TSRAutostart-ra már rég van megoldás.
Jelenleg 1.5 hetet megy a telefon, úgy, hogy a GPS-t is használtam, WLAN-oltam.
Azért mert van egy elvetemült Apple mániás ismerősömnek és láttam fél órát, attól még nem kell ismernem minden paraméterét, éppen elég lelohasztó volt az is amit láttam, pedig iPhone-t akartam a tudása miatt, aztán rájöttem, hogy nem elég amit tud, főleg nem amennyiért.
"1-1,5 óra?"
x2 ^^
De ez feljebb is vihető, ugyanis kiléphetsz készenlétbe, ilyenkor is tartja a GPS kapcsolatot és ha éppen valamerre irányt kell változtatnod akkor bekapcsol a hangnavigáció. Eddig a legtöbb amennyi időt használtam az közel 4 óra volt. Autópályán meg kikapcsolom a GPS részt, mert minek menjen 200km-en keresztül, ha tök egyenesen megyek.
Egyébként a Garmin ique kifejezetten GPS kütyüm sem tud ennél többet... 4-4.5 óra alatt simán szarrá merül.
"600 MHz-es proci, 320x480-as felbontás"
Biztos sokat bírhat az akksija, miközben tv-zel vagy játszol :-D
"N82-őn futnak a Playstation játékok?"
Fogalmam sincs. Eddig amiket néztem: C64 emu, Spectrum emu, SCUMM (DOS-os Lucas Arts kalandjátékok), SNES emu, MAME, GB, GBC, GBA, Nintendo DS emu, SMS és SMD emu.
Playstation játékokat biztos nagy móka lehet érintőképernyővel játszani :-DDD
"A szakújságok már most elsődleges Game Platform-ként írnak az iPhone-ról"
Ja a Machintos is dugig van játékokkal... valóban vannak rá játékok, amik általában hónapokat késnek a PC-s verzió után, már ha egyáltalán kijönnek.
Nem lesz ez másképp az iPhone-al sem, majd meglátod. Egyszerűen nem erre való az iPhone.