• MrSpock
    Végülis a net szerintem egy szükséges jó dolog a civilizált,és modernizált társadalomban.
    Ha mondjuk Tahiti-n élnék..biztosan nemhiányozna,de itt azért európában más.A környezet meghatározó.
    Sok évig nemvolt net,na meg mobil,sőt telefon sem,mégis elvolt az ember.Mostvan,és kihasználja ha már adott.
    Na jó vannak azért akik idegesítően soakt ülnek a gép előtt,de ez az ő szuverén joga.Mindig jobb mintha kábítózna,vagy esetleg a társadalomra,élőlényekre kártékony hatást gyakorolna.
    Speciel mikor nekem lett netem,új volt,és rengeteg info szabadult rám,majd megszoktam,és persze tudtam társalogni,új embereket megismerni(távoli).De azért a valós emberkéket sem felejtettem el.Mondjuk a neten is valósak,csak nemtudsz esetleg átugrani hozzájuk,szóval távolság legyőzésére nagyon optimális.Majd költözés miatt 6 év után nemvolt szinte fél évig.kezdtem hozzászokni,hogy nincs,illetve nem siettem el,hogy legyen ismét.De végülis ygőzött a net,mert van:-)Mert hiányoztak a megszokott dolgok,hogy gyorsan informálódni tudjak.És azért kapcsolattartásra is olcsóbb mint egy telefon.
    A lényeg,hogy a valós életeddel összehangolva kell műkodtetni ,akkor nemlesz semmi káros hatása.