Te mit gondolsz róla???
  • DummyBoy
    Hmmm ... efelett nemigazán tudok elsiklani dohányosként ...

"Aki dohányzik az eleve
    1. buta, mert leszarja a saját egészségét ... Mint a földi emberek 80%-a ... Miért is buta? Esetleg nemtörődöm ... Nemhiszem hogy Te bármivel is egészségesebb életet élnél mint én ...

2. bunkó, mert leszarja más egészségét ... Remélem nem ülsz autóba, és napenergiával működteted a lakás elektronikáját, és fűtőrendszerét, remélem nem használsz aerosolokat és még sorolhatnám, ... mert ha esetleg nem, akkor rád ez hatványozottan érvényes mint a dohányosokra ...

3. balek, mert egy rakást pénzt kiad önként és dalolva arra amivel folyamatosan mérgezi magát ... Mindenki maga dönti el mire költi a pénzét ... az biztos, hogy felesleges pénzkidobás, de nagyon sok olyan dolog vana földön ami ugyanúgy az ... mindenki balek, aki nem arra költi a pénzét ami szerinted helyes?

És hogy pozitívumokat mondjunk ... Bagózni jó ... És ne mondják nekem a nemdohányzók nekem azt hogy nem, mert ha olyan qrva rossz lenne, nem dohányozna annyi ember ...

Elveszi az éhségérzetet - sok esetben ez elég nagy előny ...

Nyugtató hatása van - bár inkább pszihikai okokból, de eccer egy doki azt mondta nekem szűkíti az ereket, lelassítja a véráramot, és emiatt nyugtat ...

És a legérdekesebb ... eltekintve a kismenőcsávóktól-csajoktól, akik tényleg azért bagóznak hogy menőnek tűnjenek: dolgozó embereknél pl: sokan azért kezdenek dohányozni, mert a dohányzóban eltöltött 5-10perces kikapcsolódás a társasággal sokkal inkább megnyugtató és pihentető, mint ugyanez mondjuk a büfében egy kávé mellett (Ahol kevesebben is vannak ...) :) Minden pletykaa dhányzóban születik ... és a végére a nagy magyar igazság: aki dohányzik annak relative több szünete van :)

És a legrosszabb: legális rablás ... ugyanúgy mint a benzin ... lehet növelni az adótartalmát az egekbe ...