bizony
  • TC3
    #174
    A Koleszt azért intéztük el, mert mindig azzal szokta az annyát nyaggatni, és a végén rájöttünk, hogy a hétköznapi aggodalmaskodást megtudjuk ezzel szüntetni, és akkor befoghatja a száját, mert megkapta amit akart.
    Na ez nem így lett, mert a végén az jött ki, hogy az annyát hibáztatja!

    Ő egy érdekes ember! Engem rühell, mert én vagyok az, aki nemengedi, hogy 2-3 órás késéssel a megbeszélt időponttól másnap lemehessen!

    Az annyát csak akkor szereti, ha kell pénz!
    A nagyapja szintén csak akkor kell, amikor szar van a palacsintába, és amikor pénz kell! Ö volt az aki kinyalta a valagát, aki elintézett neki minden balhélyát, és aki sohase éreztette vele, ha valami rosszat tett. Tehát vele rendesen kellene viselkednie, de Őt is leszarja. Ha kér valamit tőle, leszarja a nagyapját.

    Ő csak használati tárgynak tartja az embereket, és a páldájat csak úgy szedegeti ki, hogy minden olyat vesz csak észre, amit szeretne itthon is elérni, vagy megtenni!

    A nagyapja rátelefonált, amikor este 10 helyett éjjel 3-kor még nemvolt ott nálunk, és mondta neki, hogy Ő már rosszul van attól, hogy ezt csinálja vele. A válasz: Én is.
    És a nagyapja szívbeteg, és ezzel kell élnie, mert a gyerek Őt is szarrá kínozza!