bizony
  • Molnibalage
    #139
    Akkor a témához hozzászólva. Anyám kb. 30 éve tanár alsósokat tanít, de van tapasztalata már 10 éve 18 éves diákkal is, mert a suli középiskola is már egyben.

    Nos, ma kapott éppen fegyelmit, mert egy kis taknyos 8 éves lakurvázta meg minden más amitel tudsz képzelni. Két tesója is odajárt a suliba 8 évet, az anyjuk SOHA egyetlen szülőin stb. nem jelent meg, de most két pofon a fiacskáján és egyből jött be tajtékozva.

    A szülők egy része saját maga sem bír a gyerekével, mert nem nevelik őket. Az én időmben a tanárok nem csak oktattak, de jellemükkel formálták a diákokat is. Mi sem voltanuk angyalok, de volt bennünk betyárbecsület. A balhé után viseltük következményeit.

    Volt egy átok rossz osztálytársam, de egyszer a suli nagy öregje jöbb be töriórára és egy évi is ő tanított minket. A srác nem bírt magával. A tanár akkora sallert nyomott le neki, hogy 45 perc múlva is látszott a tenyérnyom. Utána megkérdezte, hogy kell még neki egy. Utána soha többet nem volt gond.

    Egyszer próbálná meg egy gyerek az anyámat bántni, másnap az ablakon hajítanám ki a kis szarost. Tudja már, hogy mikor született...