egyre agresszívabb diákok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Legalább kap egy leckét az élettõl.
Maflást meg nem lehet adni a büdös kölyöknek, mer' jön az ombucman...
A szülõk meg hõbörögnek mer az õ jókisfiuk csak "színészkedik"
Ilyen kis buznyákok mindíg is voltak, csak vagy az volt, hogy a tanár "intése" után a szülõ leült vele beszélni és megnevelte... vagy elsõ körmös után már meggondolták hogy rosszalkodjanak-e az órán.
Szóval ezekben a kivételes esetekben amik a napokban a nyilvánosság elé kerültek, azokban mindben a szülõk a hibásak...mert nem akarják megnevelni a gyermeküket.
Bár az tuti hogy én gyerekemhez tanár nem érhetne, de biztos hogy nem is lenne rá szükség.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem a probléma egyrészt ott van, hogy egyre nehezebben élnek meg az emberek, többet kell dolgoznia mindkét szülõnek, a gyerekre nem, vagy alig marad idõ. Vagy pedig egyszerûen leszarják. Ha pedig mégis oda tudnak és akarnak figyelni a gyerekre, és jól is nevelik, akkor meg 6-7 évesen bekerül az iskolába, ahol az osztálytársai min. 70%-ára nem figyelnek a szüleik, a gyerek meg azoktól tanul, mert nem akar különc lenni azzal, hogy normálisan viselkedik. Másrészt meg tényleg vannak olyan gyerekek, akik minden jó feltétel ellenére kezelhetetlenek, a családnak meg senki nem nyújt segítséget, inkább megbélyegzik a szülõket, hogy azok baszták el, mert az egyszerûbb. TC3: pszichológushoz nem vittétek el a gyereket még? (Szcientológusok meg ne kövezzenek a kérdés miatt😊 )
Rengeteget segít az ilyen gyerekeknek ha rendszeresen edzésre viszik, sportolhat és kifárasztják.
A neveltetésen nagyon sok múlik, talán a törvényeken is múlik ez-az, de a hiperaktív gyerek nem ugyanaz, mint a rossz gyerek, és sajnos mostanában nagyon elterjedt a hiperaktivitás.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
practitioner of the forbidden arts of death
Apámtól meg tudtam milyen ha meglendül a keze. úgyhogy visszaterelt a jobbik pályára.
Az milyen? Olyan mint a rosszabfajta magyar? Vagy rosszabfajta néger? vagy rosszabfajta német vagy rosszabfajta más gyerek?? Nem értem...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
8 óra van fiam, kapcsold ki! /én nem kapcsoltam ki a gépet/
Rá 10 percre odalyött, és kihúzta a tápkábelt, és annyit mondott,: Jó éjt!
Másfél éve /kb:/ olvastam egy fórumba hogy megcsinálta ezt egy nõ, és a 11 éves gyereke hátbavágta az annyát!
nekem is van egy unokaöcsém, még csak két éves, de én negyed óra alatt elfáradok, ha futkozok utána, lerakni a sarokba meg nem lehet, nem sámli.
Én gyerekkoromba lebugtam, hogy lóvét loptam anyámtól! Amikor kiderült, apám elvert, mert nem vallottam be, hanem még próbáltam kikamuzni, és természetesen öreganyám is megtudta, aki annyit mondott, hogy szégyenli hogy egy olyan gyerek az unokálya, aki meglopja a salyát szüleit, és 2 napig nem is beszélt velem, és kb:1 évig nem adott ajándék mellé pénzt, és hozzátette, hogy azért nemadok, mert szeretném, ha megértenéd, hogy nem kell pénz nahhoz, hogy felnõtt legyél, és boldog! Azóta ha egy haveromtól kérek valamit, és aztmondja, vedd ki a táskámból odaviszem neki, és kivetetem vele, vagy otthaggya a tárcát az asztalom, rászólok!
Nekem az amit a család összefogva tett, hogy éreztesse, hogy rosszat tettem, annyira megmaradt, hogy iszonyat!
Most nem csinál senki ilyet, mert szégyenlik, hogy a gyerek lopott, holott az egy gond, amit a családdal közösen kellene megoldani, nem pedig fû alatt. Mert akkor a gyerek azthiszi, hogy kevéssel megúszta, és a család többi tagja nem is tud róla!
Én abbol a korbol vagyok, hogy ha szart kevertem, kaptam akkora pofont, hogy szó szerint megszédültem. És aztmondom, hogy ebbõl a szempontból rohattul örülök, hogy kaptam a pofonokat, mert tudom, hogy mi az a félelem, mi az a tartás, és mit jeléent tisztelni valakit, és felvállalni, ha teszek valamit, még ha rossz is az amit tettem!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
*viccel*
A nõk viszont nagy százalékba képtelenek a szigorra, mert érzékenyebbek. Ezért van az, hogy a nõi tanárokkal nem foglalkozik sok diák. Viszont ezzel nemlehet tenni semmit, mert ha azt várnánk el, hogy szigorubbak legyenek a nõk, az olyan, mintha a kutyára haragudnánk, hogy nyávogás heléyett ugat!
