892
  • exec79
    vegre jo lett koszi, na akkor lassuk most a jatekot
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, nem a Conviction-re gondoltam - sajnos, az nekem is csalódást okozott, és áldom az eszem, hogy WRZ-ben demóztam le.
    A Splinter Cell gyűjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke.
  • gyonax
    Látom van egy sorstársam, annyi különbséggel, hogy én nem adtam el. Szépen mutat a polcon:)
  • sherlock1
    Assault rifle subsonic tölténye mennyire jó lopakodáshoz?
  • wedge31
    Ha convictionra gondolsz az minden csak nem lopakodos, tudom mert voltam olyan hülye és megvettem mivel az elözö részek nagy kedvenceim.

Azota már eladtam, buktam rajta 4 rugot.
  • ricsa008
    üdv mindeki
    kb mikorra várható a fordítás?
  • gyonax
    Természetesen a PC-s játékokról beszélek. Még a SC-ben is jobban rá vagy kényszerítve a tűzharcra, mint itt. Bár nekem a Deus Ex máig az egyik kedvenc játékom, és ez azért erősen emlékeztet rá. A grafika ppéldául annál se érdekelt, hogy milyen, ennél se érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    Splinter Cell...?
  • sherlock1
    gamekapocs egy vicc, legszarabb online magazin amivel valaha találkoztam.
  • wedge31
    Ha a pc-és kiadásokat nézük toronymagasan.
  • IMYke2.0.0.0
    "[...]évek óta az egyik legjobb lopakodós játék" --- biztos vagy benne?
  • gyonax
    Most nem olvasom végig, de: A lopakodást kedvelők hoppon maradnak!? Már nem azért, de évek óta az egyik legjobb lopakodós játék. Persze ha a teszteló Assualt Rifle-lel meg dupla SMG-vel végighentelte Saudi-t, akkor valószínűleg nem fogja észrevenni a lehetőségeket.
  • grebber
    Gamekapocs teszt 69%
  • gyonax
    Nálam betölti... Ezzel csak annyi a baj, hogy halálkor, ha reload last checkpointra mentek, nem tölt be minden ellenséget. Ha rászoktok arra, hogy load checkpointtal töltsetek, akkor ezzel is nagyon sokat lehet nyerni.
  • torma1
    UseBackgroundLevelStreaming=false

Szerintem azt ne írjátok át mert nálam innentől nem töltött be semmilyen mentést sem. A többit nálam elég volt átíni ahoz hogy ne legyen szakaszos az irányítás.
  • gyonax
    Ha tört a játék, akkor szedd le a crackfixet, ha nem, akkor már a korábban leírt dolgok mellett az APEngine.ini-ben az alábbi sorokat is állítsd be:
    UseBackgroundLevelStreaming=false
    OnlyStreamInTextures=true
    OneFrameThreadLag=False
  • exec79
    nekem nem sikerult az egeret beallitani a leirasok alapjan sem, ugyanolyan rossz. Nalam ez a game ezert megy uninstallra mert igy jatszhatatlan. Szamomra hihetetlen hogy ennyire igenytelen legyen egy kiado hogy 1 ilyen hibat benne hagynak ami nyilvanvalo rogton az elso percben. Komolyan az ilyen meg is erdemli ha nem kap tobb munkat, es meg a fallout vegast is ezekre biztak.
  • badoer
    Braykot hogy lehet elkapni mikkor a kezdésnél életcsíkján alig van valami?
  • gyonax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vannak a nem szó szoros értelmében bossok is, akiknél választhatsz, hogy megölöd-e őket:
    Scarlet
    Westrdige
    Leland(hozzá ugye be is lehet állni)
    A római sniperes missziónál, akit le kéne lőnöd(nem tudom pontosan a nevét), bár szerintem Marburg ígyis-úgyis kinyírja
    Mina
  • Shep
    Inkább nem olvasom el, mert szerintem második nekifutásra nyomok egy Jack Bauer-est és ledarálok mindenkit aki ellenkezik :)
  • Shep
    Pisztolyt kell fejleszteni 6 vagy 7 pontnál van a második szintje a chain shot -nak akkor már 3-at tudsz majd lőni.
  • zorrobomber
    A chain shot-ok száma mitől nő? Én is főleg pisztolyt fejlesztettem és csak 2 chain shotot tudok elereszteni. Mondjuk én is Szaud-Arábia után egyből Moszkvába mentem.
  • ratgab
    Hát akkor túl sok infód nem lesz a dolgokról, de annyira nem,a lényeget tudod majd, de

Nasri megölése sztem sok dologgal nem jár együtt, egy kicsivel több pénzt kapsz érte, mintha megzsarolnád.

