118
Te mit gondolsz róla???
  • bens
    ha lenne egy csepp eszed, akkor magadtól is rájönnél h mi ketten ugyan azt a szart esszük, csak te még a tüdődet is rohasztod mellé. és igen, sokszor egészségtelenebb a cigi, mint a bevázsgált tartósítószerek.
    és bírálom a dohányosokat, mert hülyék. ahhoz h valaki pénzért cigit vegyen, h aztán bűzölögjön kedvére, és még ki is áll hősiesen h ez milyen jó, ahhoz hülyének kell lenni, ezen nincs mit bizonyítani.
  • DummyBoy
    Csak hogy kicsikét képben legyél, nagyapám tüdőrákban halt meg, édesanyám pedig kigyógyult belőlle ... tisztában vagyok vele milyen dolog is ...

Az a propaganda amit Te (és páran) acsarogva itt előadsz az semmire sem jó, gyerekes, nevetséges és főleg nem elrettentő ...
  • bens
    remélem tüdőrákos leszel, szenvedsz egy jó ideig, aztán kigyógyulsz belőle, és akkor nem csak azt fogod reklámozni h milyen jó mert elveszi az éhséget...
  • DummyBoy
    Hmmm ... gondolod hogy az általunk elszívott cigarettában 100-szor több káros anyag van mint a sok szarban amit egy átlagos napon megeszel?

Naív vagy ... az meg hogy másokat bírálsz mert a szokásaikról azt állítják, hogy jók, a Te intelligenciádat (pontosabban hiányát ...) tükrözi!

• DummyBoy
    Hmmm ... efelett nemigazán tudok elsiklani dohányosként ...

"Aki dohányzik az eleve
    1. buta, mert leszarja a saját egészségét ... Mint a földi emberek 80%-a ... Miért is buta? Esetleg nemtörődöm ... Nemhiszem hogy Te bármivel is egészségesebb életet élnél mint én ...

2. bunkó, mert leszarja más egészségét ... Remélem nem ülsz autóba, és napenergiával működteted a lakás elektronikáját, és fűtőrendszerét, remélem nem használsz aerosolokat és még sorolhatnám, ... mert ha esetleg nem, akkor rád ez hatványozottan érvényes mint a dohányosokra ...

3. balek, mert egy rakást pénzt kiad önként és dalolva arra amivel folyamatosan mérgezi magát ... Mindenki maga dönti el mire költi a pénzét ... az biztos, hogy felesleges pénzkidobás, de nagyon sok olyan dolog vana földön ami ugyanúgy az ... mindenki balek, aki nem arra költi a pénzét ami szerinted helyes?

És hogy pozitívumokat mondjunk ... Bagózni jó ... És ne mondják nekem a nemdohányzók nekem azt hogy nem, mert ha olyan qrva rossz lenne, nem dohányozna annyi ember ...

Elveszi az éhségérzetet - sok esetben ez elég nagy előny ...

Nyugtató hatása van - bár inkább pszihikai okokból, de eccer egy doki azt mondta nekem szűkíti az ereket, lelassítja a véráramot, és emiatt nyugtat ...

És a legérdekesebb ... eltekintve a kismenőcsávóktól-csajoktól, akik tényleg azért bagóznak hogy menőnek tűnjenek: dolgozó embereknél pl: sokan azért kezdenek dohányozni, mert a dohányzóban eltöltött 5-10perces kikapcsolódás a társasággal sokkal inkább megnyugtató és pihentető, mint ugyanez mondjuk a büfében egy kávé mellett (Ahol kevesebben is vannak ...) :) Minden pletykaa dhányzóban születik ... és a végére a nagy magyar igazság: aki dohányzik annak relative több szünete van :)

