892
-
#492 Azért az oltást sem kell háromszor megismételni :) -
strebacom #491 Olvass már....no már megy a munka, azt jelenti hogy valaki belekezdett a honosításba(nagy köszönet érte), nem azt hogy már tölthetö a magyarítás...
-
#490 Nah reméltem, hogy valami épkézláb csapat is belekezd a fordításba, mert én magamnak csak menü, meg ilyen apróságokat akartam átírni:) egy-két szót nem értek pedig az angol a játékokból-filmekből ragadt rám. -
#489 A mappák közt nincs hun mappa. Amit te láttál az a motorhoz tartozik, nem a játékhoz. -
#488 ha olvasol is nem csak nézel akkor látod hogy még csak elkezdték a fordítást. :) amúgy strebacom, merre lehet jelentkezni esetleges segédkezéshez? -
torma1 #487 Szia!
A magyarítást honnan szetted hozzá? Láttam hogy a mappákban van hun mappa is de nem tudom hogy kell átvarázsolni. -
#486 lol, de annyira nem szoktam rohangászni, az idő 80-90%-ban guggolva lopakodok, hogy elfelejtettem hogy shift-el lehet futni. amúgy normal szinten nyomom, fegyverek közül pisztolyra tettem jó pár pontot, egyébként pedig stealth-re. Azért azt már látom hogy lehetett volna jobban fejleszteni a karit. Ritkán szoktam újrajátszani egy játékot de ebből újratolás lesz egy recruit-al -
ratgab #485 Hát akkor Thorton baromira nem figyelt az alapképzésen.
Egyébként meg most akkor lebuktam,de:
Agresszív: " Na majd kipróbáljuk! Játszuk le!.... Most!!!
Evasive: "Nem ezek azok a droidok, amiket keresel".
Professional: "Képzésemet illetően semmi kivetnivaló nem volt. A lehető legjobbat kaptuk, de... Nem beszélhetek róla!" -
#484 Te nem is igazi kém-e vagyol, ez az alapképzés része -
ratgab #483 Asszem a legtöbben késsel a hasunkban dőlnénk el haldokolva, ha egy ilyet képzés nélkül megpróbálnánk... -
strebacom #482 No már megy a munka...Nagy köszönet a fordítóknak....
-
#481 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=n7mWBtaQ6xo&feature=related]"Valóságban hogy véded a késelést?"[/URL] -
ratgab #480 Akkor üssed! Én a késelést úgy hárítottam, hogy ütöttem! Vagy rohansz előle és szerintem akkor is kimegy magától a koksz belőle, amíg piheg a földön feltöltöd a fejét ólommal. :-D Egyébként milyen szinten (easy, normal, hard?) tolod, milyen kaszt, milyen pontelosztás, fegyverzettel?
Esetleg remote akna? Az csak akkor robban, ha megnyomod a gombot. Ha annyira gebasz a késelés ne hagyd, hogy sérülés nélkül odaérjen. Az tuti, hogy egy bizonyos életerő csík után összeesik az első késeléskor.
Nekem mint mondtam akkorra 8-9-es volt a pisztoly skill, úgyhogy 5-öt lőtt egy quickshottal. Namármost 5 skuló a fejbe aszé már fáj neki. Előző küldetésekben olyan döntéseket hoztam, hogy hamar töltődött ez a quickshot lehetőség.
Esetleg próbáltad átváltani a lőszert erősebbre? Van pisztolynál 3 lehetőség: bénító, sima, és acélfejű lőszer.
Ui.: Valóságban, hogy véded a késelést? -
#479 Amikor késel, akkor el kell futni, aztán egyszer csak elfárad és megáll. Akkor be lehet küldeni egy sorozatot. -
#478 Az ok hogy kapja a sorozatokat, de a késelést nem lehet kivédeni? Mire a második késeléses rohamáig jutok nekem általában 50-60 hp-m van, neki épp a feléig lemegy, de aztán harmadik késeléses mészárra általában meg is fekszek. Milyen már hogy nem lehet kivédeni ezt a szar késelést, lősz a fejébe az meg szalad tovább???? dobok én gránátot pisztoly criticalt mindent, szart sem ér -
ratgab #477 Tegnap sokat haladtam a játékkal: Már csak egy főbb helyszín. Ebben a játékban annyi féle variáció létezik, mindegyik főbb karakterrel megegyezhetsz, megölheted vagy lecsukathatod.
Tegnap már betelt a pohár és az egyik főbb helyszín utolsó pályáján elborult az agyam, hogy átba...nak folyton aztán meg meg akarnak egyezni. Ilyen szempontból az arabok legalább szavatartóak. Mondtam a faszinak, hogy le van tartóztatva (pedig alapból inkább megegyezésre törekszem), erre rám küldi az embereit (előtte már 2-szer átbas....zott, pedig segítettem neki), lenyomtam őket, üldözöm a mukit, erre még megint felajánlja, hogy egyezzünk meg, hát legszívesebben kinyírtam volna, de az a szerencséje, hogy nem vagyok vérengző fajta (Kotor-ban se tudtam soha Sith lenni, pedig olyan jó lenne, dehát ez van nemtudok gonosz lenni.)
