1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • totya4
    Ha felteszed a mentésed valahová, akkor megnézném nálam se engedi-e megtanulni.
  • Noodlee
    Akkor viszont nem értem, hogy mi értelme van a külön kovácsolás skillnek, ha amúgy is van külön minden tárgyhoz kovácsolás skill.
  • wesker24
    Hát akkor az elég durva bug !

Én régebben a wrz verziót vittem végig nem volt ilyen hiba !

Habár most ugyis a TW2 multi foglal le ! xD
  • Noodlee
    Az alap kovácsolás maxon van, csak a tárgyak kovácsolását nem tudom megtanulni könyvből.
  • wesker24
    Szóval akkor az alap kovács mesterség megvan ? Mert a fegyverek páncélok pajzsok tovább fejlesztése csak akkor elérhető ha az alap kovácsmesterség már maxon van !

Amugy akkor lehet hogy az egy durva bug !
  • Noodlee
    Pont ez a gondom, hogy a tárgyak kovácsolása skill bookot nem tudom megtanulni, mert nem engedi.
    A fegyvereket, és a páncélokat +10-es szintre simán felnyomtam :P
  • wesker24
    Ha egy cuccot vagy tárgyat maximumra akarsz fejleszteni akkor nem elég hozzá csak a kovácsolást kifejleszteni mert az még nem elég hozzá !

Ha fegyvert vagy páncélzatot akarsz tovább fejleszteni akkor tovább kell fejlesztened a fegyverkovács a pajzs illetve a páncélzat skilleket is !
  • Noodlee
    Elvileg az volt, hogy a kovácsolás 10-es értéken legyen, ami meg is van.
  • wesker24
    Teljesen megbizható az oldal itt vettem meg én is !

Kiválasztod a játékot kosárba rakod fizetsz pénzt levonják
    és már 15 percen belül már ott is van a vásárolt game serial key-e !

Amugy már lvl 20 vagyok a multiban és elég fasza !

Ugyhogy aki teheti és nem sajnálja rá a 16 dolcsit az vegye meg mert baszott jó multija van hogy minél többen legyünk magyarok !
  • krisztajo
    Noodlee! Hát akkor fogalmam sincs mi lehet nálad a gond.
    Én közelharcos karival voltam és minden képességet megtudtam tanulni.
    A mágus és az íjász képességeket is.
    Nem ír valamit, hogy miért nem engedi? Esetleg nincs hozzájuk valami előfeltétel?

Szuni! Sokat nem vesztettél vele, annyira jelentős küldi, hogy mondom én is majdnem elfelejtettem. Csak így nem leszel a végén 100%-os a tolvaj céhnél. De gyakorlatilag ennyi.
  • grebber
    De ne privátozzatok már ha meglehet venni a cd keyt akkor nem titkos irjátok már le ide is!!!

Gondolom ez az mert 16 dollár itt is!

Ez mennyire ismert és megbizható oldal?
  • DORSANAX
    Köszi, megkaptam a privit!
  • DORSANAX
    Légyszi írj privit, hogy mi ennek a menete, mert én neten nem szívesen adok meg kártyaszámot, meg ilyesmit.
    Köszi előre is...
  • wesker24
    Van ennél sokkal olcsóbb hely is ahol meglehet venni !

Csak annyiban különbözik hogy nincs dvdtok meg lemez meg kézikönyv !

Végülis az adatok ugyanazok wrz verziót kiirod lemezre csinálsz rá boritót ha kell kézikönyvet és nyomtatsz és ennyi !