És a legrosszabb: legális rablás ... ugyanúgy mint a benzin ... lehet növelni az adótartalmát az egekbe ...
  • bens
    a nagybátyám is intelligens, okos, jóindulatú ember volt, csak cigizett, napi 1 dobozzal. aztán egy év kemény szenvedés után, 43 éves korában (!) halt meg tüdőrákban, amit bizonyíthatóan a cigaretta számlájára lehetett írni. pedig szerény ember volt, és soha nem ártott senkinek. ezek után nekem ne prédikáljon egy bagós sem h a cigi tul.képp nem is rossz, mert jó stb..
    a cigi egy rohatt dolog, és dögöljön meg az összes gyártó, aki reklámozza, becsapja a naív, amúgy jóindulatú embereket és piacra dobja.
  • tirpitz
    Nem hülyeség ez az elektromos cigi pl repülőn, étteremben, stb. Viszont érdekes a nemdohányzók toleranciaszintje: ha valaki füstöl, az nyilván zavar, tehát gyűlölöd, ha meg valaki kidob egy rakás pénzt erre, azt meg kiröhögöd. Én idén jubilálok, 10 éve dohányzom. Tisztában vagyok vele, hogy káros, de én szeretem és nem akarom letenni. Nem is fogom. És ne kérdezd, hogy mi a jó benne, mert én pl sosem fogom megérteni hogy mi a jó vasútmodellezésben, mégsem kötök bele abba, akinek ez a mániája. Mielőtt írnátok: mindig dohányzásra kijelölt helyen gyújtok rá, utoljára tilosban kb 7 éve gyújtottam rá a gimi női [jobb volt ott a hangulat:) ] wc-jében. Az hogy meg mostanában lassan inkvizíció indul a dohányosok ellen, kicsit dühítő. Heti 400 Km-t vonatozom, és minden 2. alkalommal belémkötnek, hogy rágyújtok a dohányzó (!!!) kupéban. Sokszor persze nem lehet észrevenni, hogy dohányzó, mert (valsz. dohányzóellenes) emberek áthúzzák filccel a matricát, és letörik a hamutartókat. Egy nemdohányos úgyis csak a bunkó, másra nem odafigyelő dohányost fog kiszúrni, egy dohányos meg a mindenbe belekötő hisztiző "200 méterről is zavar a füst" nemdohányosból fog általánosítani, miközben a bunkóság nem azon múlik, hogy valaki rágyújt vagy nem. Különben meg már el sem tudnám képzelni, hogy szex, kaja, vagy wc után ne gyújtsak rá :)
  • The Garrett
    a sok kurvas jelzo moge beirhatnád, hogy és kurvára zavarja azokat nyilvános helyeken, akik szerint 'nemjó'...

En nem az egeszsegemet feltem pl a dohanyosoktol. Cigizzen otthon vagy a saját kocsijában vagy kurvara messze tolem. De ne ott ahol en elek vagy dolgozok vagy szorakozok, mert egyszerűen zavar.
  • bens
    az lehet h anyuci kedvence, de legalább ő nem cigire költi anyuci pénzét.
    amúgy ti, dohányosok nagyon büszkék lehettek magatokra. igazán menő h bagós társaságba jársz, mert így legalább nem vagy kocka, és ettől nagyon kemény vagy ám.
  • bens
    gyorsfagyasztott kaját ne mérjük már a cigarettához köszi. a cigi kb 100× károsabb mint a tartósítószerek stb amit a kajába raknak, ráadásul jól se laksz tőle, csak olyan szagú leszel mint egy elszenesedett hulla.
    mert jó. aha. ez végülis teljesen tiszta, elfogadható érv. és még az intelligenciád is tükrözi.
    írtad volna azt h hülye vagyok mert nem tudok róla leszokni, senki nem baszogatna, de egy nyilvánvalóan rossz szokás mellett ne álljunk már ki.
  • BaliBoy
    LoL.

