Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem értem m ia fene van elkezdtem elõröl Recruit-on és megint akad mint a fene.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nem tudom mit vársz a SEGA-tól, de a játékot a méltán híres Obsidian készítette (Neverwinter Nights 2, Star Wars Knights of the Old Republic, stb). Ja, és a játék jó nagyon 😉 Nem az elsõ 10 perc alapján kell ítélni. Az elsõ küldetés után jön a csavar, majd indul be a játék.

Megfelelõ (szerintem szép) grafika
Egyedi karakterek
Ritka jó szinkron
Kicsi RPG anyag
Jó sztori
Tényleg hatással bannak a döntések a játékra, többször végigjátszós.
Egyedül talán a fedezékrendszer/lopakodás nem az igazi

[merlinw.org]

Hülyének lenni nem fáj?

Why so serious?

Hello, lehet, hogy volt már kérdés, de new gamet-akarok kezdenni és el is kezdem de egyszerûen bejön az a repülõgép szerencsétlenség azt utána kilép és nem tudok játszanni mi a megoldás?

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Gyenge vagy, nekem még az anyját is sikerült.....
Mindjárt nyomom a képeket...
<#hehe><#hehe>

enlightened
Nektek sikerült megfektetni scarlet lake-t? Hány pont kell hozzá, mert nekem valahogy nem jön össze.

Kongy
Az ok h a játék szar, de azt ne fikázzuk már ami rendben van. 😄 Fejleszteni kéne a fegyveres skilleket 1, 2 pedig h ha raksz különbözõ célzó cuccokat a fegyókra, sokkal nagyobb eséllyel találsz el akárkit...

Engem a minijátékok idegeltek fel, ezért bespájzoltam EMP-bõl, amikkel egy klikk minden hackelés. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sherlock1
Gondolom nem rakott egy pontot se a fegyver skillekre és aztán csodálkozik, hogy semmit se talál el.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Shep
A célzással mi a baj?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szerintem is egy borzasztóan szar játék lett ,mondjuk SEGA-tól mit vártunk ???
akkora pofátlanságot és 8 ezerért árulják? Ki az a hülye aki megveszi?
Nem lenne szar game ,nekem bejön maga az alapja,de ahogy megcsinálták,ilyen grafikát kb 2003-ban láthattunk még a far cry elsõ részének is jobb grikája van! De ne csak a grafot nézzük mert nem csak attól lesz jó egy játék,a fedezékrendszer szar,mozgás szar,lövés célzás szar. Mindenesetre nekem nem nagyon jött be a game,biztos van akinek tetszik,de azért inkább mass effect 1,2-vel játszom 😊
sherlock1
Crack Fix-et felraktad?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Shep
Én csak azt nem értem ,hogy téged miért zavar az, hogy valaki jól szórakozik ezzel a játékkal? Irigy vagy rájuk, hogy nekik sikerült neked meg nem?

enlightened
Nem...

Fpocok
15 perc játék alatt nem tapasztaltam, hogy csinálta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Idõpocsékolás ezt még ellopni is. Néhányan meg úgy véditek ezt a játékot mintha a gyermeketek lenne. Úgy mint amikor a libbancsok a beteg melegeket normális embernek állítják be. Lehet jónak nézni a szart, de nem fáj?
Tisztelt MESTER. Alázatosan elnézésedet kérem, hogy a már mások által is helytelen kifejezéssel illettem a problémámat, ami a következõ volna:
a játék állandó 60FPs alatt fut, de az egerem piciny elmozdítására a karakter akadozva forog. Eme problémára olvashatunk valami megoldást, kedves polgártársunk 279-es hozzászólásában. Gyarló személyem teljeskörû kioktatásodat köszöni, és továbbra is érdekelne a fent említett problémára - ha már más is találkozott vele - , gyógyír-e a már leírt hozzászólásban szereplõ ini-fájlok buherálása.
Szíves témábavágó segítségedet elõre is köszönöm.
enlightened
Persze hogy nem. Majd azzal is megcsinálom, nem a sorrend a lényeg, hanem hogy minden tartalmat megnézzek. Egyébként protectornak válaszolva. 20 óra körül volt és spy-al mentem, vagy ahogy az elején hivják field agent, végig stealthben mentem igy jo lassan mentem végig a pályákon, mert sokszor elkaptak és elolrol kellett kezdenem. Most technikus vok.

enlightened
De ez annyira jópofa😄 Ellop egy gamet és utána még fel van háborodva, hogy miért nem lett jobb. Azért nem lett jobb, mert úgy se vennéd meg szal tök mind1.

wedge31
Hagy ne kelljen már minden warezhuszárnak külön elmondanom.

