Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Másodjára is inkább sunnyogok és közelharc arra egyenlöre nem tudok ráunni.
Igy is van annyi minden amit másképp akarok csinálni hogy nem gond,például a német milf maca becserkészése elsöre nem jött össze na majd most...<#hawaii>#hawaii>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
"A Splinter Cell gyûjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke."
Tehát, magyarul: gyûjtõ vagyok, aki földközeli árakon vásárol.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mi a francnak veszed meg, ha nem is tetszik? lol
A Splinter Cell gyûjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke.
Azota már eladtam, buktam rajta 4 rugot.
kb mikorra várható a fordítás?
Next PC upgrade: 2022
Szerintem azt ne írjátok át mert nálam innentõl nem töltött be semmilyen mentést sem. A többit nálam elég volt átíni ahoz hogy ne legyen szakaszos az irányítás.
UseBackgroundLevelStreaming=false
OnlyStreamInTextures=true
OneFrameThreadLag=False
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scarlet
Westrdige
Leland(hozzá ugye be is lehet állni)
A római sniperes missziónál, akit le kéne lõnöd(nem tudom pontosan a nevét), bár szerintem Marburg ígyis-úgyis kinyírja
Mina
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Shaeedot lelövöd a Saudi küldik végén, akkor a játék uccsó küldijénél nem választhatod azt az opciót szerintem, hogy elpusztítod az Alpha Protocol-t, Halbech-hez nem kell a jóváhagyása.
Brayko megölése szerintem nem oszt nem szoroz, megölöd tán kapsz valamit jutalmat Surkovtól talán nem, de mindenképp lesz egy 40000-es smg-d amit eladhatsz, azonban, ha elengeded kapsz 75000-et, megfontolandó.
Surkov megölés: hát konkrétan lövésem sincs, ha csak le akarod csukni, akkor kapsz egy kis plussz infót.
Marburg: Ha sikerül meg is ölheted, ehhez jócskán negatív reputáció kell, amikor leültek a kávézóba dumálni, akkor kell nagyon kiakasztani suave beszólásokkal, ezután a múzeumban az elsõ összecsapás után ismét egy suave opció és végleg kinyírható ellenkezõ esetben elmenekül. Infót nem ad, engem mocskosmód iritál a pofája, de elsõre nemtudtam kinyírni, egyébként dob egy arany pisztolyt, ami szintén 40000 pezó a bótba.
Oman Deng: Ha meghagyod segít még a végjátékban is, ha megölöd nemtom mi a hatása, de végjátékra nagyjából semmi.
Hong Shi: Én barátságot kötöttem vele az infóért, de inkább ki kellett volna gyírni a mocskot. Hatást nem ismerem.
Nagyjából ennyi fõellen van, akit likvidálni lehet.
Nekem Taipei-ben Heck nagyon szimpatikus volt, jól össze is cimbiztem vele, õ sokat tud végjátékban segíteni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt már látom ,hogy második nekifutásra ézin fogom játszani és mindenkit legyilkolok 😊