Most gondoljátok el, hogy minden főbb karakternél ott van ez a 3-as döntési lehetőség, mennyi féle variáció létezik ebben a játékban te úr isten. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az sem mindegy milyen sorrendben csinálod a küldetéseket, mert kihatnak egymásra.
És ezek a döntések, amiket a fejlesztők elénk tettek, hát komolyan ketté állt tőle a fülem. -
ratgab #476 Mint az utánad hozzászóló gyonax írta Sis legyőzéséről a drogos orosz sem szereti a pisztoly criticalt és a gránátokat. Én 2-szer halltam meg (első alkalommal nem tudtam mire számítsak, másodszor meg bekerítettek az őrök), 3-szor simán kinyírtam.
Karakterem 11 vagy 12-es szintű kém volt: Stealth 4, Pisztolyon volt vagy 8-9 pont, martial arts 3, toughness 2, sabotage 5 (hack miatt +lóvé kellett csak :-D ), assault rifle 2---> kb ilyen pontleosztásom volt akkor.
Amikor még az orosz fent van a pódiumon küldtem neki 2. "tüzes gránátot (igaz 2-es szintű gránát volt már), meg ezután egy villanógránátot, ami meg is fogta, ekkor küldtem bele az assault rifleből (sima hamilton vagy mi verziójú). Ezután felszippantott kár gramm herót, majd jött a bicskával, ekkor kapott még pár sorozatot az assault rifle-ból, már pár sallert thortontól. Ekkor volt még 80 életerőm, gyorsan egy "életerőcsomag" intravénásan. Orosz felszalad az emeletre, közbe elvakít, ekkor 2 oldalról jön 3 gorillája, ami igencsak meglepi az embert nem tudod hirtelen merre lőj. Én azt csináltam, hogy felszaladtam a pódiumra, mert az tűnt a legbiztonságosabbnak. Leszedtem 2 őrt, majd az orosz megint jött a bicskával, ekkor kapott egy kis quickshotot és vége is volt.
Még hasznos lehet az első fázisban azt a dobogót, mindkét oldalát becsapdázni shockoló csapdával, így ha bekokózva jön, akkor megint csak leshockolódik.
Úgy érzem méltatlanul alábecsüli mindenki a kütyüket (én is egyébként), pedig nagyon hasznosak tudnak lenni. -
#475 Jah, a legjobb Mina +10-es viszony, olasz, taipei civil mészáros küldetések alatt "jaaj mit csinálsz" -10-es viszony:) ebben a játékban van potenciál bőven, nincs 2 ugyanolyan végigjátszás.... -
#474 Nála én mint a parasztgyerek a nagy martial arts képességemmel egyből nekiugrottam.elvert mindíg mint a szart.Így menekültem meg lőttem. -
#473 Azért az SMG sem olyan rossz, megvan annak a maga haszna. Az a skill amit be tudsz nyomni hozzá, és végtelen töltényed lesz és ujratolteni se kell, az azért elég kemény, fedezékből blind fire kise kell hajolnod, elég ha csak kitartod a puskát és tüzelsz mint a őrült, leszed mindenkit. -
#472 Nah befejeztem:), hát normalon vittem végig, nem volt igazán nehéz, inkább frusztráló a váratlan pillanatokban el-el ugráló kamera:(, a végső boss-nál először bajban voltam, de csóringer beakadt vagy nem tudom, nem lőtt tovább aztán kapott pár jól irányzott fejest:), az a benyomásom támadt, hogy a végső pályának bizonyos részeit, mintha a megjelenés elött 10 perccel dobták volna össze, a hatása a nyílt tereknek annyira mű volt. De maga a fordulatok, a sztori, a lehetőségek nagyon élvezhetővé teszik az AP-t, ha minőségre egy Mass Effect 1-t hoznak, megkockáztatom, ez lehetne az év egyik játéka, de így ez lett szerintem az Obsidian Gothic 3-a:) ha értitek mire gondolok. -
gyonax #471 Sis az egyik legkönnyebb boss... Pisztollyal critical shot, meg a tüzes gránáttal lazán ölhető. -
#470 És ő még mindig semmi, a kokszos aranyuzis faszkalaphoz képest xDDDD -
csgj #469 Ja, és legnagyobb vicc (vagy szégyen XD), hogy easy-n tolom... Mondjuk recruit-tal... -
csgj #468 Néha irreálisan nehéz nekem a játék... Nagyon tetszik, meg minden, de most ez a kis Sis nevű fruska rendesen megizzaszt. Képtelenség legyőzni. Banyek, még 5 gránát sem öli meg. -.- Ez már beteges. o.O XDXD Mivel lopakodós vagyok, és nem Rambo, így értelemszerűen a nyílt öldöklés nagyon nehezen megy... Nem lehet egyszerre a kettőre rádolgozni. -
Kindred Blades #467 Jaja, a dupla SMG elég hanyag húzás volt, amikor még csak a hírek szállingóztak a játékról, én erősen reménykedtem egy hangtompítós single smg-ben.
