1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Totti5
    + még egy kérdés. Az ember alig lát el az orráig a dungeonokban, sötét helyeken ha nincs a kezében a fáklya, viszont harc közben meg elteszi így marad a sötétbe csapkodás, ami elég kiábrándító... valami lehetőség arra hogy ha harc van lásson is valamit az ember?
  • wesker24
    Én ha véletlen megcsaptam valakit visszatöltöttem az állást mert én mentés mániás vagyok amint végeztem egy Questtel máris mentek meg a játék is asszem 5-10 percenként mnet automatikusan !

Igy ha magadra haragitottad az öröket vagy kinyirod öket vagy Load-olsz ! xD
  • Noodlee
    Biztos megütöttél valakit, arra gerjednek egyből.
    Amúgy nem tudom hogy lehet orvosolni a problémát. Talán guglizz rá.
  • Noodlee
    Az elején tényleg nehéz, de késöbb egy egész várost ki lehet írtani, hogy alig karcolnak meg :P

• Totti5
    Köszi a tippet lvl 14en úgy 2 ütés és legyilkolnak, másrészt nagyon erősek és 20an vannak:D:D véletlen csináltam valamit ami kiverte a biztosítékot náluk.
  • wesker24
    Vazee az öröket nem könnyü leverni ha csak nem mágus az illető ! xD
  • Noodlee
    A hatóságot semlegesítsd :)
  • Totti5
    Ha egy városban üldöz a hatóság, azt hogyan lehet semlegesíteni?
  • kantorgabor
    Köszi közben rájöttem a telefonos regisztrációnál kellett az alsó sorba beirni és most már minden ok.
  • Wreck86
    Szia!
    Játékon belül kérni fogja. Először be kell írnod sztem,ami alapból a játékhoz volt, majd amit kaptál,végül sztem kell majd beírnod egy 3.-at is.
  • kantorgabor
    Sziasztok most jött meg a játék eredetiben és ugye a játékot aktiválni kell interneten vagy telefonon. Én azinternetes megoldást választottam és az e-mail cimemre jött is egy üzenet amiben kaptam egy 16 jegyü kódot + egy bónusz kódot. Ezt a 16 jegyű kódot hová kell beirnom , hogy aktiváljam a játékot? Mert addig csak demó modot enged elinditani a játék.
  • Wreck86
    Olvastam lejjebb. Csak szeretem a veszem-kapom net nélkül kézben régi oldschool módszert.:) Meg megkeresem hol lesz kb fele (mert lesz).
  • wesker24
    Amugy van olcsóbb módja hogy beszerezd a játékot !
  • Wreck86
    Az szép!:) Kipróbálnám már multiban, együttműködve küldetéseket csinálni. Csak még cd-galaxisnál és 576-nál még nem kapható.:(
  • wedge31
    Nekem nem volt más fegyóm a lényeg, hogy ne vegyenek körbe és mindig legyen hová visszahátrálni.

