892
-
gyonax #652 Nekem tetszett a játék, de nem bánom, ha nem lesz folytatás. A sztori szépen lezárva, nem valami cliffhangerrel fejezték be... -
mike01010101 #651 Meg annyi: folytatasokat tudnak csinalni, ezert a New Vegasban nagyon bizok. -
mike01010101 #650 Eddig csak folytatasokat csinaltak, ez az elso sajat "művük" es ezzel tenyleg megbuktak sajnos.
-
#649 A KotOR II vastagon az volt, föleg ha az elsöhöz mérem, összecsapták az utolso negyedét, persze ott is a kiadó volt a hibás mint náluk mindig ha valami nem sikerül... -
#648 "Mondhatni nem volt egyetlen épkézláb játékuk sem a fennállásuk óta"
Ez hülye... Alpha Protocol az első botlásuk.
Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords (2004) (Xbox, PC)
Neverwinter Nights 2 (2006) (PC, Mac OS X)
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (2007) (PC)
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir (2008) (PC)
-
#647 Nem lesz Alpha Protocol folytatás!
A SEGA megnézte az Alpha Protocol eladásait és arra a következtetésre jutott, hogy nem adnak zöld utat a folytatásnak. Ami maradt belőle, azt is az éhes krokodilok - alienek - közé vetették. A játékot fejlesztő Obisidian-ra rájár a rúd. Mondhatni nem volt egyetlen épkézláb játékuk sem a fennállásuk óta, ám ez nem jelenti azt, hogy éhen halnának, sőt. A Fallout: New Vegas mellett nemrég sózták rájuk a Dungeon Siege III fejlesztését.
info: Hardwired -
Deathskull #646 Mi lehet a hibája a játéknak nálam, ha egy ponton mindig kifagy a játék? Még a története elején, mikor egy kisebb arab bázist meg kel tisztítani a rakétavetősöktől, írja, hogy szálljak bele a helikopterbe, majd mikor beadja a fekete képernyőt+narancssárga alapon hogy "completed:x ", akkor fagy le. Korábban sehol nem fagyott még le, és csak néhány ponton szaggatott be. -
Richardix #645 Miaz h nem tűnik soknak? nagyon is sok :P 120 pont... Egy fegyverjártasságot és egy technikai jártasságot maxra lehetne belőle tolni (úgyértem 15-re) -
Kindred Blades #644 :p
Nem tűnik soknak, de összesen 120 pont, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag 12. szintről indulsz. Nem olyan rossz az azért :) -
Richardix #643 mindegyik skill 3-asról indul?! az már nem gyenge :P -
ratgab #642 én úgy kezdtem el, csak most egy kicsit abbahagytam!
Veteran+Hard! -
Kindred Blades #641 Semmiben. Sőt, gyakorlatilag könnyebb, tekintve, hogy minden skill-ed 3 ponttal indul (mint egy new game plus, ha azt vesszük, hogy a pontok eloszthatóak, majd specializációkor újra).
Nehezebb csak akkor lesz, ha átállítod a nehézséget. :) -
Richardix #640 és a veteran miben nehezebb a recruitnál? -
#639 De ahhoz, hogy a veteran-t tudjad tolni, ahhoz először a recruit-tal kell végigtolni. -
#638 Leírják, nincsenek az elején egyáltalán eloszható skilljeid, meg pontjaid és kicsit más beszéd opciók is nyílnak elvileg. -
Richardix #637 Am, vki megtudná mondani, hogy a Recruit miben különbözik a többitől? -
#636 Jah, meg toughness-ben van sérthetetlenség skill, ami egy időre sérthetetlenné tesz és életerőre is iszonyat mód rá lehet gyúrni. Vannak skillek amik meg a skillek visszatöltési idejére és újraaktivációjára vonatkoznak stb. Meg ha durva combat armorban vagy, annak lehet akár 170 feletti sebzésbírása (bőven), plusz sebzéscsökkentése is és aránylag gyorsan újratöltődik, addig csak sunyizni kell, vagy elrohanni a fight-ból.
