892
  • Shep
    Hát de a SC egy szimpla akció játék, az utolsó rész meg aztán tényleg csak annyi, mert eléggé le lett egyszerűsítve az egész, igaz ettől még nekem az is tetszett, de hát meg sem közelíti a korábbi részeket. A tobbi játék amit írtál, mind jók bár az Split/Second pár pálya után nekem unalmassá vált, mondjuk eleve nem vagyok oda túlzottan az autós játékokért.

Wedge tényleg letagadták? Azért ez durva.
  • wedge31
    Ez az amin felesleges rágodni, nekem tetszik, neked tetszik de sokaknak érthetö modon nem /mivel ne tagadjuk az obsidiános srácok megint sok mindent elcsesztek / ettöl függetlenül remek game.

Én még mindig a patchet meg a mod toolst várom a hivatalos fórumról már érkezet egy pár remek ötlet amit e nélkül ugye nem lehet.

Sajnos ugy tünik az obsidiános emberkék is azok közé tartoznak akik utálják a játékot pedig az ö kezük munkája nem véletlen, hogy a DS III trailerében le is tagadták...
  • IXEMGabeo
    és akkor ott van a FIFA 10 ami nagyon jó lett és az F12010 amit a legjobban várok:P
  • IXEMGabeo
    ebben igazad van igazából a Sprinter Cell az egyetlen ilyen hasonló game amit láttam már, de az valljuk be főleg a legújabb convicton állítólag verné simán az AP-t...nem próbáltam ki a SC-llt, de valóban nekem is az egyik évjátéka az AP

idén amiket nyomtam sztem:

1. Split Second autós game
    2. Alpha Protocol
    3. Singularity FPS
    4. Batman Asylum (bár 2009-es game)

és továbbá nyomom a Black mirror kalandjátékot ami sztem a legjobb amit valaha nyomtam a maga nemében
  • Shep
    Hát igen lehetett volna, de alapvetően így is az, mivel gyakorlatilag nincs konkurencia (vagy legalábbis nekem egy sem jut eszembe) :) A guggolva menéssel szerintem nincs semmi baj.
  • IXEMGabeo
    az a durva az egészben, hogy még így is egész szép számmal eladtak a játékból #675-ös HSZ, de mekkorát nyerhettek volna vele, én sztem évekig a legjobb kémjáték lehetne rekordokat dönthetett volna, ha másik cég kezdi el...de ez már a múlt idejű feltételes mód kategória én örülök h kijátszhattam nincs kizárva, hogy a befejezések és a lehetőségek miatt előveszem még, egy játékban a hangulat, történet és az izgalom a legfontosabb, tökmind1 a grafika meg az irányítás, meg az hogy guggolva megy Thornton:D mert volt akinek ez volt a legfőbb baja...le van szarva a sok elégedetlenkedő:D
  • Shep
    Hát ezt csak ők tudják mi meg örüljünk, hogy ilyen jó lett és ne bánkódjunk ,hogy milyen lehetett volna ha. Mondjuk a grafika már a legelső képeken sem volt túl jó sőt azóta egész sokat javult.
  • IXEMGabeo
    Shep: melyik a kedvenc pályád? fegyvered? karaktered?

nekem Moszkva tetszik a legjobban

karaktereknél: Scarlet, Albatross, Sis és sztem Stephen Heck is zseniális lett, de nagyon jó lett Brayko és Surkov is...

fegyvereknél egyértelmű a legtöbb lehetőség a hangtompítós pisztolyban van eddigi 3 kijátszásom során mindig vittem magammal Silencedet...aztán próbálgattam a Shotit, ami egész jó, Assault Rifle-t is, de az SMG az viszont mindenképpen szar fegyver...
  • IXEMGabeo
    és képzeld el, ha nincs Chris Parker, esetleg nem a Sega veszi át a projektet esetleg nem szállt volna bele az obsidian, hanem mondjuk az eidos csinálja akkor mégszuperebb játékot kapunk:D:D:D

bár állítom az Obsidian miatt lett ilyen jó game, és kivételesen frappáns befejezést gyártottak a Sega emberei viszont rontott rajta sztem...de sok minden állhat a háttérben, mondták azt is ugyebár, hogy ez a játék kb 4 évig késett, és emiatt lett ilyen a grafika amilyen
  • Shep
    Tudom, hogy szidják, mert az első 1-2 pálya alapján ítélkeztek, de minél tovább halad az ember benne annál jobb, persze a grafika nem csúcs és az akciók is olyan felemásak, de a többi profi munka, csak hát ez ugye nem egy sima agyatlan lövölde ahol csak a bal egér gombot kell nyomogatni.
  • IXEMGabeo
    ugye?...ha visszaolvasol meglátod és csodálkozni fogsz mennyien szidták ezt a gamet így meg úgy hogy 2010 van és hogy ocsmány grafika buta AL:D de mindenütt ez van...ki sejött az F1 2010 és már szidják h szar nem tudom mi a fasz van az országban...

