10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Szuni
    Ott a pont totyanal, el is felejtettem, a skillújraosztós karaktert.
    Amúgy megnéztem újra, a játéknak az nem tetszik, hogy már "előbb" tudok lopni, hiszen amúgy ott kéne megtanulni hogyan is kell (azaz amikor az első őrhöz lépünk, akkor ki is írja tutorialszerűen, hogy mire kattints, ha valaki még nem használta volna ezt a skillt) Ezt mondjuk valahol logikus is lenne, hiszen ezzel a taggal a csatornában találkozunk, és ott vehető csak fel a zsebtolvajlás könyvecske tőle egy méterre. Ott kapjuk ezt a küldetést, és akkor valóban, nem is lehetne rajta skillpont még, azaz ha egyből megyek és megcsinálom amit mond, akkor rögtön kerül is két pont erre a feladat teljesítése után.
    Csakhogy ez egy rpg, és oda megyek ahová akarok. Így logikátlan, és bosszantó, hogy pakoltam ugye hét pontot a skillre a küldi előtt, ami gyakorlatilag eltűnt, ha megcsinálom a küldetést, mert én előtte még ezer helyen kalandoztam
    Visszatöltöttem az állást, és nem csináltam meg. :) Végül is én döntök. :) Egy feladat teljesítése helyett megmaradt inkább a képességem, és a pontjaim.
    Nyilván ezer az egyhez az esélye, hogy belefusson az ember egy ilyen bugba, nekem sikerült. Mindenesetre semmit nem von le a játék értékéből.
    Azt viszont én se fogom fel ép ésszel, mi az hogy nincs legális dobozos verzió...