Még a Rambo-mmal is inkább AR-re és Shotgun-ra építettem, nem volt szívem rávenni Thorton-t, hogy belépjen egy John Woo-filmbe. -
#466 Olyan gyors, hogy nem is látod. :p -
#465 Képességekről jut eszembe: pisztolynál van egy quick shot nevű, na az kibaszott igénytelenül van megcsinálva :D Benyomod, leáll az idő, szépen beklikkelgeted, hogy hová szeretnél lőni, után meg nagy durranás kíséretében látod ahogy elfekszenek az ellenek.. De semmi lövésanimáció, semmi. Egy pillanat alatt, mozdulatok nélkül kivégzek 3 enemyt. -.- -
#464 Nekem sikerült a főmenüt magyarrá varázsolnom:) egy-két dolgot még nem találtam meg, de az ékezetes betűk nagy részét kezeli a játék kivétel Ő, az Ű-t nem kellett eddig használnom... de nagyon király a magyar menü...
Egyébként nagyon hangulatos a sztori, szerintem a gépfegyós képességek átgondolatlanok, meg a képességek elérése is hagy kívánni valót maga után de a hangulat nekem pótolja a hiányosságait. -
#463 Én lopakodok hangtompítós pityuval, ha elszabadul a pokol, akkor előkapom a fossá moddolt böszme assault rifle-t, és lehentelek vele mindenkit :DD
Kivéve ugye a kokszos-késes fasszopót. -.- -
#462 Ilyen szempontból az is gagyi szerintem, hogy adott egy kém(amit én kreáltam). Lopakodik, hangtompító, minden nagyon pimp. Bár sokan itt állították hogy az SMG-k szarok, ezt én figyelmen kívül annak okán hogy egy lopakodós kari ne hordozzon már AK47et magával vagy hasonló kaliberű ágyút, így smg-re raktam pontokat. Erre berakok magamra egy SMG-t és mikor előszedem akkor látom hogy egyből kettőt visz magával?? Legalább lehetett volna opcionális hogy egyet vagy kettőt viszel. Mind1, az ekézők mellőzzenek, mindemellett azért még mindig tetszik a game, visszaálltam assault kategóriára. -
#461 Sajnos még mindig a deus ex a műfaj királya =) -
Kindred Blades #460 Ez nem AI, hanem design.
Az AI inkább akkor domborít (vagy inkább homorít), amikor például leadsz egy lövést, látod (awareness), hogy elkezd feléd tiplizni, te is elindulsz az ő irányába, és lazán elfut melletted. Na, akkor szar az AI. -
foxxi #459 Akkor talán érdemes lenne a hivatalos fórumban leírni a panaszokat ( bár gondolom több százan megtették már ) és serényen várni egy frankó patchre -
#458 AI egy fos. Ennek a kokszos orosznak a kecójában volt olyan, hogy egy napnál is világosabb, kb 15nm-es szobába belopakodtam, és a három őr aki bent volt, egy-egy sarkot nézett, így mindet ki tudtam végezni anélkül, hogy a többi észrevette volna. -.- -
#457 Én most picit pihentetem, mert felkúrt egy boss. Valami suttyó '80-as évek imádó ruszki gengszter, aki kibír mindent, koksszal üti magát harc közben, lerushol bicskával és szúrkál, aranyozott uzikkal tüzel, és folyton vakít diszkófénnyel. :| Kicsit gáz. Meg a német combat-milf az m60-al. Szintén gáz. Maradhattak volna komolyabbak.. :/
Value - azokat a szoftvereket hívják így, amiket már kiadáskor is 2000ért árulnak. -
ratgab #456 Én még ilyet nem tapasztaltam, de persze biztos előfordulnak ilyen dolgok is. Még tökéletes programot nem alkotta soha, de nem is fognak.
Számomra az AI kielégítő teljesítményt nyújt. Tényleg valakinek nincs tapasztalata Hard fokozaton mivel nyújt többet az AI? -
MrAndree #455 Az AI-hoz még annyit, hogy nem egyszer volt olyan hogy fél méterre tőle géppuskáztam le a társát amire meg se mozdult hanem nézett tovább meredten előre. De amikor megpróbáltam mögélopkadni azt bezzeg meghallotta. Szóval azért nem tökéletes. :) -
#454 Értéknek néz ki? Ha te mondod... -
ratgab #453 Azért van nálam is olyan játék ami kiveri a biztosítékot félreértés ne essék...