• Daryl Hall
    Ha valóban igaz, amit mondasz akkor kényszerbeteg vagy. Ezzel másoknak nem ártasz, csak is saját magadnak, jobban mondva az idegrendszerednek. De nem vagyok orvos, nem akarok okoskodni, csak leírtam a saját tapasztalataimat. :)
    A cikkel kapcsolatban, gratula a cikkírónak, jó témával foglakozik. Sajnos vagy nem sajnos, az internet függőség súlyos betegség. Szerintem elsősorban, a magányos emberek vannak kitéve nagyobb veszélynek. De valahol természetes is, ez a függőség. Társadalmilag elfogadott.
    Én személy szerint:
    • Bele tudsz feledkezni teljesen az internetezésbe? Igen
    • Egyre több időt kell eltöltened ahhoz a neten, hogy elégedett legyél? Igen
    • Többször próbáltad már sikertelenül kontrollálni a netezésre fordított időt, visszavenni kicsit vagy teljesen abbahagyni? Nem
    • Nyugtalan, szeszélyes, depressziós, ingerlékeny vagy, mikor megpróbálsz kevesebbet netezni? Nem
    • Több időt töltesz online, mint amennyit eredetileg terveztél? Igen
    • Veszélyeztetted, vagy kockáztattad már valamilyen kapcsolatodat, munkádat, tanulmányaidat, karrieredet az internet/online játék miatt? Igen
    • Hazudtál már családtagjaidnak, kezelőorvosnak vagy bárkinek, hogy elrejtsd a netes léted kiterjedtségét? Nem
    • Az online világba menekülsz-e a problémáid elől? Részben