Nálunk úgy oldották meg a problémát, hogy a tanáraink nõk volta, az ofõ is, és ha nem bírt velõnk az ofõ, akkor beküldte a helyettesét, aki egy 120kg-os volt katonatiszt fickó volt. Utána fél évig nem is kellett jönnie a fickónak, pedig nem bántott senkit, csak a robosztus hanglejtése, a katonás modora, és a nem kicsit nagy teste elég volt. /féltünk is tõle/
nekünk is voltak tanárjaink, akik nem tudtak fegyelmezni, akárhogy próbálkoztka, leggtöbbször nõk. sajnos kissé elnõiesedett a pálya...
cigány vagy?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itt a gond!
Most ha ezt megcsinálom, szar szülõnek titulálnak!
Nem iszok, rühellem a focit, szánalmasnak tartom a Mónikasót, és a nézõit is. Ami a szememre vethetõ, hogy dohányzom.
Ha hazaért, az elsõ dolgom azvolt, hogy figyelmeztettem a házira, és minden este le is ellenõriztem, a tanulnivalót kikérdeztem, és csak akkor engedtem le az udvarra, ha a lecke, és a tanulnivaló rendben, és ha kitakarította a szobáját 2 naponta!
Akkor?
A legnagyobb gond az volt azthiszem, hogy a nagyszülõk, sokszor felülbírálták ha büntetés volt! Pl: Beírás volt, hogy nincs házi, vagy nempakolta el a felszerelést /ami szintén levolt ellenõrizve, csak rendszeresen átírta az órarendet neki tetszõre/, akkor a hétvégén nincs nagyszülõkhöz menetel! Erre gyerek telefonál nagyszülõknek, és nyomott nekik valami kamut, hogy neki megvolt a házi, csak a tanár hülye, és a nagyszülõ megjelent a gyerekért, és elvitte! És én nemtehettem semmit, mert a nagyszülõ megsértõdöt!
A gyerek most azt a nagyszülõt bassza át minden alkalommal, és ha azt kéri, hogy gyere haza 10-re, 1-2 napra rá jelenik meg! Tehát Õt se tiszteli, aki csak érte élt, és minden kyívánságát leste, és megtette!
Na erre varjon valaki gombot!
Mióta bevezették a törvényt, ésn nem leplezem, hogy mi van nálunk, elötte szégyeltem, hogy a gyerek pénzlopását úgy tudtuk megállítani, hogy kazettát vettünk, és abba van a pénz!
Pl: Ha a szobaalytónkap bezártam /kulcsra/ mert voltak olyan dolgok, amiket nem szerettem volna, ha eltünnek, megpróbálta betörni az ajtót. Õ egy lány, aki akkor 9 éve volt!
Ja és nincs szükség szerintem rasszista topic Hijackre.
5 éves koráig a gyerek egyszerûen nem képes nemet mondani a szülõknek. Ha igen akkor a szülõ elbaszta valamivel, de nagyon. (pl nem kell mindent megadni neki amit kiejt a száján. Ha meg toporzékol akkor toporzékoljon.)
A Magyar Államnak ehhez semmi köze. Nem diktatúra van, hogy minden egy embertõl függjön, az állam nem fog a szülõk helyett gyereket nevelni. Azt hiszed, ha innen eltanácsolják, máshol jobb lesz? Gondolj vissza a tizenéves késelõre.
A mostani gyermekek ezt látják a tévében. Szerencsétlen debilek az ORTT-nél azt hiszik, hogyha odabiggyesztik a 16-os karikát, és melléírják, hogy "ez rossz, értem?", akkor a gyerek nem fogja megnézni, és nem vesz róla példát. Márpedig a mûsort leadják, mert mindennél fontosabb a nézettség, a biotrányokon való minél nagyobb csámcsogás...
A gyermek szülei, akiknek nevelnie kellene, magasról tesznek arra, mit csinál a gyerek, nekik fontosabb a meccs, a kocsma vagy a Mónika-show.
Arról nem is beszélve, hogy egy mai tanárnak egyáltalán nincs joga fegyelmezni.
A tanár a gyermek nevelõje. Nevelni pedig - évszázados tapasztalatokkal bizonyított tény - pofonnal, tarkóssal lehet a legjobban.
Most meg nemmerik elvenni a tanárok a telefont, mert a szülõ felháborodva megy az igazgatóhoz! Ez szar nevelés, viszont én szopok az ilyen szülõk miatt!
Ezért nemszeretem azt, amikor azt mondják, hogy a szülõ a hibás, mert én a rosszért büntetek, a jóért jutalmazok, és nem pénzt adok egy 5-ösért, mint ami mostanába szokás.
Az engedékenységrõl: hogyha 20-30 évvel ezelött is lett volna mp3-mp4-mobil, akkor ugyanúgy használták és vitték volna a diákok.
náérdekel, htx. :-c
Csak ezt a társadalom nem képes elismerni, mert annyira kis százalék, és nagyon sok esetben szégyenli a család, hogy kezelhetetlen gyereke van!
És legtöbbször olyan emberek mondják, hogy megkell nevelni, akiknek nincs gyerekük!
Azok, akiknek meg van olyan szerencsélyük, hogy a gyerek normális, és a családért tesz, és a közösséget nézi, el sem tudja képzelni, hogy létezik más felfogásu /viselkedésü/ gyerek!