egyre agresszívabb diákok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Nos, ma kapott éppen fegyelmit, mert egy kis taknyos 8 éves lakurvázta meg minden más amitel tudsz képzelni. Két tesója is odajárt a suliba 8 évet, az anyjuk SOHA egyetlen szülõin stb. nem jelent meg, de most két pofon a fiacskáján és egybõl jött be tajtékozva.
A szülõk egy része saját maga sem bír a gyerekével, mert nem nevelik õket. Az én idõmben a tanárok nem csak oktattak, de jellemükkel formálták a diákokat is. Mi sem voltanuk angyalok, de volt bennünk betyárbecsület. A balhé után viseltük következményeit.
Volt egy átok rossz osztálytársam, de egyszer a suli nagy öregje jöbb be töriórára és egy évi is õ tanított minket. A srác nem bírt magával. A tanár akkora sallert nyomott le neki, hogy 45 perc múlva is látszott a tenyérnyom. Utána megkérdezte, hogy kell még neki egy. Utána soha többet nem volt gond.
Egyszer próbálná meg egy gyerek az anyámat bántni, másnap az ablakon hajítanám ki a kis szarost. Tudja már, hogy mikor született...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Doki is rohatt sok van, és végez, csak elmennek innen😊
Hogy akadályozzam meg, hogy elmennyen, mikor hazase jön?
Rettentõ sokmindent változtattunk az életünkön, mert egyszerüen tarthatatlan volt, és ha nagy szarba került, mert nemtehette amit kigondolt, akkor a nagyszülõknél elkezdte keverni a szart, és hazudozni mindenrõl. És sokszor elég puskaporos volt a hangulat a nagyszülõkkel, ahogy ezt már írtam is!
És ugye az ember hátamögötti hazugségot sokszor hónapok melójába telt semmissé tenni, vagyis megértetni, hogy az hazugság!
nemtudom én akkor abban a pillanatban rohadtul elszégyeltem magam mikor anyám leüvöltötte a fejem és megfogadtam hogy soha nem csinálok ilyet.
szóta is inkább elmondom jó elõre hogyha valami gáz van, vagy lesz.
De ez neki nemfelelt meg!
Holott figyeltük, hogy suli után sose jön haza, hanem pár percel elöttünk.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az neki okozott gondot, hogy suli után nemtud bejönni, holott malydnem egyidõbe értünk haza, és az iskola meg folyamatosan támadott minket, hogy miért nem figyelünk a gyerekre, minden nap reggel késik a suliból.
Azért késett, mert egyszerüen fogta magát és nem indult el. Ha nagynehezen rávettük, hogy eggyütt idõbe elindultunk, párszor megfigyeltük, szépen visszafordult, és hazament, és feltúrta a szobánkba a szekrényeket!
-Késni fogok, mert lekéstem a buszt. 30 perc a követk.
1-2 óra elteltével:
-Hol vagy?
-Megyek, csak összefutottam valakivel, 10-15 perc
1 óra mulva:
-És most hol vagy?
-Megyek, már itt vagyok a közelbe.
Éjjel 1-kor:
-Hol vagy?
-Mindjárt megyek, csak lekéstem a buszt. /az utolsó 22:45-kor jön😊/
Éjjel 3:
-Telefont nem veszi fel!
3:05-kor: Még mindig nem!
És nemakarok senkitse untatni, de egész éjjel nemvette fel. Másnap este 6-kor hazaér, és arra hivatkozik, hogy lemerült a telefon és azért nemtudtuk elérni, viszont rá 10-15 mp-re megcsörrent a telefonja😊
Indoklás hogy hol volt:
Itt-Ott!
Még aznap este 8-körül:
-Lefuthatok citromot venni?
-Igen
Másnap este jött haza, és az 1000-res amit kapott vásárlásra elfogyott, és persze nemhozott citromot!
És ezek már kezdenek megszokottá válni.
Csak azt nemértettük, hogy ha tudta nélkül figyeltük, hogy mikor ér haza, és a hazaérkezési idõk szinte azonosak voltak, miért okoz gondot, ha nincs kulcsa!
