Amikor kezdett nagy méreteket ölteni a warezolás még sokkal drágábbak voltak, ezért a nép kénytelen volt más megoldást találni. Most viszont már megszokták. Ennyi.
Az egy dolog, hogy vannak olcsó DVD-k, de azok olyanok is általában: egy tok, benne egy CD. Semmi extra, csili-vili, pedig én ezt várom el minden DVD-től. Másrészt, hogy vannak olcsó DVD-k a piacon, abból nem következik, hogy mindegyik az. Minap meg akartam venni a Keresztapa Trilógiát és majdnem lefordultam a székről amikor megláttam a árát. 17900 forint volt. Majdnem 20 ezer forint. Azért megfontolandó, ha az ember nem keres havi 300 ropit. És sajnos a legtöbb minőségi DVD bizony ebben a kategóriában mozog.
Magamból kiindulva, csak akkor lesz nagyobb kereslet a DVD-re, ha olyan extrákkal látják el, amit másképp nem lehet megszerezni, és lejjebb megy az ára a "normális" verzióknak is, amiben van háttérinfo, kézikönyv, térkép, ostor, mittomén mi - ez már a marketingesek dolga. :)
Irigyellek, én is szivesen magaménak tudnék, egy 300 darabos gyűjteményt. De ha csak az általad mondott árral számolok is, az 600000 forint. Szerinted ez megfizethető?