10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Szuni
    Csak az az egy baj van, hogy közben a sárkány tüzet okád. Ráadásul gondoltam, elbújok a fal mögé, amíg köröz, és majd akkor lövök, ha a gép felé jön. Csakhogy eléggé el nem ítélhető módon a tűz átjön a falakon, ami nonszensz, és mire odarepülne, már lement az életerőm (úgy is, hogy kb tízet ittam a legnagyobból közben).
    Nevetséges. Így elcseszni a játék végét. Sikerült megcsinálni kb huszadjára, de csak úgy, hogy visszatöltöttem az állást, és előtte megvettem minden italt amit találtam, valamint újrarakattam a pontjaimat alkímiára, hogy védőitalokat gyárthassak.
    Milyen jó, hogy ez egy szerepjáték, ahol a végén kakit se ér, milyen karaktert, jelen esetben harcost fejlesztettél hetekig, mert egy egyszerű türelem, és mario-szerű logikai főboss csata lesz a vége. Ezért érdemes volt ötven órán keresztül a szörnyeket kajtatnom és gyilkolnom, hogy minél több xp-m és skillponja legyen a karakteremnek.
    Hatalmas csalódás volt. A játék maga jó, de ez a befejezés egy szánalmas és nevetséges vicc.