Különben könyvet lehetne írni erröl az egészrõl!
b@szottul igazad van én is így látom
(kicsit idõsebb)
Egyedüli gyerek, mert nemmertünk a viselkedése miatt bevállalni egy másikat is! Ez hülyén hangzik, de a kisgyereket féltettük tõle! /és ez nem vicc/
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Szeretett volna koleszba menni, most pár hete segítettek a tanárok, meglett a kolesz, most már olyanok vannak, hogy egyik nap fogta magát, aztán nemment vissza, meg minden vasárnap este 8-ra ér haza, mert akkor nemér be 9-re, és akkor megy a telefonálgatás a koleszba, hogy bocsi de megint csak hétfõn megy. Mert ugye vasárnap 9-re kellene beérnie!
És most annak ellenére, hogy Õ kérte, hogy mehessen koleszba, most azt mondogatja az annyának, hogy hiszen kibasztál itthonról!
Spec nekem olyan a fõnököm, hogy hagyja átcsúszni magán a shittet és nem veszi észre, hogy mi túl vagyunk terhelve. Ilyenkor szoktuk az orra elé tenni a munkát amit meg kellett volna csinálnia tegnapra.
A túlóra nálunk sem ismeretlen fogalom miután hála a just in time rendszernek minden azonnal kell. De akkor meg késõbb jövök be másnap. Ugyanis a túlórát a cég nem fizeti. Miután pedig belépõkártyás rendszer van így látszik, hogy ki mikor jött vagy ment nem tudják rámhúzni, hogy kevesebbet dolgoztam mint a többiek.
Az meg hogy rádsütik, hogy nem vagy csapatjátékos: fel lehet velük soroltatni, hogy mikor nem játszottál csapatjátékos módjára és kontrasztba lehet állítatni velük, hogy õk hányszor nem úgy játszottak. Sõt akár magnóra is veheti az egészet. Azt lehet megszopatni aki hagyja magát.
Becsülöm benned, hogy ennyi idõsen így gondolkodsz, és lehet hogy hülyének fogsz nézni, de kívánom neked, hogy minden számításod megvalósuljon!
Namost a nevelésrõl annyit, hogy vannak akik nagyon próbálják nevelni, állandóan szidják a gyereküket, meg büntetik ha valamit rosszat csinál. Csak annyit ehhez, hogy engem például nem teljesen így neveltek, van 1 másik lehetõség is. Lekötni a gyerekeket olyannal, amivel tanulhatnak, mozoghatnak, olyan dolgokat csinálnak amik érdeklik, mindig viszik vhova rokonokhoz, társaságokba, stb.. Velem nagyon sokat társasjátékoztak, hagytak mozogni (például anyukám órákig üllt mellettem 1 3 fokos lépcsõnél ahogy én le fele futkostam meg ugráltam). Nem mondom, h sose szidtak le vagy bûntettek meg, de nem úgy ahogy legtöbben csinálják (például ahogy látom rokonomnál, hogy 2 gyerek van és állandóan rosszat csinálnak, és csak szidják õket. Anyukám elvitte õket valahova térre, foglalkozott velük, 1x nem kellett rájuk szólni, de õk naponta 200x leszidják kb.).
Ennyit a nevelésrõl. Cigányok is azért olyanok, mert nem foglalkoznak velük rendesen, legdurvább mikor azért verik a gyereket mert sír valamiért. Akiket így nevelnek otthon, nem fogják tudni megnevelni a tanárok mégha ostorral verik sem. Tanároknak az a dolguk, hogy tanítsanak, a nevelés a szülõk feladata. A ilyen cigánygyerekeken csak az segíthet, ha valami normális családba, vagy egy olyan helyre viszik õket, ahol foglalkoznak vleük, játszanak, tanítják, lekötik õket, semmi más. Nagyon sokan elítélik õket, de nem õk tehetnek róla h olyanok.
A hiperaktivitásról is osztom a szüleim véleményét, egyáltalán nem betegség az ha valaki szeret és kényszert érez arra h sokat mozogjon (mert végülis ezt jelenti nem...?).
És érdekes módon, 18 éves vagyok és szinte sose volt összetûzésem szüleimmel, utoljára talán 7-8 ée bûntettek meg... És bár az én fiú osztálytársaim közül mindneki jóba van szüleivel, az évfolyamba meg más osztályba tudok eseteket, akik szinte állandóan veszekednek szüleivel, egyszer már a verekedésre készült velük...
