Te mit gondolsz róla???
  • tirpitz
    Nem hülyeség ez az elektromos cigi pl repülőn, étteremben, stb. Viszont érdekes a nemdohányzók toleranciaszintje: ha valaki füstöl, az nyilván zavar, tehát gyűlölöd, ha meg valaki kidob egy rakás pénzt erre, azt meg kiröhögöd. Én idén jubilálok, 10 éve dohányzom. Tisztában vagyok vele, hogy káros, de én szeretem és nem akarom letenni. Nem is fogom. És ne kérdezd, hogy mi a jó benne, mert én pl sosem fogom megérteni hogy mi a jó vasútmodellezésben, mégsem kötök bele abba, akinek ez a mániája. Mielőtt írnátok: mindig dohányzásra kijelölt helyen gyújtok rá, utoljára tilosban kb 7 éve gyújtottam rá a gimi női [jobb volt ott a hangulat:) ] wc-jében. Az hogy meg mostanában lassan inkvizíció indul a dohányosok ellen, kicsit dühítő. Heti 400 Km-t vonatozom, és minden 2. alkalommal belémkötnek, hogy rágyújtok a dohányzó (!!!) kupéban. Sokszor persze nem lehet észrevenni, hogy dohányzó, mert (valsz. dohányzóellenes) emberek áthúzzák filccel a matricát, és letörik a hamutartókat. Egy nemdohányos úgyis csak a bunkó, másra nem odafigyelő dohányost fog kiszúrni, egy dohányos meg a mindenbe belekötő hisztiző "200 méterről is zavar a füst" nemdohányosból fog általánosítani, miközben a bunkóság nem azon múlik, hogy valaki rágyújt vagy nem. Különben meg már el sem tudnám képzelni, hogy szex, kaja, vagy wc után ne gyújtsak rá :)