őszintén szólva, ha harmincadjára viszed ki akkor is találsz benne újat annyira változatos az AP!!! állítólag 30 féleképpen be lehet fejezni a game-t
  • Shep
    Hát eszméletlen mennyire jó ez a játék, most mikor másodjára viszem sokkal jobb az egész, sőt kaptam olyan küldetést is, amit első végigjátszásra nem. Nálam eddig ez az év játéka, és ahogy nézem maximum a Mafia 2 veszélyeztetheti eme kijelentésemet, de hát majd kiderül.
  • gyonax
    Csak kellően nagy Dislike-nál tudod megölni.
  • IXEMGabeo
    áá, de ott mindig elmenekül...
  • gyonax
    Marburgot tudtommal csak Rómában lehet kinyírni.
  • IXEMGabeo
    hmm, azóta már recruitban és veteran módban is végigtoltam, egyszer operativon, egyszer meg a spy-t választottam...

első befejezésem: Lelandnak igent mondtam csatlakoztam a Halbechhez, Minát megmentettem, (a támadásom előtt lefektettem), közben Parkerrel dumáltam, meg is öltem, Darcyt is, eközben nem mentem be Scarlethez így őt otthagytam, de nem is derült ki sajna h ő volt a gyilkosa Sungnak...Marburg nem került elő, a végén Westridge-el néztem farkasszemet végül nem öltem meg, hanem letartóztattam, Lelanddal dumáltam majd végül elfogadtam az ajánlatát és adott egy szivart is:D:D
    jaa és itt Sie volt a handlerem.

