• Ulkesh
    "Dehogy használom a Nokia maps progit! Garmint XT!"

Gondolom használat után te is uninstallálod, mint ahogy általában mindegyik Nokiás, tekintve, hogy a TSRAutostart összekuszálja a rendszert és 30%-al nagyobb fogyasztást eredményez :)

--

"Láttam iPhone-t használat közben, ezért sem azt vettem. Te biztos kis ujjakkal rendelkezel, hogy szuperül írsz smst és scrollozol, nekem halál."

Ha ilyesmit írsz, akkor szerintem nem láttál, max fotón iPhone-t, tekintve, hogy szép nagy virsliujjakkal is könnyedén kezelhető..

"WLAN-ról nem tudtam, sorry. Milyen titkosításokat ismer?"

Gyakorlatilag az egész készülék a Wlan-ra épül, ha nem tudtál róla, akkor igencsak kétlem, hogy valaha is találkoztál vele..
    (Már csak azért is mert ezen a területen 10x körberöhögi az összes smartphone-t ami ma a piacon kapható..)

"A kerekerdő közepén is van wifi?"

Nincs, de erre ott lesz az iGO..
    (A kerekerdő közepén a Nokiád beépített GPS-e sem nagy segítség, legalábbis nem soká, mennyi ideig is működik töltés nélkül? 1-1,5 óra? :) )

"Tessék... odamentem a fához és random elkattintottam, semmi finombeállítás:"

Az látszik is..
    A sarkok homályosak, az ég szarrá mosva a tömörítés miatt, csak ha 4-ére kicsinyíted a képet akkor néz ki valahogy..

"Játékok: Nézd már meg a futuremark demóját... sokkal komolyabb teljesítményre képes a telefon 3D területen"

Akkor csak a csupasz adatok:
    600 MHz-es proci, 320x480-as felbontás, nVidia GPU, multitouch..
    Szerinted az erre megjelenő játékok mekkorát fognak röhögni a te N82-ődön?
    A szakújságok már most elsődleges Game Platform-ként írnak az iPhone-ról, pedig csak két nagyobb játék demo-ja lett bemutatva.
    Egyébként csak egy pici kérdés:
    N82-őn futnak a Playstation játékok?