Ez egy RPG nem sima TPS. Itt nem csak a személyes ügyességed számít, hanem a karaktered képességei + felápgrédelt felszerelés. Ha azok szarok, avagy szarul használod, halott vagy. -
Richardix #635 pisztollyal meg ott a Chain Shot, maxon 6 critical lövést lehet leadni egyetlen pillanat alatt... ha mindet a főboss fejére irányítod... nah az durva. -
#634 Én csakis assult gun-t használtam végig, egy-két helyen kellett osonkodni, ott jó volt a hangtompítós pinya, bénító lövedékkel. Namost assult gun-nal nyomod a kritikalokat full nagyításban (scope, laserscope) a felikvens fekjébe (van rá skill, amivel rácéloz kirtikalba, ha nyugton maradsz), na azt nem komázzák. Végén is úgy megfexik tőle bármék főellenfél szépen idővel, hogy ihaj. Csak eltart így is egy darabig. -
Richardix #633 Nekem a néma csajt lenyomni kb.. 5 mp volt (Pisztollyal, Chain shot skillel semmiség), a Kokós 1x kinyírt, de nem vészes igazából az sem. Amig nem kokózik be, addig egyszerű, de utána már nagyon ellenálló a támadásokkal szemben. Mellesleg, ha elmondod milyen képességekkel rendelkezel, egyszerűbb lenne segíteni. -
#632 Csinálod a többi küldit máshol, odamész 10-15 szinttel később és porrá lenyomod, ha nagyon béna voltál. -
#631 Én nem recruit-al sem tudtam lenyomni a kokóst. shift+del, pedig jól indult. -
#630 Mondja, hogy dolgoznak a patchen... Ha meg lenne DLC az 100%, hogy fizetős lenne, úgyhogy kit érdekel. Meg kétlem, hogy a kiadó beleegyezése nélkül csinálhatnának csak úgy dlcket és adhatnák ki amikor csak akarják, max az ingyeneseket, de ingyenmunkát meg miért csinálnának. -
#629 Patch és DLC infók...
During last week's E3, I had the opportunity to sit down for separate interviews with both Chris Avellone and Feargus Urquhart from Obsidian Entertainment. I'll be posting full transcriptions of the interviews later this week, but in the meantime I thought I'd share what they each had to say when I quizzed them about a possible patch and post-release content for Alpha Protocol.
In regard to a patch, Chris told me, "We're working on one, but we don't have an exact release date yet." Feargus was more specific, telling me: "We wanted to release something fairly quickly based upon some feedback we were getting. I think [SEGA] wanted to take a different approach by gathering more information over a longer period of time and provide a patch then. That's what we're figuring out right now."
Unfortunately, the possibility of DLC doesn't seem as good. Feargus tells me, "I don't know if [SEGA is] talking about that at all yet. I can say that we're not working on any DLC right now. We'd love to, but we're not."
Personally, I think Alpha Protocol would be the perfect game to slip some DLC into. A few extra missions at a new safehouse, the injection of a new clearinghouse provider (perhaps with four-star weapons and new gadgets), new perks, or even the addition of a new skill line would be great. It would be a shame if some of the shallow, missed-the-point reviews we've seen ruin any such ideas - GB
Egy kicsit ugyanaz a felling mint a KotOR 2-nél már megint megy a kiadóra való mutogatás, én probálom kedvelni az obsidiant mert nagyon kevesen csinálnak minöségi rpg-ket de igy nagyon nehéz.
8 honapig csak ültek a játékon ennyi idö alatt nem tudtak összeütni egy pár DLC-ét ? ott a Bioware a kiadás napjától nyomják öket.
A patch elmaradása meg egy hatalmas nagy szégyen nekik, ha ennyire leszarják a supportot miért nem adnak ki egy modding tools majd a fanok megoldják amire ök ezek szerint nem képesek. -
csgj #628 Én komolyan nem bírom ezt a játékot... Képtelenség idegeskedés nélkül végigtolni. XD A néma kis emos csajt is kb 100 próbálkozás után sikerült legyőznöm, erre jön ez a drogos nyomi, aki még kétszer olyan kemény. Annyira beteges az erejük, és egyáltalán a karakterük, hogy már lassan tényleg nevetek rajtuk... :D Azt hiszem később újra előveszem a játékot, és nem recruit-tal fogom kezdeni. -.- -
owen20 #627 sziasztok!
Valaki tudja hogy a skidrow crack-et hogy kell használni mert nekem nem akar elindulni és a skidrow.dll-t se engedi felmásolni.
mit tegyek?
sziasztk -
#626 A bal felső számsort a W-A-S-D [ha nem állítottad át] gombok segítségével mozgathatod, és a megtalált számok helyére igazítva a SZÓKÖZ gombbal tudod véglegesíteni
A jobb felső számsort az egérrel tudod mozgatni, és a bal egérgombbal tudod véglegesíteni.