Egyedül csak a Serial key fontos azt megmár 16 dolcsiért lehet kapni !
    15 percen belül megkapod a kiválasztott game serial key-et ésmár nyomhatod is eredetiben !
  • DORSANAX
    Én úgy látom, hogy 7590+1500 pénz itt, bár így kicsit húzós az ára, ezt elismerem...
  • Szuni
    Ott a pont totyanal, el is felejtettem, a skillújraosztós karaktert.
    Amúgy megnéztem újra, a játéknak az nem tetszik, hogy már "előbb" tudok lopni, hiszen amúgy ott kéne megtanulni hogyan is kell (azaz amikor az első őrhöz lépünk, akkor ki is írja tutorialszerűen, hogy mire kattints, ha valaki még nem használta volna ezt a skillt) Ezt mondjuk valahol logikus is lenne, hiszen ezzel a taggal a csatornában találkozunk, és ott vehető csak fel a zsebtolvajlás könyvecske tőle egy méterre. Ott kapjuk ezt a küldetést, és akkor valóban, nem is lehetne rajta skillpont még, azaz ha egyből megyek és megcsinálom amit mond, akkor rögtön kerül is két pont erre a feladat teljesítése után.
    Csakhogy ez egy rpg, és oda megyek ahová akarok. Így logikátlan, és bosszantó, hogy pakoltam ugye hét pontot a skillre a küldi előtt, ami gyakorlatilag eltűnt, ha megcsinálom a küldetést, mert én előtte még ezer helyen kalandoztam
    Visszatöltöttem az állást, és nem csináltam meg. :) Végül is én döntök. :) Egy feladat teljesítése helyett megmaradt inkább a képességem, és a pontjaim.
    Nyilván ezer az egyhez az esélye, hogy belefusson az ember egy ilyen bugba, nekem sikerült. Mindenesetre semmit nem von le a játék értékéből.
    Azt viszont én se fogom fel ép ésszel, mi az hogy nincs legális dobozos verzió...
  • DORSANAX
    Talán ITT
  • Noodlee
    Nincs még megtanulva.
    Érdekes, mert a csapdás könyvet viszont engedte. Azt hittem, hogy van egy max. limit könyvekből való tanulásnál, de nem.
  • krisztajo
    Szuni! Érdekes én ilyen buggal nem találkoztam.
    Én csak megtanultam a könyvből aztán volt egy kövem ami még adott rá hármat.
    Így mentem a küldit megcsinálni és utána is megmaradt minden pontom.
    Amúgy én ezt hagytam utoljára mert elfelejtettem.
    De egyébként ettől a tagtól több küldit nem kapsz.
    A tolvaj céhnél nem ez a küldi a szívatós, hanem egy másik, amit csak bizonyos képesség magas szintű megléténél tudsz megcsinálni!

Noodlee! Nem lehet, hogy már megtanultad őket? Néz utána a képességeknél!
    Nekem a végére volt egy rakat könyvem, ami már nem kellett.
  • wesker24
    Igen van ! Van egy oldal ahol nagyon olcsón szerezhetsz hozzá serial key-t ! Csak 16 dolcsiba kerül !

Wrz verziót felrakod serial számot beirod ésmármehet is a multi !

Ha érdekel küldök privit !
  • Noodlee
    Van 3 skill bookom, amit sehogy nem sikerül megtanulnom.
    Mi lehet a gond?
  • kantorgabor

Vala kinek van valami ötlete honnan lehetne a játékot beszerezni eredetibe? A Pcdome, cdgalaxis, dvdgalaxis és a supergamer oldalak kilőve ezeknél már próbálkoztam. Hihetetlen, hogy egy fél évvel ezelőtt megjelent játékot nem lehet sehonnan beszerezni legális úton.
  • totya4
    Erre nem figyeltem fel, akkor kapsz képességpontot, ha teljesítesz egy adott mennyiséget. Nem biztos hogy a feladat teljesítése miatt kapsz képességpontot. Nézd meg hogy jelenleg hogy állsz a tolvajlásponttal, tehát hogy mennyi van jelenleg, és mennyi kell még, ezt a hírnévnaplóban találod. Lehet hogy a játéknak az nem tetszik hogy a küldi közepén kapsz képességpontot. Tehát lopj annyit a küldi előtt hogy jócskán több mint három lopás kelljen ahhoz, hogy megint képességpontot kapj, és nézd meg így.

Ha mégse, a problémádat egyszerűen megoldja, ha a templomba elmész, és "elfelejteted" a képességpontjaidat, amit aztán újra szétoszthatsz. Mondjuk ez persze nem olcsó neked, mert egyszeri szeánsz ára 500. Azért írom hogy neked, mert egy lopással összeszedsz 1-30 pénzt, az túró.

