemtom hogy hívják:D) sokat nevettem, amikor átmászott a korláton az mi vicces volt márXD -
Darkspell #111 Topher ;)
És Miss DeWitt is ott volt a szeren, ahogy zabálta a cuccokat :D -
#110 jajah, nagyon poén rész volt. mondjuk, előző egy kicsit jobban tetszett, mert több volt benne a csavar, de ezen meg majdnem végig szakadtam. kezdve onnan, ahogy Touffer (így kell írni?) meg sz*patta Dominic-et, meg persze utána is mikor és akik már "hatás" alatt voltak. -
#109 Az új rész idáig a legjobb szerintem. Nagyon durva, néhány helyen vicces is volt, de az egész nagyon jó volt. Az effektek is :D -
Monoton #108 Jaja vágom, énis így gondoltam csak kérdést nem tudtam megfogalmazni :D -
#107 tuti van valami mélyen benne, csak nemtudja hova tenni:D(remélem értedXD) érdekes dolog nagyon... -
Monoton #106 Egyébként szerintetek emlékszik valamire Echo? Gondolok itt a részek végi pillanatokra. Pl. Amikor az énekest védték, a rész végén Sierra - Echo viselkedése, de volt több kisebb ilyen is. -
Monoton #105 Mert szerinte veszélyforrás, lelőni meg kockázatos lett volna gondolom. -
#104 ütött mind a 2 rész, egyre jobb a sorozat:)
most kicsi spoiler annak aki nem látta az 5.részt:D
egy vmit nem értek, hogy az 5.rész végén, Echo-t miért ütötte le a pali az égő házban? -
gabeszg #103 Valaki, nem tudja hogy honnan lehet letölteni az opening zenét( a rovidet nem a hosszút) -
#102 wáó! a fordítók véégre elkészültek az 5rész feliraával és ajándékba gyorsba kidobták a 6.rész magyar feliratát is:D
köszönjük!! -
#101 Hmmm... igazat kell adjak, a 6. résztől tényleg beindul a sorozat, ez nagyon ütős volt. Na még ilyen részeket! -
#100 Jaja 6. rész nagyon jó volt.Végre valamerre el lehet indulni a sztoriban.Mondjuk én az FBI szomszédját nem igazán vágom hogy most micsoda.Aktív ő is vagy mi ez a telón keresztül szuperkung-fu képességeim aktiválódnak dolog? -
#99 6. részből kiindulva ez nem az lesz, aminek látszik... ;) -
#98 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#97 A 2. rész is nagyon jó volt :) De szerintem az első is :D