Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A magyarítást honnan szetted hozzá? Láttam hogy a mappákban van hun mappa is de nem tudom hogy kell átvarázsolni.
Egyébként meg most akkor lebuktam,de:
Agresszív: " Na majd kipróbáljuk! Játszuk le!.... Most!!!
Evasive: "Nem ezek azok a droidok, amiket keresel".
Professional: "Képzésemet illetõen semmi kivetnivaló nem volt. A lehetõ legjobbat kaptuk, de... Nem beszélhetek róla!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Esetleg remote akna? Az csak akkor robban, ha megnyomod a gombot. Ha annyira gebasz a késelés ne hagyd, hogy sérülés nélkül odaérjen. Az tuti, hogy egy bizonyos életerõ csík után összeesik az elsõ késeléskor.
Nekem mint mondtam akkorra 8-9-es volt a pisztoly skill, úgyhogy 5-öt lõtt egy quickshottal. Namármost 5 skuló a fejbe aszé már fáj neki. Elõzõ küldetésekben olyan döntéseket hoztam, hogy hamar töltõdött ez a quickshot lehetõség.
Esetleg próbáltad átváltani a lõszert erõsebbre? Van pisztolynál 3 lehetõség: bénító, sima, és acélfejû lõszer.
Ui.: Valóságban, hogy véded a késelést?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tegnap már betelt a pohár és az egyik fõbb helyszín utolsó pályáján elborult az agyam, hogy átba...nak folyton aztán meg meg akarnak egyezni. Ilyen szempontból az arabok legalább szavatartóak. Mondtam a faszinak, hogy le van tartóztatva (pedig alapból inkább megegyezésre törekszem), erre rám küldi az embereit (elõtte már 2-szer átbas....zott, pedig segítettem neki), lenyomtam õket, üldözöm a mukit, erre még megint felajánlja, hogy egyezzünk meg, hát legszívesebben kinyírtam volna, de az a szerencséje, hogy nem vagyok vérengzõ fajta (Kotor-ban se tudtam soha Sith lenni, pedig olyan jó lenne, dehát ez van nemtudok gonosz lenni.)
Most gondoljátok el, hogy minden fõbb karakternél ott van ez a 3-as döntési lehetõség, mennyi féle variáció létezik ebben a játékban te úr isten. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az sem mindegy milyen sorrendben csinálod a küldetéseket, mert kihatnak egymásra.
És ezek a döntések, amiket a fejlesztõk elénk tettek, hát komolyan ketté állt tõle a fülem.
Karakterem 11 vagy 12-es szintû kém volt: Stealth 4, Pisztolyon volt vagy 8-9 pont, martial arts 3, toughness 2, sabotage 5 (hack miatt +lóvé kellett csak :-D ), assault rifle 2---> kb ilyen pontleosztásom volt akkor.
Amikor még az orosz fent van a pódiumon küldtem neki 2. "tüzes gránátot (igaz 2-es szintû gránát volt már), meg ezután egy villanógránátot, ami meg is fogta, ekkor küldtem bele az assault riflebõl (sima hamilton vagy mi verziójú). Ezután felszippantott kár gramm herót, majd jött a bicskával, ekkor kapott még pár sorozatot az assault rifle-ból, már pár sallert thortontól. Ekkor volt még 80 életerõm, gyorsan egy "életerõcsomag" intravénásan. Orosz felszalad az emeletre, közbe elvakít, ekkor 2 oldalról jön 3 gorillája, ami igencsak meglepi az embert nem tudod hirtelen merre lõj. Én azt csináltam, hogy felszaladtam a pódiumra, mert az tûnt a legbiztonságosabbnak. Leszedtem 2 õrt, majd az orosz megint jött a bicskával, ekkor kapott egy kis quickshotot és vége is volt.
Még hasznos lehet az elsõ fázisban azt a dobogót, mindkét oldalát becsapdázni shockoló csapdával, így ha bekokózva jön, akkor megint csak leshockolódik.
Úgy érzem méltatlanul alábecsüli mindenki a kütyüket (én is egyébként), pedig nagyon hasznosak tudnak lenni.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még a Rambo-mmal is inkább AR-re és Shotgun-ra építettem, nem volt szívem rávenni Thorton-t, hogy belépjen egy John Woo-filmbe.
Egyébként nagyon hangulatos a sztori, szerintem a gépfegyós képességek átgondolatlanok, meg a képességek elérése is hagy kívánni valót maga után de a hangulat nekem pótolja a hiányosságait.
Kivéve ugye a kokszos-késes fasszopót. -.-
Az AI inkább akkor domborít (vagy inkább homorít), amikor például leadsz egy lövést, látod (awareness), hogy elkezd feléd tiplizni, te is elindulsz az õ irányába, és lazán elfut melletted. Na, akkor szar az AI.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Value - azokat a szoftvereket hívják így, amiket már kiadáskor is 2000ért árulnak.
Számomra az AI kielégítõ teljesítményt nyújt. Tényleg valakinek nincs tapasztalata Hard fokozaton mivel nyújt többet az AI?
Why so serious?
- "Grafika elavult, csúnya, elnagyolt"--> szerintem éppen megfelelõ, semmi extra, de nem is csúnya, céljának megfelel, tetszetõs, nem igényel erõmûvet a futtatása.
