• ratgab
    Mint az utánad hozzászóló gyonax írta Sis legyőzéséről a drogos orosz sem szereti a pisztoly criticalt és a gránátokat. Én 2-szer halltam meg (első alkalommal nem tudtam mire számítsak, másodszor meg bekerítettek az őrök), 3-szor simán kinyírtam.

Karakterem 11 vagy 12-es szintű kém volt: Stealth 4, Pisztolyon volt vagy 8-9 pont, martial arts 3, toughness 2, sabotage 5 (hack miatt +lóvé kellett csak :-D ), assault rifle 2---> kb ilyen pontleosztásom volt akkor.

Amikor még az orosz fent van a pódiumon küldtem neki 2. "tüzes gránátot (igaz 2-es szintű gránát volt már), meg ezután egy villanógránátot, ami meg is fogta, ekkor küldtem bele az assault rifleből (sima hamilton vagy mi verziójú). Ezután felszippantott kár gramm herót, majd jött a bicskával, ekkor kapott még pár sorozatot az assault rifle-ból, már pár sallert thortontól. Ekkor volt még 80 életerőm, gyorsan egy "életerőcsomag" intravénásan. Orosz felszalad az emeletre, közbe elvakít, ekkor 2 oldalról jön 3 gorillája, ami igencsak meglepi az embert nem tudod hirtelen merre lőj. Én azt csináltam, hogy felszaladtam a pódiumra, mert az tűnt a legbiztonságosabbnak. Leszedtem 2 őrt, majd az orosz megint jött a bicskával, ekkor kapott egy kis quickshotot és vége is volt.

Még hasznos lehet az első fázisban azt a dobogót, mindkét oldalát becsapdázni shockoló csapdával, így ha bekokózva jön, akkor megint csak leshockolódik.

Úgy érzem méltatlanul alábecsüli mindenki a kütyüket (én is egyébként), pedig nagyon hasznosak tudnak lenni.