Egy mágushoz képest az elején tényleg oda kell figyelni de ugy lv15 környékétöl már nincs gond vele.
  • Wreck86
    Azzal elég nehéz nem? Gondolom valami fegyver van még mellette.
  • wedge31
    Persze.
  • Wreck86
    Íjász karaktert csinált valaki?
  • tombadillo
    Egyet értek. Nagyon jó játék, de a vége nekem is csalódás. Azt hiszem nem is vacakolok a főbossal, hanem elmegyek felderítem az egész térképet, aztán hagyom a fenébe.
  • Wreck86
    Tényleg vannak meglepetések a szigeten.:) Bár nincs meg az összes teleport, csak 38 az 50ből,szóval még keresgélhetek egy párat.
  • Daragoo
    Ha valakinek kéri játék közben a kulcsot akkor az internetet kapcsolja ki a játék alatt vagy a tűzfalat kapcsolja be hogy a játék futásakor ne engedje az internethasználatot.Nekem is kérte minden belépéskor de egy internetkiesés alkalmával feltünt hogy nem kell írogatni. Azóta (2hete)mindig lekapcsolom a játék előtt a hálót és azóta egyszer sem kérte (SKIDROW-os verzió)
  • Wreck86
    Wow. Közben kotyvasztottam egy főzetet amivel 4 percig tudok vízen járni. :D El is futottam egy kis szigetre, valami Dishin vagy mi sziget.
  • Wreck86
    Ha kéri újra, akkor generálnod kell neki ugyanúgy mint amikor feltelepítetted a játékot. Előröl kezdve a kulcs generálást.
  • Gardar
    Üdv mindenkinek! Nem olvastam utána az előttem szólók kommentjeit de nem tudom hogy miért nem fogadja el a aktivációs kódot a játék! Először nekem is ment de aztán megállt és kilépett a menübe! Ha valaki tudja a megoldást írjon! Előre is kösz!
  • Szuni
    A játék legjobb páncélját viseltem, tudtommal a sárkánypáncélnál nincs jobb. Italokat is ittam, írtam ezt is :p
    Nem húztam le, a játék maga nagyon bejött, írtam is, aligha töltöttem volna vele ennyi időt, ha nem jó, csak a vége nem tetszett. Méltatlan a játékhoz, és az rpg lényegéhez, a karakterfejlesztéshez. Ne ugrabugrálni kelljen, hanem a hosszú játékidő alatt kifejlesztett skilljeimet használni a megfelelő módon, megfelelő karival, a végső ellenfélnél. Itt meg tökmindegy, mivel vagy, a képességeidnek nem veszed hasznát gyakorlatilag, ez bosszant.
    Ettől függetlenül a játék maga jó, csak a vége nem, persze ez magánvélemény, ez senkit ne tántorítson el attól, hogy pl pénzt adjon érte -még a multit nem próbáltam időhiány miatt, de kíváncsi leszek.
    meg sztem újrakezdem mágusként is majd egyszer.
  • wesker24
    És ugye oda nem csak Health poti kell hanem Tűz elenni védelem poti is kell abból is min 75 -100 %-os ! Ha megiszol egy 100 %-os tűz védelmi potit akkor kb az életed 30 %-át veszited csak el ! 70%-ban véd a tűz ellen !
  • Wreck86
    :D Ennyire azért ne húzd le. Attól is függ milyen erős a páncélod. Nekem kb 4 tűzgolyó kellett hogy meghalljak, ergo 3-at lőtt rám, addig én is őrá, aztán elbújtam, gyógyital és vissza. 4-ik betöltés után lett meg.
  • Szuni
    Csak az az egy baj van, hogy közben a sárkány tüzet okád. Ráadásul gondoltam, elbújok a fal mögé, amíg köröz, és majd akkor lövök, ha a gép felé jön. Csakhogy eléggé el nem ítélhető módon a tűz átjön a falakon, ami nonszensz, és mire odarepülne, már lement az életerőm (úgy is, hogy kb tízet ittam a legnagyobból közben).
    Nevetséges. Így elcseszni a játék végét. Sikerült megcsinálni kb huszadjára, de csak úgy, hogy visszatöltöttem az állást, és előtte megvettem minden italt amit találtam, valamint újrarakattam a pontjaimat alkímiára, hogy védőitalokat gyárthassak.
    Milyen jó, hogy ez egy szerepjáték, ahol a végén kakit se ér, milyen karaktert, jelen esetben harcost fejlesztettél hetekig, mert egy egyszerű türelem, és mario-szerű logikai főboss csata lesz a vége. Ezért érdemes volt ötven órán keresztül a szörnyeket kajtatnom és gyilkolnom, hogy minél több xp-m és skillponja legyen a karakteremnek.
    Hatalmas csalódás volt. A játék maga jó, de ez a befejezés egy szánalmas és nevetséges vicc.
  • Noodlee
    Nem tudsz.
  • Wreck86
    Ok,akkor megnézem. Viszont legyőztem a végső ellenfelet. Az lenen a kérdésem, hogy Alsornán a szobámba vissza tudok valahogy jutni?
    Mert odamentem a szigetre, de nem tudok bemenni a prófétánál lévő ajtón.
    Pedig beszélnék a 3 orkkal meg Dar-Pha-val is.
  • krisztajo
    Ah az ostromgépes móka! Anno én is ezzel szenvedtem meg nagyon.
    Megvan a trükkje! Ha egyfolytában lődöződ azzal nem érsz el semmit.
    Tartsd a tüzelő gombot egy darabig és húzd fel a ballistát.
    Akkor csinálod jól ha a dárdahegy végén felcsillan a fény.
    Na akkor kell lőni és ha talál sebezni is fog.
  • Noodlee
    Én is vagy fél órát szöszöltem, mire kijutottam széllel szemben a kikötőből. Bejártam a nagy sziget partját gyalog, meg az összes kis szigetet, ami van a térképen.(mindegyiken van valami érdekes) Visszafelé, már profi hajós voltam.
    Ne add fel :)
  • Wreck86
    Köszi!
    Minden apró kis küldetést?:D pl termesztojás gyűjtése a Halhin-ban lévő szakácsnak?:D
  • Rusy
    Helló