-
gyonax #625 Az színtiszta ügyességi játék, és a tutorial elég jól bemutatja hogy kell csinálni. A felül lévő 2 számsort kell megkeresni a lejjebb lévő folyamatosan változó számok halmazában. -
maori721 #624 Sziasztok!Meg mondaná valaki,hogy hogyan kell a számítógépet a játékban meg hackelni?sajna mindig idő előtt ki dob a hackaelésből.Tud valaki segíteni benne?Thanks! -
#623 Zuhanyoz le... -
#622 Hello! Mit csináljak, hogy csinálni tudjak valamit?!? :-)
Thailand safehouse-ban vagyok megérkeztem beszéltem Mina-val, s most rohangászok a poloskafészekben de semmit nem lehet csinálni.... Valami ötlet? Köszi! -
#621 Uccsó szintlépés ELŐTT. Utána már nem lehet behívni a menüt, mer eksön vanik.
-
#620 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na megcsináltam másképpen. Így Scarlet életben maradt, Mina is és term. Westridge (előzőleg is így volt), viszont Scarlet agyonlőtte Leland-et, ami végül is nem nagy veszteség... :DDD
-
#619 Én is a 75k-t választottam. :D -
ratgab #618 Több rejlik ebben a játékban egy picit, nem sokkal több, de azért van egy 2 ilyen dolog. Minden választásnál van minimum 2 irány, ezek a következő választásnál kiütközhetnek, utána mégegyszer szétválhatnak. Ezért is élveztem ezt a játékot.
Pl.: Nemtudom tudtátok-e:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Brayko-t kinyírod a házában megkapod az arany smg-jét, ami 40000-et ér, ha megkímélitek kaphattok 75000-et tőle + amennyiben a végén ki akarod végezni Surkovot Brayko megjelenik és ha megengeded neki ő öli meg a kedvenc késével, amit végig is nézhetsz (persze nagyon sok részletet nem mutatnak ccsak hogy elkezdi szúrkálni) -
#617 Azé ez vicces. Gondoltam, mindenkinek elég azt mondani, amit neki MONDANI KELL. :D -
ratgab #616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Shaeed-nál nem válaszolod azt a végjáték előtt, hogyelárulnád a hazádat, akkor Westbridge-el nem balhézol össze a végén -
#615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah és Parker-t visszatérítettem a "jó" oldalra (na az nem volt 1xű, hiszen ő az egész főgonoszság kiagyalója), erre büszke vagyok, de kellett is hozzá sok infó. Westridge-nél ez már nem ment, talán nem is lehet, nem tom.
-
#614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én tulajdonképpen minden fontosabb szereplőt életben hagytam, sokukkal puszipacsi viszonyban végeztem. Sajnos hagytam a végén hogy Scarlet-et lelője Mina (nem voltam elég gyors, így öntevékeny volt), de előtte azért Scarlet is megvolt (megvan a mentés előtte nemsokkal, majd életben hagyom őt is). Sie (a cirkálórakéta mellű amazon) nálam sokat volt velem, jó párszor volt a handlerem és a végén együtt küzdöttünk váll-váll mellett a végjátékban (plusz előtte kis szexeksön befigyelt, míg le voltam kötözve). Madisonr direkt nem röppentem rá, miel profi akairm és megígérte hogy megvédem. Igaz Madison kiakadt, hogy őt mentettem meg a rengeteg ártatlan ember helyett a múzeumban, de leszarom a véleményét én állom a szavam. Mina végig maximálisan odavolt a karimért, de uccsó küldetésekben Taiwan-on vérig megutált (-10!!! :D). A végjátékban azt akarta, hagyjam ott meghalni, mert annyira utál minket, hogy inkább meghal, mintsemhogy mi segítsünk, mivel szörnyet nevelt belőlünk :DDD.
Amúgy Albatross + Sis (G22), Heck (az idióta ügynök), Ali Shaheed, Sie (VCI), mind-mind haverok voltak és segítettek is ahol tudtak. Én kerestem is végig a szövetségeseket. Az én harci stílusomhoz SIE illet, így főleg őt részesítettem előnyben és megérte. Óriáskeblű valkűrömmel kacarászva, vérmaszatosan és önfeledten gázoltunk a tengernyi kiömlött belsőségben, halált köpködő vasszörnyeinkkel. Óje! :DDD
Még Marburg is a barátom lett a végére, dehát őt azért nem kíméltem túl (igaz elvileg nem is hal meg a végén, szal. még találkozhatunk vele).
Én személy szerint még a gennygóc Leland-et is életben hagytam, hagy lássa összeomlani a birodalmát. Engem már nem érinthet és szívesen látom kínlódni.
-
#613 Tegnap este még jóvolt, ma reggel már nem. Ki érti ezt...