Rendszám \"kismotorra\"
  • Zsolti9014
    #68
    Kissé későn veszem észre intelligens, kedves válaszodat. Úgy vélem, kettőnk közül Te vagy az, aki nem tud olvasni, illetve értelmezni. Tisztában vagyok azzal, hogy mit írtál, nem szükséges elemezned a mondanivalódat. Viszont Te nem értetted meg a kérdésemet, amennyiben mégis, úgy a fórumot használod az elfojtott agressziód és a felsőbbrendűségi érzéseid kimutatásához.

    Én teljesen kulturált körülmények között kértem Tőled egy link VAGY forrás megjelölését. A "vagy" azt jelenti, hogy a kettő közül az egyikkel beértem volna. Tehát a hozzászólásodnak ez a része nekem bőségesen elég lett volna:
    "Forrásom: Helyi közlekedési felügyelet egy magasabb beosztású vezetője. Ö is csak szóbeszédeket tud. "

    És azt hiszem forrást kérni nem bűn, illetve ebből nem tudom, hogyan következtetsz a szövegértési képességeimre. Továbbá a végén udvariasan, előre meg is köszöntem válaszod, amely aztán eléggé bunkóra sikeredett.

    Más: ahogy írtad, a "seggen berregőkön" mégsem lesz rendszám, legalábbis egyelőre, ahogyan Te is olvashattad az előttem szólót.

    És még valami: "Legfrissebb talán!"
    Ebben a mondatodban a "talán" nem arra utal, amire Te azt gondolod. Nem az információk hitelességére, eldöntöttségére. Hanem a frissességükre. :D

    Köszönöm, hogy végigolvastad a hozzászólást, további kellemes fórumozást kívánok! A jövőben pedig kérlek gondold át a hozzászólásodat mielőtt elküldöd.

    Üdvözlettel: az értetlen analfabéta! ;)