Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Egyelõre nem tudok várható idõpontot mondani.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ok, és megjelenés mikora varható szted? juli-juni-aguszt környékén pl van rá esély?
lostprophet
Százalékban nem tudok semmit mondani.
232 fájlt fordítottam eddig le belõle és 318 van még hátra.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ok, de kb hány százalégnál tart? mennyi van még vissza?
Halad, de több project is fut egyszerre...
<#wave>

oks majd megnézem köszi a választ.
Egyébként nem tudja vki hogy, hogy áll magyarosítás?
egyik véglet szerint, ha meghal és mondjuk Scarlettel negatív viszonyban vagy (amit nehéz megcsinálni, de nem lehetetlen) akkor kiderül, hogy õõ ölte meg (ha a tüntetést választod akkor Sung meghalt ugye), Scarletet a végén megölheted, asszem akkor, ha nem a Halbechet választod a végén, megütöd Lillanddet vagy kit után megkíméled, elvileg Scarlet meglõ téged távcsövessel és, ha Minát a végén megmented és jó viszonyba is vagy vele asszem õ szedi le Scarletet távcsövessel😊

Ha Sung életben marad akkor semmi nem történik, Scarlet vagy eltûnik, vagy pedig, ha már dugtál is vele és az összes csajt eltûntetted magad körül (Minát mondjuk hagytad meghalni), akkor a végén a hajóval veled megy el😊

ez csak az én logikám nem 100%, hogy így van, de a legtöbb része így van...youtube.on is van egy csomó végigjátszás azokon is nézelõdhetsz😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ok. már csak azt szeretném megkérdezni hogy taiwan-ban mi változik attól hogy ronald sung meghal-e vagy nem? Én semit nem vettem észre.
semmi nem történik asszem olyankor pénzt kapok és nem is keveset, bár nem annyit, mint amikor Brayko 75 000 $-rt adott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Am ha elengeded surlovot akkor mit segít vagy mi lesz maszkép?
na ez az, de még mikor a követszégre kell menni ott a küldi elején mikor albatross felajanla hogy segít neked akkor ne az agree opciot választ hanem a másikat.
ez az, hogy nekem mindig Albatrosst írta ki, hogy mentsem meg😊 bár a Braykos küldinél valóban mindig õt választottam Handlernek...

megölni? ezt hol hallotad? Bár meg lehet leírom:azon a küldin ahol a követszéghez kell menni surkov-hoz annál a küldinél nem albatrost választod handler-nek hanem sie-t aztán a brayko-s küldinél mikor elkapják sie-t akkor utána mész de mikor jön az intro ne a free sie-t választ hanem a kill him-t. Am ha surkovot elengedet akkor mit kéne segítenie? vagy mi történe a sztoriban máshogy?
Surkovos is poén volt amúgy, megölettük Braykoval, azt ott szépen megkéselte...nagy behemót állatot Championchikot is meg kellett hozzá ölni😊 viszont olyan is volt nekem, amikor a Surkovot elengedtük aztán úgy eltûnt h többet nem segített...

Sie-re nem emlékszem, õt hogyan lehet megölni?😊

ja kb fél éve toltam ki 4x...azóta nem játszottam vele, úgyhogy felejtettem picit😊

Sis-t nem lehet megfektetni, õ az egyetlen csaj akit nem lehet(gondolom egyrészt azér mert kib.aszot ronda másrészt meg mert nem is nagyon van rá alkalom.). Am nem hármat lehet, hanem négyet: Mina,Scarlat,Madison,Sie. És igen a végén parkert kell választani ez a lényeg.
köszi ez nem semmi😊 asszem egyszer már dugtam is Madisonnal (sõt ha nagyon akarod, akkor mindhárom csajt megfektetheted, Sist nem tudom xD

de a lényeg az aktája is megvolt 100%-osan valszeg a végén nem Parkert választottam...majd elkezdem egyszer újra.)

