Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez 1 laptop core 2 duo proci 4gb ddr3 es GF m230. A legujabb jatekok is elfutnak rajta szoval nem hiszem hogy ez lenne a baj.
Milyen géped van? Új videókártya driver? Nekem Ati-s gépen a 10.6 beta-val, nvidiáson meg 257.15-tel nincs bajom(a két kártya: HD4850 és GTX260).
megint elkezdett ugralni az eger iranyitas, atneztem es minden at van javitva aminek kell. Kezdem feladni mert igy jatszhatatlan. Varok talan 1 patchet 😞
Ha jól értelmeztem a topik elõzõ hozzászólásait, akkor a magyarítás még csak készülõben van, de gõzerõvel folyik a munka. Az általad említett trükk nem magyar UT3-ra vagy GoW-ra vonatkozott? Mintha azoknál emlékeznék ilyen trükközésre.
Valaki tudna segiteni,nem találtam magyarositást.Valahol azt olvastam hogy az baseengine.ini fájlt átirom hunra attol magyar lesz.Hát nekem nem lett az.Pedig nem elõször csinálok ilyet.
Gamekapocs-on is parázs vita alakult ki a játékról... Írtam is egy kisebb regényt 'Gustorn' néven. Van még ott valaki innen, aki a játékot védi/támadja? 😄
grebber
Double Agent nekem azért nem tetszett annyira mert ahova be kellett épülni azoknak a bázison nagyon nehéz volt.Semmi nem volt adott mit kell csinálni.Ha arról a részrõl nem olvasok végigjátszást azóta is ott görcsölnék.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Most veteránon én is akartam egy "elöbb lövök aztán kérdezek" karit de egy pálya után abbahagytam.
Másodjára is inkább sunnyogok és közelharc arra egyenlöre nem tudok ráunni.
Igy is van annyi minden amit másképp akarok csinálni hogy nem gond,például a német milf maca becserkészése elsöre nem jött össze na majd most...<#hawaii>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ebben a játékban szerintem egyedül a soldierrel nem lehet igazán eredményesen lopakodni 😄 Ha mindenképpen azt szeretnél indítani, akkor szerintem próbáld ki a "mindenkit halomra gyilkolok" stílust.
Na a flame-t most lehetne abbahagyni. Ha nem tudsz értelmesebben hozzászólni, akkor ne szólj hozzá. Igne, képzeld vannak olyan emberek, akik szeretik ha kedvenc sorozatuk ott van a polcon, így például én is megvettem a CnC4-et, pedig elég rossz játéknak tartom, de így teljes a sorozat, így nekem megérte az az X ezer forintot.
IMYke2.0.0.0
Röhögj csak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Jogos, bár soldierel inkább rambozni kénne mint sunnyogni szerintem.

sherlock1
"gyûjtõ vagyok"

lol

http://youtu.be/4v8qae11_-M

sherlock1
Nemsokára indítok soldiert, azért kérdezem, nemigazán akarok pisztolyra pontot rakni.

IMYke2.0.0.0
Figyeltél (olvastál), vagy csak flame-lni akarsz?

"A Splinter Cell gyûjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke."
Tehát, magyarul: gyûjtõ vagyok, aki földközeli árakon vásárol.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyetértek. Ha lopakodsz, akkor csak közel tudsz kerülni annyira az ellenhez, hogy tudj adni egy critical shot-ot fejre.
wedge31
Lopakodáshoz hangtompitos pisztoly tranquilizer löszerel a legjobb szvsz.

Csak arra tényleg figyelj, hogy ne reload last checkpointtal tölts vissza. Ha így teszel, elég sok bosszúságot okozhatsz magadnak.
sherlock1
"amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke."

mi a francnak veszed meg, ha nem is tetszik? lol

A Double Agent 2006-ban jött ki, így szerintem az "évek óta" helytálló.
vegre jo lett koszi, na akkor lassuk most a jatekot
IMYke2.0.0.0
Természetesen, nem a Conviction-re gondoltam - sajnos, az nekem is csalódást okozott, és áldom az eszem, hogy WRZ-ben demóztam le.
A Splinter Cell gyûjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke.

Látom van egy sorstársam, annyi különbséggel, hogy én nem adtam el. Szépen mutat a polcon😊
sherlock1
Assault rifle subsonic tölténye mennyire jó lopakodáshoz?

wedge31
Ha convictionra gondolsz az minden csak nem lopakodos, tudom mert voltam olyan hülye és megvettem mivel az elözö részek nagy kedvenceim.

Azota már eladtam, buktam rajta 4 rugot.

üdv mindeki
kb mikorra várható a fordítás?
Természetesen a PC-s játékokról beszélek. Még a SC-ben is jobban rá vagy kényszerítve a tûzharcra, mint itt. Bár nekem a Deus Ex máig az egyik kedvenc játékom, és ez azért erõsen emlékeztet rá. A grafika ppéldául annál se érdekelt, hogy milyen, ennél se érdekel.
IMYke2.0.0.0
Splinter Cell...?

sherlock1
gamekapocs egy vicc, legszarabb online magazin amivel valaha találkoztam.

wedge31
Ha a pc-és kiadásokat nézük toronymagasan.

IMYke2.0.0.0
"<...>évek óta az egyik legjobb lopakodós játék" --- biztos vagy benne?