veteranos befejezésem: Lelandnak nemet mondtam, "fuck off", Ninát ismét megmentettem a legvégén vele mentem el a hajóval (előtte megint megfektettem sőt, ezúttal Madisont is sikerült:D) Scarletet megtaláltam ahol mondta h kihallgatták, így Sis és Albatross helyett ő vált a handleremmé...Marburg megint nem került elő, azt még nem tudom őt, hogy lehet megint elkapni, megint Parkerrel dumáltam a monitoron, aztán a legvégén megöltem Westridget, majd Lelandet is elkaptam, de gondoltam, ha a Spare-t választom akkor lesz még valami csattanó, nem így lett csak kiütöttem azt annyi, Minával elmentem a hajóval...ez a vég:)
  • IXEMGabeo
    ennyi...
  • wedge31
    Most olvasom hogy 700.000 copy ment el a gameböl, az mégse olyan nagy bukta söt ha azt nézem hogy például az agyon hájpolt Alan Wakeböl 600. 000-at adtak el nem is olyan rossz, föleg hogy az egyiket agyon dicsérték a másikat meg többnyire lehuzták...
  • IXEMGabeo
    ú gyerekek nem semmi... Második végigjátszásra színesebb volt az egész, minden máshogy csináltam Shaheedet tényleg jó ötlet életben hagyni, Surkov és a gorillája halála állati, SIE párharc nagy volt, simán legyőztem és magam mellé állítottam Braykot, aki saját szemem láttára ölte meg Surkovot késsel, e mellett még dugtam egyet Minával a végefele aztán meg is mentettem annyira bírt engem:D:D, Madison meghalt, mert a másik irányba mentem viszont megmentettem egy csomó embert a robbanásoktól...meghalt a miniszterelnök is, Denget életben hagytam, Albatross halálát sajnos megint elbaltáztam, de már rájöttem hol volt a hiba, Brayko féle pályán a Data és Alba között véletlen Data-t választottam, ezért halt meg...végjátéknál Sie a handlerem ezúttal, és igent mondtunk a Halbechre, Leland tervei kezdenek érvényesülni, tehát sztem most Yancy Westridget kell elkapni ami még várat magára...
  • IXEMGabeo
    értettem a game-t amúgy, mondjuk nem egy könnyű angolja van, de oké volt valamennyire. rendben szerintem most az nem nagy bűn, ha nem jegyeztem meg a Taiwani miniszterelnököt, hogy hívják...Az a lényeg, hogy kijátszottam és azért szinte mindenből sikerült fejlesztgetnem, minden fegyvertípust kipróbáltam. a Pénzzel igen nehéz volt gazdálkodni mivel állandóan új cuccok (new store Items) jelentek meg a Clearhouseban...logikusan átgondoltan próbáltam kiválasztani a nekem megfelelő fegyvert az adott küldetésre...mellesleg a sound damping amit magyaráztál arra pl rögtön rájöttem, hogyha alacsony akkor meghallanak az őrök tökmind1 milyen a stealthem...nekem kb 55 endurance (állóképesség), 25 damage, 3-as volt a sound dampingem, és upgrade-je is 3-as + a 6-ból 5 gadgetet tudtam magamnál tartani e mellett befejlesztettem a 30 másodperces halk futást ami nagyot kamatozott nekem, volt még láthatatlanság, közepes szinten az Armed, Brilliance, közepes szinten volt a sérthetetlenség képességem is...Mindenki másképp csinálja, valaki egy képességre tesz fel mindent, valaki pedig mindenre tesz picit, ami úgy érzem kamatozik bárkinél. És vedd hozzá azt is apró szaggatásaim voltak nem egyszer, ha tömegbe kerültem, pedig simán megfelel a gépemnek a game. Az, hogy első játszásra nem mindenki profi sztem nem baj, azért van, hogy újra kijátsza az ember, ha kedve szottyan így lehet újabb tapasztalatokra szert tenni, így lehet megismételni az egészet, és másképp csinálni azokat a dolgokat amiket hopp korábban elszúrtam.
  • enlightened
    Ahogy elnézem, te nem sokat értettél meg a játékból. Nem volt Dong Chi. Taiwan miniszterelnöke volt Ronald Sung, és elég sokat emlegették a hírekben is mindig, ha bekapcsoltad a tévét, hogy le akart szakadni, ezért sokan nem nagyon kedvelték.
  • IXEMGabeo
    avval sem kellett megküzdeni...mondom neked elég sokan életbe maradtak a végefelé haltak csak meg:D
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom ahhoz, hopgy a végén ott legyen, másfelé kell kunkorítani a sztorit. Pl. ha a végén nem küzdesz meg a néger főnököddel, lehet elő sem kerül, mer minek.
  • Sir Quno Jedi
    Őt abszolájte nem kell megölni (és így is kaptam tőle aranyfegyót).
  • IXEMGabeo
    na ez egy profimunka, ezért ér sokat a kispisztoly
  • IXEMGabeo
    Shaheed megölése után megkaptam az arany Assault Riflejét:P amit 40000$-ért sikerült eladnom xD
  • IXEMGabeo
    de durva Scarlet nálam eltűnt, sőt ha jól értettem ő ölte meg a Tai Pei-t miniszterelnököt azt a Dong Chi-t vagy kit:P
  • IXEMGabeo
    akartam kérdezni: GT240-es videokártyám van NVIDIA DDR5-ös és 1024-es Mb-os, Dual Core, 2 GB RAM, 3.0 Ghz CPU, nem akad a játék, de mégis bizonyos Checkpointoknál, vagy éppen, ha jön egy tömeglövöldözés...Szted ez a gépem hibája vagy pedig rendesen javítaná egy patch ezeket a hibákat?
  • IXEMGabeo
    ja és a legszebb safehouse sztem a Moszkvai volt, de ötletre és eltérítésre a Tai Pei volt nagy:D beálltál zuhanyozni és hopp máris egy nagy tech birodalom előtted:D
  • IXEMGabeo
    Obsidian? csak a Kotor 2, amit tőlük toltam, ami szenzációs játék volt egyet kivéve a befejezést:S szerintem itt az AP-ben jobb befejezést nem találhattak volna ki:P

