• juno
    A Stingerek után az olajkutak vannak, igen kemény rázós küldi, le kell venni automata tüzelésről a Sirkát, és a BMP-t is, mert hamar ellövik a municiót, és akkor ledarálnak a mudzsák, csak szakaszosan engedtem őket lőni 1-2 secre elég nagy tömegben jönnek, a dombokról ellened majd, és így elég lett a lőszer, a geológusok ha nem figyelsz rájuk, ész nélkül nekimennek az ellenségnek, de se testpáncél, se tapasztalat, úgyhogy egy-kettő golyó és helo nekik, énegyet-egyet beültettem soförnek a kettő uralba, és a GAZ 66 ba, a többiekkel pedig a sátrak előtt egy támogató vonalat hoztam létre, őket is fel tudod töltetni 480 lőszerrel, mert az elején kevés van nekik...
    De a keritések védelmében a saját rohamosztagosaim elegen voltak még tiszt fokozaton is a kettő páncélossal, a térkép dombos sarkában idővel rákezd a mudzsa nehéz tüzérség, minimum egy M30 tarack támogatást hagyj ellenük, mert az orosz 80 mm-s aknavetők (2 darab) pikk.pakk kinyírják a telepet, utána spuri a gázlóhoz, a domboldalban lesznek mudzsa felderítők, előre a BMP vagy a Sirka, és utána csak a három szállító jármű, mert hamar kilövik a teherautókat...
    Ha felvettél az eligazitások kettő nehézaknát, akkor a kettő gerinc útra lerakva egy egy mudzsa szakaszt lepucolhatsz velük, és ez jelentős lőszer sporólás, vagyis segitség lesz majd. Az álcahálók alatt a lőszerkészletek vannak, mielőtt kimenekülsz a védendő város felé, előbb mindenkit töltess fel, így nem lesz meglepetés...