• Ulkesh
    "-Írj vele sms-t bosszúságok nélkül."

Bármikor, 10 perc használat után tévesztés nélkül megy.
    (Mondjuk előtte is qwerty-s mobiljaim voltak amiket saját célra használtam, így ez már vakon megy)
    Hagyományos mobilos számbillentyű szívás.

"-Böngéssz vele bosszúságok nélkül... scrollozása halálosan szar."

Mi van?????
    Te még életedben nem láttál iPhone-t, ha ilyen baromságot írsz. Bocsi, de ez tényleg az abszolút tájékozatlanság jele.

"Ja, WLAN-od sincs, kár."

Tényleg nincs, gondolom a leveleimet meg postagalamb hozza..
    Annyi fáradtságot vehetnél, hogy ha még életedben nem láttál ilyet, akkor legalább a weboldalát megnéznéd, mielőtt ilyen buta hozzászólásokkal szarráégeted magad..

"-Eltévedtél xy helyen, iPhone-al nem sokra mész ;-) Több tízezret benhagyott már a zsebembe a telefonom, hála a GPS-nek."

Ha van wifi hotspot, akkor helyből ott a GoogleMap.
    Ha nincs, akkor még 2 hónap és használhatom az iGO-t, ja bocsi, az nincs a te mobilodra :)

"-Látod ahogy éppen egy mókus kézenáll... én díjnyertes fotót készítek 5 Megapixelen, sőt 1.5 órás videot rögzítek róla, kiváló képpel és hanggal!"

A mobilos díjnyertes képen jó pár percig rötyögtem.. :)
    Fotóművész mobiltelefonnal.. Jajjjjjjj

"-Színvonalas 3D-s játékokkal játszanál... hát nem iPhone-al az biztos :-D"

Ekkora bakit lőni ismét..
    Akkor légy szíves olvasgass még utána ennek a dolognak..
    Gondolom az SDK bejelentése után a legtöbb játékfejlesztő cég csupán hobbiból jelentette be a már készülő programjait iPhone-ra.
    No meg a mobilodban lévő grafika biztos jobb lehet, mint amit egy iPhone meg tud jeleníteni 320x480-as felbontásban egy nVidia mobil GPU-val..

"-Konvertálás nélkül rámásolom a Divx-et és kikötöm TV-re a képet... kvázi egy asztali készüléket képes helyettesíteni. Nyaraláskor jól jön ;-)"

Tudod, te rárakod konvertálás nélkül azt a 2 videót ami ráfér. Én rárakom konvertálva azt a 10 videót ami még a 70 zenei album mellé még felfér.
    Ja és nem kell TV ahhoz, hogy megnézzem, mert használható méretű a kijelző. (Bár TV-re is kiküldhetem, csak egy kábelt kell vennem hozzá)..

"-A város közepén vagy sehol egy netkávézó, de meg kellene nézni a leveleid. Én ingyen megnézem hála a WLAN-nak."

Tudod, Wlannal én is bármikor megnézem a leveleimet, sőt Edge és GPRS segítségével is.
    A 3G nem hiányzik, tekintve, hogy az ország 10%-án van még csak ilyen lehetőség és per pillanat a bivaly hardver miatt az iPhone EDGE-n gyorsabban jelenít meg egy weboldalt, mint a Nokiák 3G-n.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZzETYbGEqgo&fmt=18

"Érintőképernyő? Használtam PDA-s telón, kösz nem kell. :-/"

Érintőképernyője per pillanat csak két PDA-nak van a piacon az iPhone-n kívül.
    A HTC Touch-nak és Cruise-nak.
    Ne keverd a dolgokat, itt nem két fóliát kell összenyomni, mint a legtöbb PDA-n, hogy érzékeljen, hanem csak meg kell érinteni.
    És bár ez kicsit elfogultan hangzik, de sajna tény, hogy ez a technológia használhatóan eddig csak az iPhone-ban van jelen.