IXEMGabeo#673
értettem a game-t amúgy, mondjuk nem egy könnyű angolja van, de oké volt valamennyire. rendben szerintem most az nem nagy bűn, ha nem jegyeztem meg a Taiwani miniszterelnököt, hogy hívják...Az a lényeg, hogy kijátszottam és azért szinte mindenből sikerült fejlesztgetnem, minden fegyvertípust kipróbáltam. a Pénzzel igen nehéz volt gazdálkodni mivel állandóan új cuccok (new store Items) jelentek meg a Clearhouseban...logikusan átgondoltan próbáltam kiválasztani a nekem megfelelő fegyvert az adott küldetésre...mellesleg a sound damping amit magyaráztál arra pl rögtön rájöttem, hogyha alacsony akkor meghallanak az őrök tökmind1 milyen a stealthem...nekem kb 55 endurance (állóképesség), 25 damage, 3-as volt a sound dampingem, és upgrade-je is 3-as + a 6-ból 5 gadgetet tudtam magamnál tartani e mellett befejlesztettem a 30 másodperces halk futást ami nagyot kamatozott nekem, volt még láthatatlanság, közepes szinten az Armed, Brilliance, közepes szinten volt a sérthetetlenség képességem is...Mindenki másképp csinálja, valaki egy képességre tesz fel mindent, valaki pedig mindenre tesz picit, ami úgy érzem kamatozik bárkinél. És vedd hozzá azt is apró szaggatásaim voltak nem egyszer, ha tömegbe kerültem, pedig simán megfelel a gépemnek a game. Az, hogy első játszásra nem mindenki profi sztem nem baj, azért van, hogy újra kijátsza az ember, ha kedve szottyan így lehet újabb tapasztalatokra szert tenni, így lehet megismételni az egészet, és másképp csinálni azokat a dolgokat amiket hopp korábban elszúrtam.