A Two Worlds folytatódik.
-
Tibbor #871 Az első rész után engem most is magával tudott ragadni a hangulat, úgyhogy ezen a téren nincs baj.Amik viszont levonnak a játék értékéből, szerintem(megjegyzem, még csak a 22-es szintnél tartok):
- idétlen párbeszéd animációk
- tereptárgyakba beakadó ellenfelek
- saját karakterünk időnként még egy alacsony lépcsőfokra is csak ugrással képes feljutni
- a loot-ok értéke aránytalanul kicsi a legyőzött ellenfelelek szintjéhez képest
- ugyanez érvényes a ládákra is, gyakran a mesterzárral ellátott ládákban is csak kacatokat találunk
- a ló irányítása borzasztóan körülményes, nekem az első részé jobban kézre állt
- majdhogy nem tök feleslegesek az árusok(inkább csak hangulati elemek), legalábbis fegyver és páncél vonatkozásában.Akik ésszel craftolnak,(most elsősorban harcos karakterre gondolok!), azok páncélt úgyse vesznek(esetleg a legelején), fegyverből pedig a Warriors Guild kovácsától kapott feljavított egykezes axe-tól jobbat nem nagyon találnak
- nekem inkább frusztráló, mint jópofa ötlet az, hogy folyton kerülgetnem kell a város utcáin lófráló lakosokat, mert ha véletlenül nekimegyek valakinek, akkor megemelkedik a "körözöttségi szintem.Sőt, ha szándékosan meglökök valakit, akkor rám támadnak az őrök...Oké, ha legyaknám az ártatlan polgárokat, még értem.Na de egy apró taszigálás miatt?!
- NAGYON hiányolom én is a karakterlapot, ahol összefoglaló infót kaphatnék a karakterem státuszáról(tulajdonságok, skillek, felszerelés, stb.)
Ami viszont nagyon tetszik(a magával ragadó hangulaton kívül):
- a kissé módosított teleportrendszer(sokkal rugalmasabb lett)
- a folyamatosan megújuló hirdetőtáblák, melyekre időről-időre újabb mellékküldik kerülnek fel
- a craftolás
- a kreatív varázslatrendszer
- a beépített minigame-ek, pl. a zenélés(bár a dobon kívül én más hangszeren képtelen voltam elfogadható szinten játszani.És Ti?)
Végül egy kérdés: érdemes házat venni?Jár valami előnnyel, a tárolási lehetőségen kívül?Mert ha nem, akkor nem dobok ki érte 50 ezer aurát.