A gyúrós haverjaim szoktak ilyenekkel védekezni mikor ecsetelem nekik, hogy az a sok szar mennyire káros amit megesznek, hogy nagyobbak legyenek. (muterom onkológián dolgozott - csak gyúrós mellrákos betegeik voltak férfiak közül) Ugyanezt a szöveget szokták előadni, hogy van más is ami mérgezi az embert. De gondolom egy drogos pl. ugyanezt adná elő.
    Ami egyébként igaz is. Csak egy hatalmas probléma va a dologgal. Az, hogy pl enni kell. Az utcára menne kell és közlekedni. Viszont dohányozni NEM KELL! Tehát magyarul ez egy felesleges plussz rossz amitől ha megszabadul az ember még nem feltétlenül lesz qrva egészséges, de az biztos, hogy egészésgesebb mintha szívná.
  • Vaxi
    buta, mert leszarja saját egészségét:
    oké májkül éljünk egészségesen. Mondja csak, evett már gyorsfagyasztott kaját és ivott kólát / sört / bort hozzá? Jaaaa hogy azok kurvaegészségesek! értem! Mást se lehet hallani a kibaszott tévéből, hogy patkányszarral van tele minden gyár, meghogy mennyi mérget eszünk nap, mint nap, és lélegzünk be odakint. Mi lesz a következő? Kiverem a hülyegyerek kezéből a csokit, hogy KUSS FIAM ELZÁRJA AZ EREIDET!
    Vagy kitépem a papit a 2 ütemű trabiból, hogy "ne károsíccsad az egéssségemet tata mer' megaprítalak"?

Tudok-e mondani pozitív dolgot mellette?
    Igen. Jó. Valszeg mindenki (remélem) tudja, hogy kurvakáros. Éshogy kurvadrága. Éshogy kurvaszar. Éshogy le kell szokni róla, éshogy függőség. mint az internet (mielött jönne egy kurvaokos, megjegyztem, hogy igen, tudom, hogy ez más). Ennek ellenére jó.

Ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy a commented első részével nem értek egyet, csak ezt nem birom, mikor ebben a mocskos világban az egészségét félti mindenki, miközben magasról szarik rá, és nem feltétlen a dohányzás miatt :)
  • kulabácsi
    jajj de nagyra nőtt vki mája :S
  • Sadist
    Anyuci kedvence? Kocka? Szakmunkásbajszos? Csak azért mert nem dohányzik, ami szerinted a közösségi élet szerves része?

Aki dohányzik az eleve
    1. buta, mert leszarja a saját egészségét
    2. bunkó, mert leszarja más egészségét
    3. balek, mert egy rakást pénzt kiad önként és dalolva arra amivel folyamatosan mérgezi magát

