• Ulkesh
    "TSRAutostart-ra már rég van megoldás."

Nincs..
    Az új 4.10.80-as Garmin XT végre nem cseszi el a rendszert, de a nagyfokú fogyasztásra még mindig csak az a megoldás, ha használat után uninstallálod a programot.

"Jelenleg 1.5 hetet megy a telefon, úgy, hogy a GPS-t is használtam, WLAN-oltam."

Vaoohh.. Erről a Nokia is tud? :)
    Csak, hogy ismét szóljak, ismerem a készüléket, nem kell hülyeségeket írnod :)
    3 nap készenlét jó indulattal összejön, ha nem sokat beszélsz vele (napi 5-10 perc), ha netezel, és van email postafiókod, amit időközönként ellenőriz, akkor jó ha 1,5 nap, játék, videó, mp3 esetén nap végén töltés..
    A 1,5 hét a memory leak miatt egyébként is elég necces egy Symbian eszköznél, mert 5-6 nap folyamatos üzem után, ha tényleg használva is van, eléggé elfogy a memória, belassul a rendszer és akár egy bejövő hívás is újraindulást eredményezhet.

"Azért mert van egy elvetemült Apple mániás ismerősömnek és láttam fél órát, attól még nem kell ismernem minden paraméterét"

Nem kell, de ha nyilatkozol róla, akkor illik. Egyébként magadat tünteted fel csak rossz színben..

"Eddig a legtöbb amennyi időt használtam az közel 4 óra volt."

BT-os GPS meg 10-12 órát egyhuzamban elmegy, én inkább azt favorizálom :)

"Biztos sokat bírhat az akksija, miközben tv-zel vagy játszol :-D"

Az N82-nél lényegesen többet :) (kb. kétszer)

"Fogalmam sincs. Eddig amiket néztem: C64 emu, Spectrum emu, SCUMM (DOS-os Lucas Arts kalandjátékok), SNES emu, MAME, GB, GBC, GBA, Nintendo DS emu, SMS és SMD emu."

Ezek iPhone-ra is elérhetők, de légy szíves ne hasonlíts ezeket egy Playstation-höz, mert kicsit vicces leszel.

Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy menne N82-ön a PSX-es Gran Turismo, Tekken3, vagy Resident Evil 3 :)

"Playstation játékokat biztos nagy móka lehet érintőképernyővel játszani "

Elfelejted, hogy több mint 2x akkora a kijelző, mint a tied. Mind méretben, mind felbontásban, így ha fele a kezelőszerveké, akkor kényelmesen használható.

"Ja a Machintos is dugig van játékokkal... valóban vannak rá játékok, amik általában hónapokat késnek a PC-s verzió után, már ha egyáltalán kijönnek."

Szerinted mi köze a kettőnek egymáshoz?

"Nem lesz ez másképp az iPhone-al sem, majd meglátod. Egyszerűen nem erre való az iPhone."

Gondolom Te ehhez jobban értesz, mint az Electronic Arts, Sony és még jó pár fejlesztő cég, akik már bejelentettek több játékot amit portolnak és párat, amit kifejezetten erre a platformra írnak.

Az ilyen köpködő emberkék elfelejtik azt a kis apróságot, hogy az iPhone immár nem zárt platform, hanem ugyanolyan nyitott, mint a több smart, ráadásnak olyan hardver és szoftverkörítéssel, amit a konkurencia még évekig nem ér el (Ha láttad a Nokia Touch bemutatóját, akkor tudhatod, miről beszélek :) )

"Gondolom van digitális fényképezőgéped... készíts vele egy képet, másold fel a vinyódra majd nyisd meg, mondjuk paintben.
    Mit látsz? Ja, elmosást és hibákat. Üdv a digitális fényképezés világában, ahol kinagyítva minden szar :-D"

Ácsi!!
    Amit írtam, az nem kinagyítva, hanem eredeti felbontáson szar.
    Egy normális digitális gépnél ilyen nincs, még a 20-30 ezres kategóriában sem.

"Összesen: 120.000 Ft a minimális összegekkel számolva, helyette 2 év nemzetközi garral 105.000 Ft volt."

Csak türelmesen várd ki a firmware frissítéseket, hogy ezek a funkciók működjenek is, és ne fagyjon csontra naponta 2x a "mindentudó" készüléked :)

"Nincs itunes meg egyéb fasssssság, csak megfogom ami kell rámásolom és megy."

Khmmm..
    Azért előtte telepíts egy CorePlayert, mert a gyári player nem kicsit hulladék.
    Ha meg már telepíteni kell, akkor azt én is megtehettem..
    (Mellesleg én nagyon hiányolnám az iTunes-t, mert szeretem, ha a zenék könnyen átlátható rendszerben vannak)