Bár a sulimba mindenki jóba van a tanárokkal. Bár nálunk ki is rugják az olyanokat akik nagyon pofátlanul visszafeleselnek, meg a dohányzást is tiltják a suliba (idén 2-t rugtak ki azért, mert dohányzott az iskolán kívül kb. 50 méterre lévõ parkban, és pont arra ment autóval az egyik tanár. Szerencsére én jó helyen vagyok.
Tudom így könnyû beszélni amíg nincs gyermekem, remélem majd ha lesz gyermekem jól fogom nevelni 😊 De sok más társadalmi probléma is van, amire mintha nem is keresnék a megoldást, és ez is hatással van a dolgokra.
... ez még durvább annál mint a háborús övezetekbe gépfegyverekkel gyilkolnak a 10 év alatti gyerekek
szánalom , csak feljújja a média <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy most lesz 15! Csak ehhez a korosztályhoz ez dúrva!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Magyarország kétkezü munkás hiányba szenved! Mindenki tudja, hogy irányítson, csak nincs aki véghezvigye! /bocs, én oktatással foglalkozom, és tapasztalom!/
Nálunk a gyerek cáncra járt heti 3*.
Hatása:
Nem csinálok házit, mert fáradt vagyok!
Nem takarítok, mert fáradt vagyok!
Suliba tesiórán lefeküdt a szõnyegre, mert fáradt, és a tanár hiába szolt neki, hogy azt kellene csinálnia, mint amit a többi gyereknek, Õ annyit válaszolt, most fáradt!
Ofõi lett a vége, és magasról leszarta, neki nemvolt kedve, mert izomláza volt!
Gomb!
Nálunk van olyan ember, aki 3 ember helyett dolgozik, és már kivan készülve, és amikor szóvátette, hogy ez így nagyon nehéz, annyit válaszoltak: "megkell oldani" !
Ha úgy van, hogy valami kell holnapra, és 12 órát kell vele dolgoznod, és Te nem teszed meg, máris megy a papirodra, hogy nemvagy csapatjátékos, és ha nemis másnap, de a következõ értékelésnél ezért fognak rossz munkaérönek nyilvánítani, azt meg a törvény engedi, hogy Nem megfelelõ munkaerõt elküldj!
Ennyi!
Hiába akartuk vinni, amit észrevette, hogy "dokihoz" megyünk, fogta magát, megállt, és nem ment be! Rángatni meg nem fogom!
Igazán még nem volt alverve, de pl: nemrég amikor 3 nap elteltével ért haza, és még Õ beszélt flegmány az annyával, és azért az annya nem is pofonvágta, hanem csak éppenhogy megérintette a fejét, hogy /térj már észhez kisasszony/ a gyerek elkezdett ûvölteni torkaszakattábol, mintha nyúznák. Szerinted mit csinálna, ha a doki elött elkezdeném rángatni, hogy gyerünk befele?
Amikor pl: a családsegítõböl kintvolt a nõ, ésrdekes módon a szobályát nem mutatta be, meg nem engette be, mert van olyan, amikor pl: elindul suliba, az ember benéz, és a takarót felemeled, és pohár, meg tányér maradék paprikával, és szalámival, meg a kés amivel ette ott a takaró alatt az ágyon, és a vicc az, hogy úgy aludt, hogy az ágyba voltak!
Egy szobatakarításhoz 3-4 heti folyamatos vita kell, mert egyszerüen nem csinálja meg!
Egyszer kipróbáltuk, hogy a ruhásszekrényébe nem tett rendet, és kisöpörtük a szoba közepére, 2 hétig ott voltak a cuccok, annyi külömbséggel, hogy átrugdosta a sarokba a kupacot!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
olyan elfoglaltságot kell neki adni ami mentén mozoghat az agya. Én is valamilyen szinten hiperaktív voltam és az úszás heti 6-szor reggel este 1,5 órán át segített lekötni az energiáimat. 18 éves koromra már tudom hasznosan lekötni az energiáimat, nem kell hozzá rendszeres sport. de egy 8-14 közötti kölök nem ilyen.
De jó sales-managert sem 1 nap alatt kerítenek elõ.