Shep
Nem tudom lehet, hogy másnak nem újdonság de nekem csak most 4. végjátszásnál tûnt fel ,hogy ha elutazunk egy helyszínre nem muszáj végignyomni ott a küldetéseket, lehet a helyszínek között ugrálni. Na most kérdés, hogy ez ad -e valami pluszt a játékhoz, pl. meg lehet-e tudni dolgokat az egyik helyszínen amit aztán egy másikon lehet felhasználni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja én tudom leírom:elõször is 100 százalékos doszijé kell Madison-ról.
Megtalálni a következõ helyeken tod:a contact madison címû küldihez tudod megvenni, a másikat annál a római küldetésben amelyikben ilyen romnál kel fegyvereket felrobbantani annak a vége felé ahol a fegyverek vannak ott arrafelé valahol, és Marburg villájában ahol a zongora van az melet a fotelon vagy fotel mellet. Aztán minimum +3 szeretet kell madisonhoz, ezt úgy tod megcsinalni hogy mindig sauve vel kell válaszolni rá, és akkor tudsz vele romantikázni és utána majd Mike magátol megkérdez tõle vmit és akkor kiderül hogy Madison Parker lánya. Aztán a végen az utolszó küldiben mikor választani kell a cantact parker és a download files opció közt akkar parkert válaszd és beszélgetészkor a madison opciót és akkor Mike elmondja ezt aztán majd parker megakarja ölni marburgot de õ hal meg és mi megküzdhetünk és megölhetjük marburgot. ennyi a lényeg. (ja és az hogy megmentsük e madisont vagy nem az mindegy)
végefele találkozni találkoztam vele, de megölni nem tudom hogyan kell😊 illetve olyan szinten nem találkozunk újra, hogy harcolunk...

Ja tényleg.. bocsi hogy nem vetem észre. De azt olvastam hogy neked marburg nem került elõ, akkor a végén miután dumáltál a kihalgatóteremben és kimentek nem találkoztok vele? Én már legaláb 4 szer toltam ki és mindig ott volt.
olvasd el a 670-es HSZ-tõl felfele az én hszeim😊 nem szeretném leírni újra...

bocs a rossz helyesírászért.
ja, mert ha egy kevéske skill-t tett volna rá akár csak egyet-kettõt máris kevesebb lövés kellet volna de ez nem csak az ap-ben van így. am sztem ez a csávó biztos a cod-on és társzain nevelkedett és sztem még soha nem játszot rpg-vel mert akkar tudná ezt amit leírtam. Am te játszotál már vele? ha igen hogy tetszet?
szerintem is. video elején látszik, hogy csak egy helyben áll, és a pisztolya tökre fejletlen volt még, ráadásul nem tartotta nyomva se...

mexikói a csávó egyébként...

Bocs hogy most megszértelek de ez a videó hülyeség! csak a legelejét néztem és arról annyit hogy a csávó azért nem tudta eltalálni az ellenséget mert lefogadom hogy egy skill-t se tett a pisztolyra, és gondolom most fogja szídni a játékot. Ennek a játéknak sztem csak egy hibája van: a story amit meg megdicsért (gondolom csak azért mert a csávó is egy amcsi) pedig sztem egy tipikus klisés amerikai mese a nagy hõsrõl aki megmenti egyedül a világot a 3. vh-tól ami tökre kiszámítható fõleg a vége(i). Am ezen kívül sztem nagyon jó játék.
íme egy kis bemutató

angryjoe presents nézzétek meg érdekes!!!

grebber
Akit érdekel D2D-n most csak 1650ft a játék!

Next PC upgrade: 2022

ja az igaz😊)
lostprophet
Pont elég😄

ok, és az hány MB kb?
lostprophet
Idén már biztos nem lesz kész.
214 fájlt fordítottam eddig le és 336 van még vissza.

Remek!! És hol tartasz? Mikora várható megjelenés? gondolom hogy nem idén de mikor kb? 2011 január vége talán??
lostprophet
Néhány kép a készülõdõ magyarításból😊
Alpha Protocol Magyarítás képek

wedge31
Az is érdekes hogy a 1.1-es patch is pont 7MB volt, már ha azt a valamit patchnak lehet nevezni, de igazad van én is kapásból 3-4 fontosabb hibát is fel tudnák sorolni mint ezek.

Talán most már jut egy kis idö az obsidiánnál hogy helyrepofozák a játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Érdekes, hogy én egyik hibával sem találkoztam. Inkább az akadást javították volna ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
1.10 patch

Fixes:

* To resolve activation issues, PC copy protection has been removed.
* In Moscow during the assault of Brayko's Mansion, the player could get into a situation where a door would not be openable preventing progression through the rest of the level. This has been fixed.
* In Taipei, during the Stop the Assassination mission, the user can fall out of the world if they reload the "Exit Gardens" checkpoint. There was also a problem where if the player backtracked, part of the level might not load in properly. This has also been fixed.
* In the same mission, a problem with subtitles was corrected.
* In the museum in Rome, the game could crash when using Focused Aim to kill the NPC holding Madison in the elevator.
* Bosses could get stuck in an accelerated mode when Fury wears off.
* Chainshot was exploitable to slow time and get critical headshots without consuming its cooldown.

