• ratgab
    Hát akkor túl sok infód nem lesz a dolgokról, de annyira nem,a lényeget tudod majd, de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nasri megölése sztem sok dologgal nem jár együtt, egy kicsivel több pénzt kapsz érte, mintha megzsarolnád.

Ha Shaeedot lelövöd a Saudi küldik végén, akkor a játék uccsó küldijénél nem választhatod azt az opciót szerintem, hogy elpusztítod az Alpha Protocol-t, Halbech-hez nem kell a jóváhagyása.

Brayko megölése szerintem nem oszt nem szoroz, megölöd tán kapsz valamit jutalmat Surkovtól talán nem, de mindenképp lesz egy 40000-es smg-d amit eladhatsz, azonban, ha elengeded kapsz 75000-et, megfontolandó.

Surkov megölés: hát konkrétan lövésem sincs, ha csak le akarod csukni, akkor kapsz egy kis plussz infót.

Marburg: Ha sikerül meg is ölheted, ehhez jócskán negatív reputáció kell, amikor leültek a kávézóba dumálni, akkor kell nagyon kiakasztani suave beszólásokkal, ezután a múzeumban az első összecsapás után ismét egy suave opció és végleg kinyírható ellenkező esetben elmenekül. Infót nem ad, engem mocskosmód iritál a pofája, de elsőre nemtudtam kinyírni, egyébként dob egy arany pisztolyt, ami szintén 40000 pezó a bótba.

Oman Deng: Ha meghagyod segít még a végjátékban is, ha megölöd nemtom mi a hatása, de végjátékra nagyjából semmi.

Hong Shi: Én barátságot kötöttem vele az infóért, de inkább ki kellett volna gyírni a mocskot. Hatást nem ismerem.

Nagyjából ennyi főellen van, akit likvidálni lehet.

Nekem Taipei-ben Heck nagyon szimpatikus volt, jól össze is cimbiztem vele, ő sokat tud végjátékban segíteni.