Legújabb patch van fenn, az 1.2?
  • Noodlee
    Az egész játékot kitöröltem a tűzfal átengedési listájáról, pipával együtt. Lehet, hogy ez nem volt jó.
    Asszem délután visszarakom, és csak a pipát szedem ki mellőle.
  • Szuni
    A játékot ne engedd ki a netre (tiltsd le a kimenő forgalmat). Különben mindig ez lesz..
  • Szuni
    Hú, van egy marha bosszantó bug a játékban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megszereztem a zsebmetszés kiskönyvét. A tolvajcéhnél ugye van egy feladat, időre kell kirabolni három őrt. Nos, ezt a játék úgy kezeli, mintha most szereznéd a képességre első pontodat.. Konkrétan én már hetet rátettem, amikor elmentem ezt a feladatot teljesíteni. Megloptam két őrt, meg egy polgárt, kiírta hogy kaptam egy új képességpontot a lopások miatt. De jó, ráteszem gyorsan a zsebmetszésre ezt is, erre (mivel közben aktiváltam a feladatot, nullára estek visszs itt a pontok.. amit most kaptam, azzal lett kettő.
    Kétszer is visszatöltöttem az állást, mindkétszer ugyanezt csinálja. Most vagy nem csinálom meg ezt a küldetést, úgy megmarad a hét pontos zsebmetszésem, vagy befejezem a küldetést, és lesz egy kétpontos zsebmetszésem.. Gondolom a tag utána adna további küldetéseket, és rangot a tolvajcéhben, de nem akarok hat pontot bukni.
    Grrr...
  • Noodlee
    Warez verzióm van.
    Telefonon keresztül regisztrálom, a végén kiírja, hogy minden ok.
    Majd ha kilépek, és újra indítom a játékot, akkor kiírja, hogy a serial nem megfelelő, és kezdhetem az egészet regisztrációt előröl.
    Tud valaki erre orvosságot?
    (tudom, vegyem meg :P)
  • wesker24
    A steam ugyanaz mint ahol én vettem ! Ott is csak a serialt veszed meg !

Na meg persze a steamröl le is kell töltened !

Itt meg csak fogod a wrz verziót serial szám beir és már mehet is a multi !

• pointer4
    Tudom nagyon háklis vagyok, de steames érdekelne.
  • wesker24
    Warez verzió megvan serial key eredeti és már mehet is a multi móka !
  • wesker24
    Már most 2800 FT !!

16 dolcsiért bárki vehet hozzá Two Worlds 2 serial key-t !

És simán megy a warez verzióval is !
  • pointer4
    Majd ha 2000-ért lesz akcióban.
  • wesker24
    Jöhetnétek multizni mert egyedül igencsak nehéz a Kaland része !

Eddig nem igen találkoztam magyarokkal csak külföldiekkel !
  • pointer4
    Ebben megpróbálja szimulálni a valóságot :D
    Az létező Conan a Barbár sem tudta mekkorát sebez, csak reménykedhetett :D

Szóval, azt akartam mondani, hogy ilyet én sem találtam soha a játékban :D
  • Ateszka84xxx
    Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy csak én vagyok olyan láma hogy nem találom,vagy a II.-ben nincs olyan fül,vagy statisztika ami mutatja az hogy mennyi az összes védelmem például "kaszaboló sebzés" ellen,mert azt vágom hogy mutatja a ruhák közti különbséget,de azt nem látni sehol hogy összesen mennyi.Van erre patch vagy vmi?
  • tombadillo
    Hát akkor próbálkozom. Eddig nem ment.
  • cikasz
    Kinyitod, kinyilik mindkettő és rohansz át. Simán át lehet érni futva.
  • tombadillo
    Ez most bug, vagy rosszul értem? Azt írja, hogy nem kell sietni, de a köztes nyitóka csak az első ajtót nyitja.
  • Szuni
    Köszi, megvan, persze hogy a tolvajcéhnél volt, ott feküdt lent. Csak sötét volt, nem vettem észre.
  • tombadillo
    Nekem a második csak visszafele nyit. Hol rontom el vajon?