Vagy esetleg tudsz mondani valami pozitívumot is a dohányzás mellett?
  • MerlinW
    "...kajat amivel jo laksz nem ehezzel ki cigi miatt..."
    Jogos, de a cigi elnyomja az étvágyat. Mit gondolsz miért dohányoznak a hajléktalanok annyit?
  • nandorb
    en amikor befejeztem a 8.akat egy este elszivtam feldoboz cigit es azt mondtam soha tobbet nemhogy penzkidobas de azert a penzert sok mast lehet venni pl. kajat amivel jo laksz nem ehezzel ki cigi miatt
  • BaliBoy
    Pedig teljesen igaza van mind két felvetésében. Egyrészről semmi értelme nincs, másrészről a fiatalok nagy része először azért próbálja ki mert látja a többiektől, "nagyoktól", aztán ettől felsőbb rendűnek, azaz "keményebnek" érzi magát. Eleinte. Utánna ráébred, hogy valójában nem lesz keményebb tőle, de addigra már annyira rászokik, hogy nehéz abbahagyni. Továbbá olyan életvitelt folytat aminek ""tartozéka"".
    Ez nem begyöpösödség és nem is kockaság kérdése. Ez sajnos tény. Csak nyitott szemmel kell járni.
  • nandorb
    de minek a faszba cigizunk penz kidobalas ha van penz felesleged add nekem
    majd en elkoltom
  • Garf
    18-25 között... oké. akkor te biztos anyuci kedvence vagy, vagy esetleg akkora kocka, hogy nemlátsz ki a bajszod mögül... nem mondanál ilyeneket ha esetleg közösségi életet is élnél. ha ez mind nemigaz bocs, de akkor is vicc ilyet mondani. 70éves begyöpösödött agyú embertől megtűrök ilyeneket... de korombeli ilyet mondjon... kész.
  • sweech
    értelme nincs, a legtöbb fiatal azt hiszi attól lesz gecikemény
  • Szabi84
  • nandorb
    nem tom mi ertelme van a cigizesnek inkabb egyel napraforgot vagy szorakozz massal ha ideges vagy nem rakas penzt kidobni egessegtelen dologra
  • haxoror
    Szerintem ez hülyeség, ha le akarsz szokni akkor többet ne gyújts rá, ennyi.
  • bens
    a következő fokozat a kamerás és mp3 lejátszós cigi lesz
  • trogerzsiger
    Nadejó, a végén már csak a díszbagosokon lehet majd röhögni akik ketőt beleszívnak a bagójukba azt csá:D
  • magus
    nem a nikotinról kell leszokni, hanem a szokásról, arra meg nyílván ez sem jó
  • toysoldier
    neked nem lehet.
  • PíszLávJuniti
    lál
    fake
  • Froopy
    bocs, nem oda
  • Froopy
    Pénzért vállalok cigire szoktatást. 1 nicorette rágóval kezdünk, majd egyre többel folytatjuk, míg a hagyományos ciginél nem tartunk...
  • Sadist
    "Szerintem joga van az embernek dohányozni, inni, drogozni. Úgyis mindenki maga dönti el, hogyan képzeli el a saját életét. Nameg magával a dohányzással nincs gond, csak a függő tömegekkel."

Persze, joga az mindenkinek van. Szívja a füstöt nyugodtan, de ki ne fújja, mert az én egészségemet is károsítja.
  • Sadist
    Egy átlagos buta dohányos havonta elszív annyit, amibe az kerül.
  • Énvagyokazapád
    18 vagy?
  • BaliBoy
    EZ egy tipikus .......... hozzáállás.

A cigi nemcsak a te egészségedet károsítja. Gondolom nem hat számodra újdonságként az a fogalom, hogy passzív dohányzás. És nem, nem lehet elkerülni. Vannak olyan helyzetek amikor el kell viselni. Szóval azzal ne jöjjön senki, hogy menjen arrébb az ember.

És abban sincs igazad, hogy mindenki maga dönti el, hogy mit kezd az életével, ha az másokat is veszélyeztet.

A tavalyi év során 3 ember halt meg az ismeretségi körömben akiknek a halálát közvetve vagy közvetlenül a dohányzás okozta. 2 tödőrák, 1 infarktus. :((
  • NEOreg3
    én már 18 éve leszoktam a dohányzásról
  • vegicsek
    A bumerángban Bocskorék már elbaromokdtak vele :)
  • BaliBoy
    Figyi, gondolj bele. Egy doboz cigi ~500ft. Vagyis 40 doboz cigi ára. Mondjuk aki napjában 2 dobozzal szív el az tulajdonképpen 20 nap alatt így is úgy is kidobna ennyi pénzt az ablakon.

Szvsz. én ki se röhögném. Sőtt! Értékelem, hogy tesz vmit az egészségéért. Iszonyatosan nagy problémák vannak a társadalmunkban amíg ilyen kiröhögős az emberek hozzáállása. :((
  • fanka93
    gecc de menőőőő
  • mama2
    De király, akkor olyat a szívbetegeknek is lehet stívni?(ki akarja próbálni, ha már a nikotin(koton:D) tartalma nulla.)
  • Fbn Lx
    Ja, egész leszokástelősegítő propaganda faszság :p
    Nagyapám 10 évig dohányzott fiatalkorában. Aztán megtudta, hogy felesége terhes. Fogta, elszívott egy cigit, kijelentette, hogy ez volt az utolsó. Aztán 40 éven át egy szál sem, mert úgy érezte, nincs rá szüksége. Ennyit a leszokásról.