• who am I 7
    Érdekes...Én qva sok mindent csinálok a gépen, és amiket alkotok rengeteg embernek tetszik :) a másik meg, hogy sok emberrel beszélek msn-en és tökéletesen lehet tartani a kapcsolatot...Egyik rohadt nagy előnye, hogy közvetlen tudsz "érintkezni" a hasonló emberekkel a világ különböző pontjain, rengeteg de rengeteg információ zúdul rád, a különböző kultúráktól kezdve a viselkedésig minden...REngeteg mindent megtudhatasz fórumokon stb.Kérdem én, ki a fas*omnak rossz ez?Több emberrel tudsz kapcsolatot tartani, kultúrákat ismersz meg, barátságok köttetnek stb stb. Esetleg azoknak árthat ez, akik nem tudják mi az a mérték, és a kapcsolatuk rovására megy a dolog...vagy a munkájukat veszítik el emiatt...Nem tom, én a bnőmmel és a munkámmal is össze tudom hangolni ezt az egész mizériát tökéletesen már pár éve...Na mind1, arra fogékony embereknél ez jócskán nőveli az intelligencia szintet/"látókört" szerintem, és a rég megboldogult kocsmát össze sem lehet hasonlítani a nettel (előbb láttam példa ként, hogy kocsma..).Aki meg csak játszik egész nap?Hm....Talán egyszer fel nől, nem bolondnak, vagy fogyatékosnak kell titulálni rögtön, hanem segíteni neki.