Én tulajdonképpen minden fontosabb szereplőt életben hagytam, sokukkal puszipacsi viszonyban végeztem. Sajnos hagytam a végén hogy Scarlet-et lelője Mina (nem voltam elég gyors, így öntevékeny volt), de előtte azért Scarlet is megvolt (megvan a mentés előtte nemsokkal, majd életben hagyom őt is). Sie (a cirkálórakéta mellű amazon) nálam sokat volt velem, jó párszor volt a handlerem és a végén együtt küzdöttünk váll-váll mellett a végjátékban (plusz előtte kis szexeksön befigyelt, míg le voltam kötözve). Madisonr direkt nem röppentem rá, miel profi akairm és megígérte hogy megvédem. Igaz Madison kiakadt, hogy őt mentettem meg a rengeteg ártatlan ember helyett a múzeumban, de leszarom a véleményét én állom a szavam. Mina végig maximálisan odavolt a karimért, de uccsó küldetésekben Taiwan-on vérig megutált (-10!!! :D). A végjátékban azt akarta, hagyjam ott meghalni, mert annyira utál minket, hogy inkább meghal, mintsemhogy mi segítsünk, mivel szörnyet nevelt belőlünk :DDD.
Amúgy Albatross + Sis (G22), Heck (az idióta ügynök), Ali Shaheed, Sie (VCI), mind-mind haverok voltak és segítettek is ahol tudtak. Én kerestem is végig a szövetségeseket. Az én harci stílusomhoz SIE illet, így főleg őt részesítettem előnyben és megérte. Óriáskeblű valkűrömmel kacarászva, vérmaszatosan és önfeledten gázoltunk a tengernyi kiömlött belsőségben, halált köpködő vasszörnyeinkkel. Óje! :DDD
Még Marburg is a barátom lett a végére, dehát őt azért nem kíméltem túl (igaz elvileg nem is hal meg a végén, szal. még találkozhatunk vele).
Én személy szerint még a gennygóc Leland-et is életben hagytam, hagy lássa összeomlani a birodalmát. Engem már nem érinthet és szívesen látom kínlódni.