Amikor megvetted a hajót akkor leírja hogy kell széllel szemben menni, de már nem emlékszem, mert egyszer sem hajóztam.
    Megöltem a sárkányt a ballisztával elég idegesítő volt így a vége, hogy nem lehetett menteni, összességében jó játék volt, kár hogy vége, mert level 41-es voltam és minden mellékküldit megcsináltam volt egy kardom amit level 46-nál tudtam volna felvenni, de nem értem még el, lehet majd a free módban még kipróbálom
  • Wreck86
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Ashos-ban vettem egy hajót, gondoltam áthajózom a mocsaras rész külső részére amire nem lehet kimenni, de széllel szemben nem mozdul. Tipp rá? Vagy egyáltalán jó a hajó valamire?:D
  • Wreck86
    Elvileg azzal kell. Bár még nem tartok ott.
  • Rusy
    Na eljutottam a végére, ahol a sárkányt kell megölnöm, de meg sem tudom sebezni, valaki tudna valami jó taktikát írni, mert az ostromgéppel sem nagyon tudom eltalálni
  • Rusy
    Helló

Én most mentem a negyedik fejezetbe, a kastélyba. Mennyi fejezet van, mert egyre idegesítőbb a szavanna meg az egyetem tetszett de utána eléggé ellaposodott a dolog, illetve egy küldim van még amit nem csináltam meg timothy adta az egyetemen találjam meg az elveszett jegyzetét tudom hogy nem fontos de ha valaki tudja írja már le, illetve hogy tudok a rúnaköves részhez eljutni, az egyetemes szigethez, mert már próbálkoztam, de a hegyek elzárják, amúgy minden küldit megcsináltam.
    Most elég idegesítő van egy nagyon fasza kard amihez level 46 kell én meg 40-es vagyok már nehezen irtom az ellent a mocsárba, pedig azzal a kardal haladnék, ráadásul az összes melléküldit megcsináltam, nem is tudom hova tudnék még menni visszább fejlődni
  • wesker24
    Persze vannak olyan játékok ahol több kell mint egy serial kulcs de van olyan játék ahová csak kulcs kell !

Ilyen pl a Live-os játékok ha van eredetiLive kulcsod használhatod más Live játékokhoz is !
  • Noodlee
    Pár kommentel lejjebb írta valaki, hogy lopott hitelkártyákkal jutottak hozzá a cuccokhoz, amit kés9b a neten árulták.
    Valószínű, hogy legális szoftvert vettek meg, majd a serialokat tették fel a netre. Legalábbis szerintem.