7MB az egész tehát nagy változásokat senki se várjon, a legfontosabb az volt nekik hogy levegyék a DRM-et a játékról...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

oks köszi a választ
Shep
Nagy része nincs benne, mivel sokszor módosították az egészet ,ezért gondolom sok minden kimaradt sajnos.

Lenne még egy kérdésem ha nem baj.
Néztem a youtube-on egy videót a játékról és voltak benne olyan jelenetek, amik nálam egyik végigjátszásnál sem voltak, ezek nálam nem voltak benne mert sok helyen rosszul döntöttem? Vagy ezek kivágott jelenetek amiket bele akartak tenni csak inkább meggondolták magukat és mégsem?
Itt a video:http://www.youtube.com/watch?v=KSlXe6NgYuY&feature=grec_index

Az említett jelenetek kb 0:35-tõl 0:51-ig és 1:10-tõl egy 1:16 ig vannak.
ok sziveszen
Dehogy, azt sem tudtam hogy valaki csinálja....köszi, a választ....

Ha a csákó alat rám gondolsz akkor én nem kamuzok tényleg írta.am képeket is mutatott kettõt de azóta semmi.Én is értem hogy sok a szöveg meg gondolom van rengetek más dolga de azért vagy egy két mondatot tényleg irhatna már.Most komolyan nem hiszem hogy olyan nagy kérés lenne.Már várom nagyon.Csak azért kérdezem itt me hátha hallot vki vmit róla.
Ennek a magyarítását csinálja valaki, vagy csak kamuzik a csákó.....
Tudom sok, nagyon sok szöveg van benne, de valami hirt adhatna az illetö, ha volt olyan kedves, és kitartó, hogy bele kezdett a fordításba....
Remélem nem sérttetem meg senkit a Hsz-el..akkor bocsánat mindenkitöl.
<#law>

ok én is csak azért probaltam me kivancsi valtam arra hogy utána rám támad e a G22\VCI meg hogy vajon brayko megdicsér-e vagy vmi de végül nem és nem😊)
még azt szeretném kérdezni hogy nem tudja e valaki hogy hogy ál a magyarosítás? Az mp portálon volt róla topik ahol irta cki hogy elkezdte de azóta semmi hónapok óta. Valaki nem tud róla valamit?
Shep
Ezt nem tudom, mert még nem próbáltam 😊 4. végigjátszásban vagyok (FNV miatt most szünet). Én egyébként egyik segítõt sem öltem még meg úgyhogy az a verzió nekem még várat magára (valahogy nem vitt rá a lélek)

3 szor vittem végig. Nekem sungnál nem kavart semit pedig egy szar meghalt kétszer nem.Madison nál se ha életben hagyom akkor dühös lesz rám hogy hagytam meghalni sok embert és többet nem látom. ezt a jibil est valóban nem tudtam, de hisz õ igy is úgy is meghal ha életben hagyom akkor marburg csinálja ki. Ha sokat baszogatjuk albatrosst akkor lehet hogy nem segít de nem is lesz lehetõszégünk hogy úgy megharagítjuk hisz majdnem egymás utan van a két küldi addig nem nagyon találkozunk vele.
Am akkor ha nem haragszol lenne még egy kérdésem:ha az assault brayko mansion nál ha megöljük siet vagy albatrosst (kill him) annak lesz következménye? azon kívül hogy termésetesen nem lehet handler. me nálam szintén nem volt.
Shep
Nasrit megölöd Nina - aminek késõbb lesz hatása, életben hagyod követésre plusz lóvé, ha letartóztatod a cég ad lóvét
Sis megölése Albatros minusz amit ha úgy folytatsz akkor nem segít neked
Sungnál is kavar a dolog majd a végén
Madison szintén
Jibil-t ha megölöd már nem tudod megölni Surkovot

A ki szeret ki nem is kavar egyes küldetésekben máshogy történnek a dolgok úgyhogy te szerintem nem játszhattál túl sokat a játékkal.

Oké akkor csak nekem vót szinte mindig ugyanaz. Am ezt most olyam mint a fehrenheit ott is mindenhol azt olvastam minden döntés teljesen más meg minden de nekem ott is ugyanolyan nak tünt. Na mindegy. ez van. Am nagyon jó játék kár hogy sose lesz második része.
Shep
Te nem tudom mirõl beszélsz. Eddig 3x értem a végére mindig más volt és merõben más, játék közben is rengeteg választási lehetõség van amik bizony jelentõsen befolyásolja a további történetet.