Ha Shaeedot lelövöd a Saudi küldik végén, akkor a játék uccsó küldijénél nem választhatod azt az opciót szerintem, hogy elpusztítod az Alpha Protocol-t, Halbech-hez nem kell a jóváhagyása.

Brayko megölése szerintem nem oszt nem szoroz, megölöd tán kapsz valamit jutalmat Surkovtól talán nem, de mindenképp lesz egy 40000-es smg-d amit eladhatsz, azonban, ha elengeded kapsz 75000-et, megfontolandó.

Surkov megölés: hát konkrétan lövésem sincs, ha csak le akarod csukni, akkor kapsz egy kis plussz infót.

Marburg: Ha sikerül meg is ölheted, ehhez jócskán negatív reputáció kell, amikor leültek a kávézóba dumálni, akkor kell nagyon kiakasztani suave beszólásokkal, ezután a múzeumban az első összecsapás után ismét egy suave opció és végleg kinyírható ellenkező esetben elmenekül. Infót nem ad, engem mocskosmód iritál a pofája, de elsőre nemtudtam kinyírni, egyébként dob egy arany pisztolyt, ami szintén 40000 pezó a bótba.

Oman Deng: Ha meghagyod segít még a végjátékban is, ha megölöd nemtom mi a hatása, de végjátékra nagyjából semmi.

Hong Shi: Én barátságot kötöttem vele az infóért, de inkább ki kellett volna gyírni a mocskot. Hatást nem ismerem.

Nagyjából ennyi főellen van, akit likvidálni lehet.

Nekem Taipei-ben Heck nagyon szimpatikus volt, jól össze is cimbiztem vele, ő sokat tud végjátékban segíteni.
  • Shep
    Egyébként ha mindenkit lelövök akit lehet akkor sokkal durvábban alakulnak a dolgok?
  • Shep
    Kár, hogy ilyen nagy a különbség a játékmenet és a párbeszédes részek között, SC-hez hasonló igényes játékmenettel és grafikával ez lehetett volna az év játéka és még akár az elmúlt pár évé is.
  • gyonax
    Át, köszönöm.
  • ratgab
    Amit kértél küldtem, szólj, hogy átment-e és sikerült-e!
  • ratgab
    Na ugye, hogy megyen az... XD
  • Shep
    Na újrakezdtem a pályát és elsőre sikerült. Egyébként tök mindegy hány gránátot dobsz neki a színpadra ugyanaddig megy le az élete, jól ki van ez találva.
    Azt már látom ,hogy második nekifutásra ézin fogom játszani és mindenkit legyilkolok :)
  • ratgab
    Ez akkor olyan ez a Moszkva, mint Dragon Age-ben a törpéknél kezdeni Lothering után XD
  • ratgab
    Akkor ott van a Bodri elásva...!
  • Shep
    Hát ok, csak nekem nincs 2-3 inferno gránátom 1 van csak :( úgyhogy véget is ért a dolog nálam. Ja amúgy megpróbáltam trainerrel, hát szart nem ért, mert úgy akad tőle a játék ,hogy megmozdulni nem tudok. Ja egyébként én 8. szintű vagyok. Lehet nem ide kellett volna jönni először Arábia után?
  • gyonax
    Chaint nem szoktam én se pazarolni, bár én shadow operetiven kívül nem sok skillt használtam...
  • ratgab
    Spoilert próbáltam, nem sok minden változik, ugyanúgy végig kell küzdeni az uccsó pályát, csak egy két dolgot másképp kell csinálni.

Haverjaira ne pazaroljátok a chain-t, azt hagyjátok Brayko-nak ez a titka a gyors kinyírásának.

De majd a hétvégén megpróbálok veteranon egy shotgun, smg kombinációval elé állni, majd közlöm mire jutottam.
  • ratgab
    Leírom pontosan én hogy csináltam: Elkezdődik a harc: 2-3 inferno gránát a színpadra, ezután egy flashbang, ha bekábul ha nem, amikor tiszta a cél, akkor chainshot, mind a fejre (5 lövés), igaz, hogy eddigre már a samael seraphim pisztoly volt nálam), ekkor lement az élete a felére. (ezután nem használok semmi speckó támadást hagy töltődjön a chain)

Ezután bekokszozik, leugrik, elkezdek szaladni középen a kis dobogó körül, ami mögött eddig elbújtam, ő mögöttem, amikor vele szembe érek adok neki az assault rifle-lel pár golyót, majd ha elfárad, kap még közelről az assaultból.