Töröld le és lopjál egy másikat ilyen egyszerü, nem fizetél nem vesztetetél semmit...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én azt az 1 órát is sajnálom, amit a játék telepítésére és kipróbálására szántam. Ez a játék egyszerûen OCSMÁNY.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

wedge31
Maradjunk a tényeknél nem adtál egy fillért se érte mert lenyultad, igy nem vesztetél semmit, töröld le és szedj le egy másikat.

Shep
Na ezt jó tudni, akkor lehet újrakezdem 😊

Kongy
Hát ez szubjektív vélemény. Én max 2000 Ft-ot adnék érte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Hehe. Elvielg Recruittal keleltt volna alapból kezdeni, mert akkor elvileg van egy kis elõjáték, persze nem gond ha nem azt csináltad.

The Protector
got it sir.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Embere válogatja, eddig pl. én is úgy érzem ,hogy jobb ,hogy nem rendeltem be kintrõl 6e-ért. Persze ha többet játszom vele lehet változik majd a véleményem és megveszem, de egyelõre csalódás számomra a játék. Azt nem mondom ,hogy rossz mert nem az, de én mást vártam.

wedge31
Én nem érzem igy...

Kongy
az oké, de gondolkoztam rajta h megveszem... OMG, kidobott 8000 Ft lett volna....

MerlinW
Oké értem a gondolkodásmódot. Persze akkor is egy g-vel írják😊

[merlinw.org]

The Protector
Mennyi játékidõd volt benne?
És miként mentél benne?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

enlightened
Na vége a gamenek. Kicsit rövid volt. Most elkezdem recruittal, de nem tom hogy lesz e annyira élvezhetõ mint elsõre:S.

The Protector
a lagg sok embernél egyet jelent a hardver perifériák kevésségének következtében fellépõ SZAGGATÁSRA
felénk ha gyenge a géped és nincs meg az fps-ed azt SZAGGATÁSNAK HÍVJÁK.
A LAGG-nak sok köze van a PING hez ami a szerver vagy egy másik gép közti kommunikációs idõt jelöli.Tehát késik.
ÉÉs a kséõ textúrabetöltés egyik területre sem esik ha az a játékból és nem a hardver gyengeségébõl származik.

enlightened
Leszedted a gamet szal tök mind1, nem buktál semmit.

Shep
Nekem furcsa, hogy többen szidják itt az AI-t, hát nem tudom szerintem elég jól nyomják, gránátoznak, bekerítenek, fedezékbe húzódnak, sokkal rosszabbat is látni manapság.

_Atti_
Ez marhaság. A lag késést jelent.Something is lagging behind azt jelent valami le van maradva,csúszik, nyomában halad csupán.

Annak hogy az egér lagol van értelme. Van is ilyen angol kifejezés kifejezetten erre hogy mouselag. Ez persze szintén asszinkronitás, abból adódik hogy a program bizonyos folyamatai más idõben hajtódnak végre igy a végproduktum ami egy folyamatos képben kéne kifejezõdjön, másként jön össze mint ahogy szeretnénk. Hamarabb illetve késõbb történik a bevitelünk mint a végrehajtása.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MerlinW
Jogos, bár az manapság már elég ritka.

[merlinw.org]

FSpofon
"(egér, offline játék nem "lag-olhat"),"

Bár itt nem ez az eset áll fent, de van input lag, késleltetett egérmozgást pl a vsync használata okozhat.

Arab money

Kongy
még annyit tennék hozzá, h ha én ennyi ideig készitenék egy játékot, és ez lenne a végtermék, hát én minimum sírnék, de durvább esetlben felkötném magam. Én tényleg szerettem az Obsidian-t, a KotOR 2 sztem zseniális volt, annak ellenére h nem kapott túl jó kritikát, és kissé félkész volt. Én imádtam, számtalanszor végigtoltam, és az AP-lal is ezt terveztem...