Most nem olvasom végig, de: A lopakodást kedvelõk hoppon maradnak!? Már nem azért, de évek óta az egyik legjobb lopakodós játék. Persze ha a teszteló Assualt Rifle-lel meg dupla SMG-vel végighentelte Saudi-t, akkor valószínûleg nem fogja észrevenni a lehetõségeket.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Nálam betölti... Ezzel csak annyi a baj, hogy halálkor, ha reload last checkpointra mentek, nem tölt be minden ellenséget. Ha rászoktok arra, hogy load checkpointtal töltsetek, akkor ezzel is nagyon sokat lehet nyerni.
UseBackgroundLevelStreaming=false

Szerintem azt ne írjátok át mert nálam innentõl nem töltött be semmilyen mentést sem. A többit nálam elég volt átíni ahoz hogy ne legyen szakaszos az irányítás.
Ha tört a játék, akkor szedd le a crackfixet, ha nem, akkor már a korábban leírt dolgok mellett az APEngine.ini-ben az alábbi sorokat is állítsd be:
UseBackgroundLevelStreaming=false
OnlyStreamInTextures=true
OneFrameThreadLag=False
nekem nem sikerult az egeret beallitani a leirasok alapjan sem, ugyanolyan rossz. Nalam ez a game ezert megy uninstallra mert igy jatszhatatlan. Szamomra hihetetlen hogy ennyire igenytelen legyen egy kiado hogy 1 ilyen hibat benne hagynak ami nyilvanvalo rogton az elso percben. Komolyan az ilyen meg is erdemli ha nem kap tobb munkat, es meg a fallout vegast is ezekre biztak.
Braykot hogy lehet elkapni mikkor a kezdésnél életcsíkján alig van valami?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak a nem szó szoros értelmében bossok is, akiknél választhatsz, hogy megölöd-e õket:
Scarlet
Westrdige
Leland(hozzá ugye be is lehet állni)
A római sniperes missziónál, akit le kéne lõnöd(nem tudom pontosan a nevét), bár szerintem Marburg ígyis-úgyis kinyírja
Mina
Shep
Inkább nem olvasom el, mert szerintem második nekifutásra nyomok egy Jack Bauer-est és ledarálok mindenkit aki ellenkezik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pisztolyt kell fejleszteni 6 vagy 7 pontnál van a második szintje a chain shot -nak akkor már 3-at tudsz majd lõni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
A chain shot-ok száma mitõl nõ? Én is fõleg pisztolyt fejlesztettem és csak 2 chain shotot tudok elereszteni. Mondjuk én is Szaud-Arábia után egybõl Moszkvába mentem.

Hát akkor túl sok infód nem lesz a dolgokról, de annyira nem,a lényeget tudod majd, de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nasri megölése sztem sok dologgal nem jár együtt, egy kicsivel több pénzt kapsz érte, mintha megzsarolnád.

Ha Shaeedot lelövöd a Saudi küldik végén, akkor a játék uccsó küldijénél nem választhatod azt az opciót szerintem, hogy elpusztítod az Alpha Protocol-t, Halbech-hez nem kell a jóváhagyása.

Brayko megölése szerintem nem oszt nem szoroz, megölöd tán kapsz valamit jutalmat Surkovtól talán nem, de mindenképp lesz egy 40000-es smg-d amit eladhatsz, azonban, ha elengeded kapsz 75000-et, megfontolandó.

Surkov megölés: hát konkrétan lövésem sincs, ha csak le akarod csukni, akkor kapsz egy kis plussz infót.

Marburg: Ha sikerül meg is ölheted, ehhez jócskán negatív reputáció kell, amikor leültek a kávézóba dumálni, akkor kell nagyon kiakasztani suave beszólásokkal, ezután a múzeumban az elsõ összecsapás után ismét egy suave opció és végleg kinyírható ellenkezõ esetben elmenekül. Infót nem ad, engem mocskosmód iritál a pofája, de elsõre nemtudtam kinyírni, egyébként dob egy arany pisztolyt, ami szintén 40000 pezó a bótba.

Oman Deng: Ha meghagyod segít még a végjátékban is, ha megölöd nemtom mi a hatása, de végjátékra nagyjából semmi.

Hong Shi: Én barátságot kötöttem vele az infóért, de inkább ki kellett volna gyírni a mocskot. Hatást nem ismerem.

Nagyjából ennyi fõellen van, akit likvidálni lehet.

Nekem Taipei-ben Heck nagyon szimpatikus volt, jól össze is cimbiztem vele, õ sokat tud végjátékban segíteni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Egyébként ha mindenkit lelövök akit lehet akkor sokkal durvábban alakulnak a dolgok?

Shep
Kár, hogy ilyen nagy a különbség a játékmenet és a párbeszédes részek között, SC-hez hasonló igényes játékmenettel és grafikával ez lehetett volna az év játéka és még akár az elmúlt pár évé is.

Át, köszönöm.
Amit kértél küldtem, szólj, hogy átment-e és sikerült-e!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ugye, hogy megyen az... XD

Shep
Na újrakezdtem a pályát és elsõre sikerült. Egyébként tök mindegy hány gránátot dobsz neki a színpadra ugyanaddig megy le az élete, jól ki van ez találva.
Azt már látom ,hogy második nekifutásra ézin fogom játszani és mindenkit legyilkolok 😊

Ez akkor olyan ez a Moszkva, mint Dragon Age-ben a törpéknél kezdeni Lothering után XD