• szedRick
    a poén az hogy aki kicsit is képben van a dolgokban az az ilyet csípőből elutasítja, mert igen ez valóban egy orbitális baromság. A bank viszont egy hihetetlenül nyereségorientált vállalkozás mondhatnám hogy már undorító módon (főleg itt Magyarországon mert az egész országban csak sz@r hitelt lehet felvenni, nem mint nyugat európában). A napokban voltam bent a sz.vezető bankomban, amikor is a pénztárnál erősen próbált a nő rámtukmálni egy hitelkártyát, persze én tudom hogy nekem nem kell hitelkártya, mert M.o-on én nem engedhetem meg magamnak, bár jól hangzik a kamatmentes visszafizetés 45 napon belül, de a bakok mindig is halaknak nézi az embert akit csalival kell megetetni. Tehát lesz olyan ember aki kifizeti ezt a szolgáltatást, mert ez milyen jól hangzó dolog "online széf" fúúú de kommmoly 21.század... pffuujjj
    Elképzelem ahogy az ezen dolgozó csoport hogy próbál más ember fejével gondolkozni, hogy mit kell mondani (csalit bedobni) hogy ráharapjon a halacska, jelen esetben a mit sem sejtő emberhal. Hányingerem van ezért befejeztem......