MerlinW
Közérdekû információnkat olvashatják😊

A szó: lag (egy "g"-vel)
Jelentése: hálózati asszinkronitás
Okozója: többnyire a magas ping és/vagy annak ingadozása.
Elõfordulása: többjátékos módokban, online játék esetén. (egér, offline játék nem "lag-olhat"),
Helyes szóhasználat: szaggat, akadozik

Köszönjük figyelmüket.

[merlinw.org]

Szevasztok, valakinek megoldotta az egérlaggzást a 279-es hozzászólásban leírt állítgatások? Mert nekem a bSmoothframerate=false-ra állítás után még jobban laggzik az egész.
Kongy
Ja de WASD-vel érdemes böködni, mert amúgy félre megy mindig. jaj, akkor szar ez a játék. :SSS

Lehet azt irányítani. Pedig szart se értek angolul, de rá bökök egyre, és mondja. Elég egyszerû.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kongy
Nos, sztem ez a játék egy nagy rakás kutyagumi. MIÉRT IS?
Elõször is a lõdözés: hát az valami iszonyat szar. Fejre célzok, és úgy is 20 lövés, lábra célzok, van h azonnali halál. Az AI higagyú, eszetlen, és beakad, buggzik, a lockpick, és a hasonló fostalicska minijátékok inkább felbasznak, mint szórakoztatnának, a grafika egy kalap szart sem ér, habár a karaktermodellek jól néznek ki, de a textúrák a pályákon, hát valami botrány, 2007-es színvonal... Játék közben is unom magam, a párbeszédrendszer is szar PC-n nem lehet irányítani, egyszerûen nem tudom idõben megnyomni amit szeretnék... Szóval nekem iszonyat nagy csalódás a játék, mert már 2008 óta várom, és a cikkek alapján tetszett, bár legutóbb már kezdtem kételkedni benne. sajnos a gyanúm beigazolódott, borzasztónagy csalódás, nem fogom vele kihúzni a PoP. Forgotten Sands PC-s portjáig, pedig azt terveztem ....

5/10

Shep
Nem tûnik el gyorsan, csak nincs teljesen szinkronban a beszéddel és ezért gáz, vagyis szinte semmit nem ér.

Fpocok
Az a baj, hogy csak rövid sorok vannak, és ezért tényleg elég hamar változnak... de ha nálad nagyon nagyon gyorsan tûnik el, akkor lehet gond van.

balee4
Csak nálam tûnnek el túl gyorsan a feliratok párbeszéd alatt? Annyira gyorsan eltûnik, hogy alig bírom elolvasni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Ezek nem komálják a kaland gameket.

Destructoid:
- Splinter Cell Conviction 9/10
- Split/Second 9/10
- Risen 3/10

Next PC upgrade: 2022

enlightened
Destructoid elmehet a ****-ba. Tegnap óta nem bírok lekattanni a game-rõl. Igen tényleg vannak benne rossz dolgok. De érdekesek a küldik és ha akarod teljesen stealthben végig lehet menni az összesen hardon is, pl én így csinálom. Nagyon sok képességet ad arra, hogy végig lehessen az egész gamet stealthben vinni. Kicsit hiányoznak a normális mellékküldetések. De alapjában véve jó kis game és a safehouseok nagyon hangulatosak.

Fpocok
Szerintem nem lett olyan rossz. Tény, hogy vannak benne bugok, meg érdekességek (mintha ME2 nem lett volna ennyi, sõt, talán egy db emlékszem csak ,pedig 100oránál is többet beleraktam).

Este néztem a GT értékelését. Azt hozták fel, hogy szar a harc rendszer... hát szerintem meg...
1. Talán nem egy szaros gamepaddal kéne célozni, akkor talán eltalálná.
2. Sokkal reálisabb, hogy néha mellélõ, így nehezebb a játék.
3. Ha az alap fegyók szuper pontosak lennének, akkor mi értelme lenne a kiegeknek.