• mama2
    "Az online világba menekülsz-e a problémáid elől?" Igen. Ez vall rám a többi nem. Jó talán még az is hogy orán nem tudok oda figyelni, mert azt várom hogy mikor mehetek a géphez. Lehet hogy én függő vagyok, ede ez csak azért van, mert nekem a gép az életem. Mert ugye szívbeteg vagyok és én nem tudok úgy kimozdulni hogy most:bicikli,foci meg ilyenek. Most ha az Egyesült Államokba élnék, akkor engem is elküldenének orvoshoz? Amúgy Husvétkor nagyon nem voltam itt, tévét néztem:D. Na de mondjuk a másod unokatesóm(lány):kijön ide 2 perc mulva: iwiw. Akkor haverom:Silroad online este 10:30-ig. Másik haverom: GTA San Andreas egyfolytába. ők Függök, de én nem azért vagyok függő, mert most önszántamból, hanem mert én mást nem tudok csinálni. Anyukám huga: éjfélkor haza jön munkából, ül oda a géphez, és Silkroad Online-zik, reggel 6 óráig, amikor is megint megy dolgozni. De ők se annyira függök(függök, de nem annyira), hogy -mint az első képen- vigye magával a gépet. Én kifejtettem véleményem.