IXEMGabeo#808
mit tudom én pl, ki kell nyírni Oszamát:D közben pedig Scarlet, meg az a csávó (már nem ugrik be a neve, aki Hong Kongban csatlakozik hozzánk egy amerikai) elárulnak minket és ránk kennek egy gyilkosságot. Célunk Oszama megölésével párhuzamosan a bosszúvágy és kideríteni Scarlet és a haverunk miért árult be minket. Közben felvesszük a kapcsolatot a régi szereplőkkel pl Albatrossal és Sis-el, és az arabbal is, Shaheeddal, aki titokban életben maradt ugyebár...ellenségeink közül előkerül Conrad Marburg, aki szintén a főellenség lenne, (előtte ugyebár az árulókat ölnénk meg vagy pedig magunk mellé is állíthatnánk őket újra, de lehetne olyat is, hogy Scarletet megöljük vagy mondjuk mindkettőt börtönbe juttatjuk csak rajtunk múlna:) történetbe ugyebár beletennék új helyszíneket is kezdetben Oszama miatt Pakisztánban kezdenénk aztán ugye jönne a csapda Scarleték részéről bekerülnénk egy iraki börtönben ott kerülnénk kapcsolatba Albatrossal, aki tanácsokkal látna el miképp szökjünk meg a börtönből (itt természetesen nem sok eszköz állna rendelkezésünkre csak saját magunk rafinált, kreatív lopakodós képességeink) aztán szökés után pl útnak indulnánk a bosszú okán Párizsba, Berlinbe vagy akár Bukarestbe végül a legvégén Marburggal a leszámolás Rómában történne (Halbech új központjában):D
hosszabb küldetéseket, szebb grafikát és fejlettebb AI-t tennék még a játékba:) ezek után 2012 játéka lenne:)
Ezt csak dióhéjban írtam le mit szólsz hozzá?:D persze lehetne még a sztorimat bőven bővíteni