Ezután elvakít, majd miután látok, rögtön szaladok fel a színpadra nem törődve a gorilláival, eddigre már nem sok van a chain betöltődéséig 3/4-en van. Kicsit aprítom a gorillákat, pár másodperc eltelik chain betöltődik Brayko még az emeleten. Ekkor chain elő 5 lövés a fejre. CSávó fekszik, ennyi kész!

Tegnap próbálgattam, hogy nem-e lehet vele növelni a reputációt, egymás után 5 vagy 6-szor öltem meg így.

Ekkor voltam kb. 13-as, vagy 14-es szintű, pisztoly skillen kívül sok mindent nem fejlesztettem, mindez recruiton, majd spy-ként, normál nehézségen. Szaudarábia után, Moszkva, majd utánna Róma végigcsinálva, egy kis Taipei, majd Moszkva végig.
  • gyonax
    Szerintem a kis rocker a legnehezebb boss a játékban, én is vele szoktam szenvedni... Néhány tüzes gránáttal szerelkezz fel, az leszedi a hpját amég a dobogón van, amikor pedig rohan feléd a késsel, akkor a sprint, lövés taktika elég jó szerintem. A haverjait én fedezékből critical shottal shottal szoktam leszedni, amég ő sniperrel szórakozik a galérián.

Egyéb 1:
    Van aki a végén a Halbech-hez csatlakozott?

Egyéb 2:
    A recrutios mentést még mindig megköszönném:)
  • Shep
    Hát engem ledarál, mert az elején legránátozom, meg chainshot, de utána mindig jönnek a kis szarjai ő meg ugye lekésel és nekem hamar elfogy a lendület és utolér aminek meg tudjuk mi a vége, mert levédeni marhára nem tudom a támadásait. Most is pl úgy haltam meg, hogy ő késelt jött a haverja is és mire ő bekábult addigra a másik lealázott. Ilyen idiótaságot egy ilyen játékba, hát nem hiszem el. Max Payne-ben még elment a Ragnarock -ban a kokszos tápos hívom a haverokat boss fight, de az mégiscsak más játék, meg ez azért itt már durva másolás is.
  • ratgab
    Ha nem dobja el az azért van, mert nem mész közvetlen a sarok szélére, ez tényleg hülyeség így, de így van, meg, ha célzásból nem mutatja a gránát ívét, akkor vigyázz, mert be fog akadni a bútorzatba és csak magadat robbantod fel.
  • ratgab
    Mire szakosodott a karaktered? Ha pisztoly, akkor chainshot fejre, így hamar elhull.

Ha assault rifle, akkor lőd. Amikor először beszipuzik és leugrik a középső dobogó körül szaladj, amikor úgy lehagyod, hogy egymással szemben vagytok lődd. (fókusz fire szerintem semmire nem jó)

Shotgunnal egyértelmű közelről aprítod.

Smg: hát akkor keményen beszippantottad a harci f-t, de úgyis megcsinálható.

Figyelni kell, amikor kimegy belőle a koksz akkor tudsz adni az arcának mindennel, tán akkor a robbanógránát a legjobb, mert az jól leviszi az életét.

Ha lekéselni nem tud, ha lő a dupla uzi-jával és falhoz lapulsz, akkor nem is tud megsebezni. Egyébként még tudom ajánlani az inferno gránátot mindenki ellen, meg a flashbangat, az meg jól levakítja.

Nemtudom miért nehéz ez a rész. Mindenki ezzel szív pedig szerintem marhakönnyű. Én elsőre recruittal nyomtam igaz normálon, de semmi gondot nem okozott, mondjuk volt chainshotom, de anélkül is megcsinálható.
  • Shep
    Ja gránát dobás is kabaré, mert van hogy a falhoz lapulva a sarok mögül egyszerűen nem akarja eldobni. Annyira elszomorító az ilyet látni, hogy megvolt egy jó alapötlet, jó történet és csak a felét sikerült jól megvalósítani, a másik fele meg egy huszadrangú City Interactive-os játék sínvonalát hozza.