nekem ez lett a vége nem tudom kinél hogy: Stephen Hecket választottam segítségnek (nem sokat segített főleg annál az öreg szemüveges csávó megölésénél asszem Parker volt, avval szenvedtem picit) szóval megöltem Lelandet (harmadszorra sikerült) és utána vele együtt egy hajóval elhúztunk kicsit olyan Vice citys befejezés volt, hogy majd más világ lesz haver innentől.:D Egyébként előtte kb Al-Saheedot, Albatrosst (bár az nem tudom hogyan halt meg), Al-Samadot sniperrel, Sist nem bántottam, (Sie-vel és Surkovval megegyeztem pl )pedig Surkov megölését láttam videon előtte avval a nagy kopasz testőrével kell harcolni kár utólag h nem azt választottam):D Aztán szép sorjába Madisont megmentettem, Ninát a végén cserbenhagytam, Parker out, Darcy megölése külön élvezet volt (nehezen ment, de végül sikerült sniperrel), a késelős, narkós ruszkival Braykoval rengeteget szenvedtem nem is tudtam megölni csakis úgy hogy leugrottam arról a dobogóról és bebuggolva szaladt a falba folyamatosan így simán letudtam volna lőni:D igen ám de minden lőszerem kifogyott valszeg akkor még nem nagyon költöttem pontokat a fegyókra...Végül leboxoltam ő meg nem késelt vissza:D Amúgy a legjobb boss volt, csak utána meg bosszankodtam, hogy nem kaptam meg a 75000$-árt pedig nem öltem meg:S. nem értettem a végén hová tűnt Conrad Marburg akivel szintén megszenvedtem Rómában...akkor volt az a Hong Kongi Deng akit másodszorra sikerült elkapni, az könnyű volt végülis akkor már fejlett voltam azt sem öltem meg sőt a végén még segített is nekem az end game résznél tv-n keresztül:D Leland megölését úgy oldottam meg, hogy az embereit először kiiktattam, egy kopaszon kívűl akit fent hagytam, így nem küldött rám újabb embereket, rakétavetőzött elmozdultam lőttem rá Assault Rifle-el ennyi...a kütyük közül a tűzgránát az állat volt:D volt h hármat megpörköltem, a sokkoló is laza volt, de legjobban a rádió mimic tetszett:D:D:D a minigameknél a legkönnyebb a zárfeltörés volt, nagyon bejött a hackelés, viszont a riasztó kiiktatása gyakran gondot okozott, ezért inkább sokat fejlesztettem a sabotage-t...igazi James Bond, Hitman illetve Kotor, GOW keverék egy picit a game...Mindenesetre élveztem és kijátszom más fokozaton is (pl hardon) eddig normalon vittem. Mégegy dolog nekem alapból engedte a veteran modot, eleinte asszem a soldier utáni voltam (nem ugrik be melyik, de nem recruit) utána pedig a váltásnál Engineer (techszaki) voltam...kedvenc karakterem pedig Scarlet volt nagyon jó csaj így játékon keresztül:D:D a másik kedvencem Stephen Heck volt a végén az pl állandóan küldte az E-maileket xD na ennyit erről...
  • wedge31
    Ez már igy szokott lenni, szerintem is ez egy megnem értett remek játék.

De engem nem is ez zavar, hanem az obsidián gerinctelen hozzánk állása akik megvetük de azóta se semmi support /állitolag csinálnak egy patchet vagy nem ki tudja / de a modding toolst is tojnak kiadni hogy legalább a community csiszolgasa a gamet.

Obsidian...
  • MerlinW
    Nálam még mindig ugrál a kép/egér, így nem tudok vele játszani rendesen. Javítás meg nem tudni lesz-e.
  • IXEMGabeo
    nem értem a szidásokat szerintem nagyon jó game lett, bejött a grafika, a játékmenet a sztori, a fejlesztések, kémcuccok, de legfőképp a saját döntésünkön múltak a dolgok...
  • Shep
    Szerintem meg pont, hogy ez a legjobb játékuk :)
  • wedge31
    Készül, de hogy kész mikor lesz azt nem tudni.
  • rcsaby
    Valaki meg tudná irni,hogy készül e hozzá magyarositás.Mer Angol tudás hiányában,anélkül értelmetlen.
  • Rolka7
    Sziasztok!

Az a problémám, hogy az egyik pályában elérek a lépcsőig és kilép a játék.

Ha tudja valaki mi lehet a probléma legyen szíves írjon.

Előre is köszönöm!
  • ratgab
    Egyetértek! És NWN 2-ben magasan eddig a legeslegjobb vár menedzselős dolgot volt lehetőségünk végigcsinálni, amit én azóta is hiányolok a fantasy rpg-kből (Bioware Dragon Age Awakening-jében sem sikerült úgy, mint ahogy vártam--> ilyen dologban nekem az NWN 2 az etalon)

Kotor 2 meg ugyan tényleg nem hozza az 1 színvonalát, epikusságát, de valahogy benne van az a valami, ami a Kotor-t is naggyá tette + jedi és sith kasztok miatt túl is szárnyalja az első részt játékmenetben biztosan (+ választható balták, miegymás miatt kiváló), ha storyban ugyan alul is marad.
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz. messze magasan veri az NWN2, meg a kiegjei a sima NWN-t és a KOTOR2 is brilliáns volt. Sokkal közelebb állt egy kaland RPG-hez, mint az elődje. AZ Obsidian tisztában van azzal mi a követendő vonal és hogy lehet valóban RPG szagúvá tenni egy játékot. AZ más kérdés, hogy a plebnek aranyakat dobálni sajnos felesleges.
  • MerlinW
    Rossz játéknak mégsem lehet nevezni sem a KOTOR2-őt sem az NWN2-őt. Távolról sem. Nem lettek olyanok, mint az első részek, de hát istenkém, más fejlesztő, más ötletek, másmásmás. Ettől függetlenül a mai napig újrajátszós minden eddigi Obisidian játék.

(Ha eltekintünk a kismillió hibától, ez sem olyan rossz)