- "Milyen hülyeség az, hogy nem oda lõ a fõszereplõ, ahova célzok...ez sza..r"--> Mivel ez alapvetõen rpg-nek készült ezért fejlõdni kell ( ahogy rakod a pontokat pl. pisztolyra, támadó fegyverre úgy lesz pontosabb, kapsz új aktiválható képességeket, melyek segítik az akciót). Egyébként meg lentebbi hsz-emben leírtam a célzás, lövés, találat miértjeit és hogyanjait, szóval erre megint nem térnék ki. Ehhez még hozzájönnek lehetõségként a fegyver módosítók, melyek tovább csiszolhatják a lövéseket, játékstílust, illetve természetesen a kezdetektõl nem a legjobb fegyverekkel indulsz, szóval ez a kifogás sem helytálló. Nem jó ehhez hasonlítani.
- "Fedezékrendszer szar" ---> Hát nem áll be automatikusan a falhoz, mint a Mass effect 2 fõszereplõje, szépen meg kell nyomni a szóközt és már be is áll a falhoz, és ugyanúgy lehet vakon kilõni, illetve célozva lõni, mint Mass Effectben, szóval nemtudom ebben mi a szar.
- "Mozgás sza..r" - Kicsit hülyén fut Thorton, illetve pucsítva oson (de mondjuk, ha belegondolsz te, hogy osonnál, illetve hogy csinálják a kommandósok, akkor már értelmet nyer ez a fajta mozgás).
- "AI olyan hülye, mint a fõd" ---> Fülelnek, látnak, ha nem elég jó a ruhán a "zaj elnyelés", akkor meghallanak, megfordulnak lõnek. Ha meglátnak lõnek, illetve riasztják a társaikat. Gránátot rendszeresen dobnak, fedezékbe vonulnak. Pl. parti hajón a bedrogozott maffia tagok rád rohannak és közelrõl shotgunnal aprítanak. Közelharcban védekeznek így nem tudod õket megütni, majd eltolnak és beléd eresztenek egy sorozatot. Ha géppuskás észrevesz keményen ereszti beléd a skulót.Ha meglátnak és elmenekülsz követnek, de ha követõket csöndben elintézed a többi õr visszatérhet az õrjáratozáshoz.
Szerintem nem itt kezdõdik a hülye AI.
Ezek voltak a sokak által emlegetett hibák. De itt azért olyan dolgok vannak, amik síránkozóknak eleget tévén beleraknának, akkor szétba...hatja a játékélményt, ilyen például a tökéletesen emberszerû AI (biztos vagyok benne, hogy sokan tövestûl tépnék ki a hajukat miután 5-szörre szopatná be az AI, csak hogy a hátuk mögül lelövi, vagy fedezékben fejbekapja), vagy ha rögtön halálpontosan lõne egy ujjonc ügynök (elveszne teljesen a fejlesztés lehetõség, illetve értelme) stb. stb.
Mondjuk egy kicsit érdekes, illetve 2 érdekes dolog azért van, amit én is észrevettem: Nincs hagyományos mentés, csak checkpoint, de az utolsó checkpointot el tudod menteni (nemrég jöttem rá) és az gyakorlatilag úgy funkcionál, mint egy rendes mentés, nem íródik felül.
A másik dolog, ha áthaladsz egy checkpointon, akkor a mögötted hagyott katonák, õrök és ellenek eltûnnek, ha visszatöltöd az adott checkpointot. Sokszor fordul elõ az, hogy mögötted bezáródik egy kapu, vagy egy sima ajtó és már nem tudsz rajta kimenni (ez akkor frusztráló, ha az elõzõ területet még nem kutattad át akaratod szerint, tehát a checkpoint megközelítése elõtt adott részen érdemes mindent begyûjteni, mert lehet nem fogsz már tudni visszamenni.
Ez lehet sokaknak zavaró (néha nekem is), de nem olyan nagy hiba.
Viszont amibe mindenki egyetért: kiváló karakterek, szövevényes story, választási lehetõségek tömkelege, melyek kihatnak a játék további részére (fegyverekben, segítõkben, opciókban, lehetõségekben) fenomenálisak. Ezen fentebbiek kombinációja jópár végigjátszásra elég változatosságot biztosít, fõleg ha ehhez hozzávesszük a jópár fejlõdési irányt is ( katona leszel, kütyû szakértõ (csapdázó) vagy lopakodást elõnyben részesítõ kém (esetleg pluszba közelharc szakértõ)
Kritikusok úgy álltak hozzá, mintha tucat tps lenne, így nem úgy értékelték, mint egy fejlõdési rendszerrel kitalált, megálmodott és kivitelezett játékot.
Ezek után döntse el mindenki maga, hogy tetszik vagy nem tetszik a játék.
Legbiztosabb módja, ha kipróbálod, majd leszûröd magadnak a következtetést, de adjál neki idõt, 7-8 órát, és utána dönts. Ez nem az a játék, ami már az elsõ 2 órában minden kártyáját kijátszotta.
"FIX FOR SHUTTERING from OBSIDIAN FORUM:
in APEngine.ini ( C:\Users\<yourname>\Documents\Alpha Protocol\APGame\Config)
change this values to this:
UseBackgroundLevelStreaming=false
OnlyStreamInTextures=true
OneFrameThreadLag=False"
Ez sokaknál bevált, szerintem próbáld ki! Amúgy eredetinél és törtnél is elõfordul, szóval ehhez majd gondolom egy patch lesz a végsõ megoldás.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként nyelvvizsgával, angol nyelvtudásommal (a kettõt azért ne mossuk össze, mert nem teljesen ugyanaz) semmi baj, munkám során is aktívan használtam. Egyszerûen csak mivel kevés idõm van sajnos játékra, csak felületesen átfutottam a leírásokon.
Abban viszont segíthetnél, hogy a recoil és a stability között mi a különbség: Ugye elõbbi gyak. a visszarúgást ( tán lövéskor nem ugrik úgy szét a célkereszt?) jelenti, a másik meg a stabilitást? És akkor a kettõ közt mi a különbség?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?