IXEMGabeo#677
hmm, azóta már recruitban és veteran módban is végigtoltam, egyszer operativon, egyszer meg a spy-t választottam...
első befejezésem: Lelandnak igent mondtam csatlakoztam a Halbechhez, Minát megmentettem, (a támadásom előtt lefektettem), közben Parkerrel dumáltam, meg is öltem, Darcyt is, eközben nem mentem be Scarlethez így őt otthagytam, de nem is derült ki sajna h ő volt a gyilkosa Sungnak...Marburg nem került elő, a végén Westridge-el néztem farkasszemet végül nem öltem meg, hanem letartóztattam, Lelanddal dumáltam majd végül elfogadtam az ajánlatát és adott egy szivart is:D:D
jaa és itt Sie volt a handlerem.
veteranos befejezésem: Lelandnak nemet mondtam, "fuck off", Ninát ismét megmentettem a legvégén vele mentem el a hajóval (előtte megint megfektettem sőt, ezúttal Madisont is sikerült:D) Scarletet megtaláltam ahol mondta h kihallgatták, így Sis és Albatross helyett ő vált a handleremmé...Marburg megint nem került elő, azt még nem tudom őt, hogy lehet megint elkapni, megint Parkerrel dumáltam a monitoron, aztán a legvégén megöltem Westridget, majd Lelandet is elkaptam, de gondoltam, ha a Spare-t választom akkor lesz még valami csattanó, nem így lett csak kiütöttem azt annyi, Minával elmentem a hajóval...ez a vég:)