• IXEMGabeo
    Obsidian? csak a Kotor 2, amit tőlük toltam, ami szenzációs játék volt egyet kivéve a befejezést:S szerintem itt az AP-ben jobb befejezést nem találhattak volna ki:P

nekem ez lett a vége nem tudom kinél hogy: Stephen Hecket választottam segítségnek (nem sokat segített főleg annál az öreg szemüveges csávó megölésénél asszem Parker volt, avval szenvedtem picit) szóval megöltem Lelandet (harmadszorra sikerült) és utána vele együtt egy hajóval elhúztunk kicsit olyan Vice citys befejezés volt, hogy majd más világ lesz haver innentől.:D Egyébként előtte kb Al-Saheedot, Albatrosst (bár az nem tudom hogyan halt meg), Al-Samadot sniperrel, Sist nem bántottam, (Sie-vel és Surkovval megegyeztem pl )pedig Surkov megölését láttam videon előtte avval a nagy kopasz testőrével kell harcolni kár utólag h nem azt választottam):D Aztán szép sorjába Madisont megmentettem, Ninát a végén cserbenhagytam, Parker out, Darcy megölése külön élvezet volt (nehezen ment, de végül sikerült sniperrel), a késelős, narkós ruszkival Braykoval rengeteget szenvedtem nem is tudtam megölni csakis úgy hogy leugrottam arról a dobogóról és bebuggolva szaladt a falba folyamatosan így simán letudtam volna lőni:D igen ám de minden lőszerem kifogyott valszeg akkor még nem nagyon költöttem pontokat a fegyókra...Végül leboxoltam ő meg nem késelt vissza:D Amúgy a legjobb boss volt, csak utána meg bosszankodtam, hogy nem kaptam meg a 75000$-árt pedig nem öltem meg:S. nem értettem a végén hová tűnt Conrad Marburg akivel szintén megszenvedtem Rómában...akkor volt az a Hong Kongi Deng akit másodszorra sikerült elkapni, az könnyű volt végülis akkor már fejlett voltam azt sem öltem meg sőt a végén még segített is nekem az end game résznél tv-n keresztül:D Leland megölését úgy oldottam meg, hogy az embereit először kiiktattam, egy kopaszon kívűl akit fent hagytam, így nem küldött rám újabb embereket, rakétavetőzött elmozdultam lőttem rá Assault Rifle-el ennyi...a kütyük közül a tűzgránát az állat volt:D volt h hármat megpörköltem, a sokkoló is laza volt, de legjobban a rádió mimic tetszett:D:D:D a minigameknél a legkönnyebb a zárfeltörés volt, nagyon bejött a hackelés, viszont a riasztó kiiktatása gyakran gondot okozott, ezért inkább sokat fejlesztettem a sabotage-t...igazi James Bond, Hitman illetve Kotor, GOW keverék egy picit a game...Mindenesetre élveztem és kijátszom más fokozaton is (pl hardon) eddig normalon vittem. Mégegy dolog nekem alapból engedte a veteran modot, eleinte asszem a soldier utáni voltam (nem ugrik be melyik, de nem recruit) utána pedig a váltásnál Engineer (techszaki) voltam...kedvenc karakterem pedig Scarlet volt nagyon jó csaj így játékon keresztül:D:D a másik kedvencem Stephen Heck volt a végén az pl állandóan küldte az E-maileket xD na ennyit erről...