9th Company: Roots of Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Elõre is köszönöm!
Viszont azt mindenképp el kell mondani róla, hogy a Lesta Studio elõzõ ADICO 1-es játékmotorjával készült Aggression: Reign Over Europe-nál azért valamivel jobban sikerült az ADICO 2-es 9th Company.
Modról hozzá nem tudok, igazából ez is csak egy random kis pénzbõl nagyon réteg közönség számára készült, kis példányszámban eladott játék, ha akadna is ilyen, akkor is orosz lenne, mert az volt a célközönség(tankos stratégia ami egy ruszki nemzeti ügyrõl szól - ki lehetne más<#bohoc>#bohoc>), már az csoda, hogy angolul is megjelentették.
Men of War féle direct controlt viszont nem nagyon várj, továbbra is csak a GEM motoros játékokban van meg ez a lehetõség az RTS-ek között tudomásom szerint.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Legalább valami figyelmeztetést adhatott volna, hogy van pár nyomorék akna az úton ! Pászivá táváris !
( tudom kezdjem elõröl ! )
Esetleg az számít valami hogy a híd melyik oldalát foglalom el elõször ?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De a keritések védelmében a saját rohamosztagosaim elegen voltak még tiszt fokozaton is a kettõ páncélossal, a térkép dombos sarkában idõvel rákezd a mudzsa nehéz tüzérség, minimum egy M30 tarack támogatást hagyj ellenük, mert az orosz 80 mm-s aknavetõk (2 darab) pikk.pakk kinyírják a telepet, utána spuri a gázlóhoz, a domboldalban lesznek mudzsa felderítõk, elõre a BMP vagy a Sirka, és utána csak a három szállító jármû, mert hamar kilövik a teherautókat...
Ha felvettél az eligazitások kettõ nehézaknát, akkor a kettõ gerinc útra lerakva egy egy mudzsa szakaszt lepucolhatsz velük, és ez jelentõs lõszer sporólás, vagyis segitség lesz majd. Az álcahálók alatt a lõszerkészletek vannak, mielõtt kimenekülsz a védendõ város felé, elõbb mindenkit töltess fel, így nem lesz meglepetés...
Erre kiírja, hogy egy haldokló mudzsa elárulta nem a városban hanem a szomszédos tanyán vannak a foglyok, ketten erre kijönnek a házból, és mission completed...
jó tanács ne kérj csak Mi24 heliket támadásnak, mert a vadászgépek vagy más support megölik a túszokat is, ha szétrobbantják a tanya épületeit...
A fõerõk akkor jönnek ha mind a három fõ csávó életben van a híd elfoglalásakor(azokról a katonákról beszélek akiknek piros pipa van a képük mellett)
ja és nekem se töltõdik be a második pálya.
Valahogy a nézetet el lehet fordítani?
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
Menj be a faluba,foglalj el 1 néhány házat és a jönnek az Achmedek akkor csapj le a Szovjetunió haragjával !:) Nálam 1 pillanat alatt felmorzsolódtak ! :)
Mi lehet a hiba ?
Neked sikerült ?
Van egy küldi amikor szovjet foglyokat kell kiszabadítani és a BMP-t és a BDRM-et elküldöm a megadott pontra ,de amint a többi egységgel és a tankkal támadok egybõl azt írja ki,hogy "A mudzsahedek elszállították a foglyokat és Sikertelen Küldetés !:(
Segíts ,légyszives ! Elõre is kössz ! :)
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy ez a 9ROTA tényleg jó játék ?
Mert érdekel ! :D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ma megjelent a játék.
Üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De mééér novemberben ??? ... megint megcsömörlök a sok játéktól, és a heti 5 órában mikor ráérnék játszani, inkább nem játsztom majd semmivel, mert nem tudok majd dönteni :(
Az lenne a legjobb ha lenne belõlle egy letöltõs verzió is mint a Lock On-ból ... nem kellene várni a postásra és még drága se lenne ...
Majd kiderül ... Addig várunk.
:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ja, király a banner.
Amúgy az itteniek szerint még a 2. negyedévben érkezik az angol verzió...
De ezt kéne a nagy büdös kapitalizmusban megtanulni: így kell eladni egy játékot ...
A másikhoz is mennyi ütõs cucc volt ...