bizony
  • tigeroo
    #152
    de ezt nem értem...ha ennyire rossz, akkor miért kell megengedni neki mindent? nekem ez jön le az egészből amit irtál itt a topicban
    (kezdve a kollégiummal...)
    szerintem az elején elkényeztettétek, most meg elszaladt vele a ló...
    simán hülyének néz titeket,egyáltalán szeret titeket ?:D ennyi fájdalmat okozni..
    én sohasem basznám át a szüleimet így...

    az én szüleim jófejek. édesanyámmal szoktam pörölni néha, mert sok mindenben tényleg nincs igaza,meg néha gyerekesen viselkedik pl.
    ma: kivett a pénztárcámból 2ezer forintot és mikor konyhában kérdeztem a családtól wtf, akkor mondta hogy kölcsönvettem ,köszi, vagy, mondom neki irasson be a fodrászhoz, pár nap után mikor kérdem hogy "na, mikor mehetek" akkor pedig neki áll feljebb hogy miért nem intézem magamnak...1 hét után...kösz hogy szólsz... szóval "visszaélne" a helyzetével,de nem hagyom. tehát leállok vele veszekedni, és
    olyankor jön a "szólok apádnak" sláger, de vele már nem akarok kötekedni (meg őt jobban is bírom)

    és én sohasem csaptam be őket, mindíg elmondom az igazat,pl. ha megettem a dugi-csokit, akkor bevalottam, régen pénzt csórtam és rájött akkor nem faltomtam,ha egyest kaptam az iskolában nemcsak a jójegyeket mondtam el,hanem aznap délután megmondtam, mert hamar rájöttem hogy nem jó a szőnyeg alá söpörni a kényes dolgokat, jobb letudni őket előbb-utóbb kiderülne minden...pár napig orroltak rám aztán elfelejtették)
    és megis lett az eredménye: amikor osztálykirándulás volt az ált. iskolában, minden fiú vitt piát...én odamentem a faterhoz, mondom: hallod vinnék egy kis italt, kaphatok?nevetett, mesélt pár dolgot az ő "élményeiről" és vihettem a cuccost.
    mindenki dugdosta a szülei elől meg minden,szóval a többiek nagyon irigyeltek:)
    persze, ha a tanár rajtakapott volna akkor én vállaltam volna a FELELŐSSÉGET
    még mindíg jobb, tanár rajtakapott volna, és tőle kellett volna megtudnia a faternak.
    volt 1-2 pofon is,főleg fiatalabb koromban,pl. amikor kaptam egy normális biciklit, lámpával meg minden extrával nekivágtam 10 km-ert letekerni nagymuterékhoz, de pár óra mulva hazafordultam...este 11körül járt már, szegény lennt dolgozott valamin a pincében, érdekes módon a kapu + garázsajtó nyitva volt... persze kaptam is egy maflást...de én örülök neki, sokszor azon gondolkozom hogy csak aggódott, és várt a lejáróban.
    teher alatt nő a pálma, ha szép szóval nemmegy a dolog, akkor fenyítés. ők a szülők, énmeg a gyerek, tudom hogy csak jó embert akartak belőlem faragni. háát sebaj, azért minden megtettek:)

    18 vagyok